Selamlar, vicdansız bir sürücü park halindeki aracımıza yandan sürtüp kaçmış. Araç cadde üzerindeydi. Karşısında çiçekçi ve kasap vardı. Bilenler için İzmir Bornova ilçesinde Aşık Veysel Rekreasyon alanı önündeki Yüzbaşı İbrahim Hakkı caddesinde. Ne yazık ki plaka yok. Olayı duyanlar var ama plaka veren olmadı. Apartmanlara soruyorum, sizce birşey çıkar mı? Yolun hemen karşısında apartmanlar var. Araca sürten inip baktıysa belki plakayı alabilen olmuştur. Aracın kaskosu var. Hatasızdı :( Sizce kapıları boyatarak kurtarabilir miyiz? Benim tahminim U dönüşü yapan bir araç sürtmüş gibi. Jantlarda sıkıntı yok. Ama kaputta hafif açıklık oluşmuş sağ yanda. Kapılarda ve arka çamurlukla tampon birleşiminde de küçük bir çatlak var. Polise tutanak tutturdum. Bana bir tutanak numarası verildi. Yarın tutanağı almak için Emniyete gideceğim. Bilenler varsa tutanağı ailemizden bir üye alabiliyor mu? Yoksa sadece araç sahibine mi veriliyor? Daha önce kaskodan yapılmış bir hasarım yok. Bu vicdansızlık canımı çok sıkıyor. Yapan inşallah pişman olup haber verir. Kasaba telefon numaramı bıraktım. ![]() ![]() |