Şimdi Ara

park halindeki araca çarpıp kaçtım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün başıma gelen olay.İnşallah senin arabanada böyle çarpıp kaçarlar.İnşallah yok zamanında bi ton masraf ödemek zorunda kalırsın.İnşallah yapman gereken işler aksar.Nasıl bi şerefsizsiniz ulan.Madem çarpıyorsun niye kaçtın.Ananız sizi doğurmamış sıçmış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

Bugün başıma gelen olay.İnşallah senin arabanada böyle çarpıp kaçarlar.İnşallah yok zamanında bi ton masraf ödemek zorunda kalırsın.İnşallah yapman gereken işler aksar.Nasıl bi şerefsizsiniz ulan.Madem çarpıyorsun niye kaçtın.Ananız sizi doğurmamış sıçmış resmen.

Geçmiş olsun.

Acaba o hırsla foruma girip "araca çarpıp kaçan" diye mi arattınız da konuyu buldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Bugün başıma gelen olay.İnşallah senin arabanada böyle çarpıp kaçarlar.İnşallah yok zamanında bi ton masraf ödemek zorunda kalırsın.İnşallah yapman gereken işler aksar.Nasıl bi şerefsizsiniz ulan.Madem çarpıyorsun niye kaçtın.Ananız sizi doğurmamış sıçmış resmen.

Geçmiş olsun.

Acaba o hırsla foruma girip "araca çarpıp kaçan" diye mi arattınız da konuyu buldunuz.

Saolun.Google da aradım park halindeki aracıma çarpmışlar yazdım bu çıktı dayanamadım sövdüm.Neyseki çarpan öküzü buldum.

• Aradığım başlık. Bugün arabamın stop lambasını kırmışlar daha doğrusu vurup kaçmışlar. Allah'a havale ettim. Daha yeni 391 lira ceza ödemiştim. Hakkımı helal etmiyorum. Bir yerlerinden çıksın inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • On tamponu yarip kacmis bunun gibi itin teki al basina belayi 06' kangoo masraf bize patladi kaskoda yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itiraf ediyorum.

Beyoğlunun dar sokaklarında şirket aracı olan i20 ile bir araca baya hasar vermiştim.

İnanılmaz hasta olmama rağmen zorla işe yollanmamım sonucu bu. Kafamı kaldırıp bakacak halim bile yoktu. Bekledim 10 dk kimse gelmedi. Bende gittim.

Allah affetsin diyecemde bile bile yapmasam bile kesin cehhenneme girerim herhalde. Gerçi o kadar günah varki bu yanında çerez olur sanırım...
  • Burda itiraf ediyo olman ve o gün hasta olman nasıl bi şerefsiz olduğunu değiştirmiyo maalesef.Bide 10 dk beklemişmiş vay anasını bahaneye bak.
  • Aferinmi dıyelim şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biz de bi keresinde alamanci toureg e carpmistik. Bagajda ufak bi göcük olustu. Sahibini aradik bulduk,arac basina cagirdik uzerimize saldirdilar, karisi agladi, sacini basini yolmaya basladi. Biranda cingenlestiler. Polis cagirmak zorunda kaldik. Sonra bizden bagajin komple degismesini talep ettiler. ( bagaj saçını degil, komple bagaji ) ucretini istedi, almanyada taktiracakmis. Para talep etti vs kavga olunca tutanak tuttuk polisle , hukuksal yollarla cozecez , odemiyoruz dedik, Ona da yanasmadi . oyle kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avagadro kullanıcısına yanıt
    Plakasını da mı almadın. Tam tersi olsa plakası bile olmasa bulmak için elinden geleni yapardın eminim.
  • Telefon numaranı bırakabilirdin acelen varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.