Şimdi Ara

Park halinde hasar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar. Aracima gece park halinde vurup kaçmışlar. Kamera kaydı görgü şahidi yok. Aracimda kasko yok. Sigorta var sadece. Ne gibi bi yol izleyebilirim. Sigorta karsilarmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Polisi olay yerine çağırıp şikayette bulunacaksınız polis eğer yakalarsa çarpıp kaçan kişiden talep edebilirsiniz yoksa siz kendiniz yaptıracaksınız. Bazı trafik poliçelerinde mini onarım hizmeti var sigortacınıza sorun sizin poliçede mini onarım hizmeti var mı.
  • Geçmiş olsun ,



    Tutanak Ve kamera kayıtları ( varsa) güvence fonuna başvurabilirsiniz. Uzun süreç Ancak 7-8 ay içerisinde bir ihtimal onay alma şansınız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun, kamera kaydı veya şahitleriniz varsa ''Görgü Tespit Hakimliğine'' giderek şikayette bulunabilir ve gerekli işlemleri savcılıkla birlikte başlatmış olursunuz. Maalesef olayı sıcağı sıcağına bildirmediğiniz için polis arkadaşlarda ''Görgü Tespit Hakimliğine'' gitmeniz gerektiğini söyleyecektir. Gerekli işlemleri başlattık sonra güvence fonuna başvurabilir hasarınızın boyutuna ve miktarına göre uzun veya kısa vade de zararınızı tanzim edebilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.