Şimdi Ara

Motor alıcam ancak Park sorunu ve bilgilendirme yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motor almaya heves ettim ancak Evde kapalı garaj yok apartmanın içine koydurmazlar alacağım motorda regal rapor tarzı chopper bir motor düşünüyorum yani sığmaz apartmanın içine. geniş bi kapısı yok. Binanın karşınında taksi durağı var.
    Motoru nereye bırakabilirim/bağlayabilirim ? taşınabilir garajları duydum güvenlimi onlar ? bana pek güvenli gelmedi. tamam kapalı heryeri ama adam ya garajın üstüne delik açarsa

Ayrıca motoru park halinde lastikleri sabitleme gibi bir olay varmı motorlarda yani yürüterek götürebilirlermi ,açık alanda kafe vs. avm ye gittiğimde ne yapacagım ?( hiçbir bilgim yok motorlarla alakalı kusra bakmayın) , çünkü zamanında arabayı parktan çıkarıcaktık birinin motoru arkamıza park etmişti bizde elimizle 10sn de ileri taşımıştık motoru bunun için soruyorum.

NOT : Ayrıca choper tarzında başlangıç için 650cc fazlamıdır ? regal raptor daytona 250-350 düşünüyorum şuan için görüntüsü ve fiyatı yüzünden :) kalın teker bobber hastasıyım bu arada öneri alırım max 20bin tl ye kadar.

• Motosiklet güvenlik açısından çok fazla güvenlik önlemi yok.
    En güvenli olanı motosiklet kabini. Biraz tuzludur ama güvenlik olarak iyidir.
    Olmaz ise grade 80 zinciler var, sağlam bir yatay kilit ile lastikten sağlam bir demire bağlayabilirsin.
    Disk kilidi olarak alarmlı alabilirsin.
    Ayrıca spy 5000 alabilirsin ve maksimum önlem almış olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.