Şimdi Ara

Park halinde arabama vurup kaçtılar bulduk sonra inkar ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başıma geldi Ankara - Bilkent Cyber Plazada park halinde kapalı otopark da duran aracıma arkadan sağlam bi vurmuşlar. Sol stop lambası kırık ve tamponda çizikler ve kırmızı araç boyası var. Olay dün olmuş ben bugün farkettim. Güvenlik görevlileri söyledi bana dün olduğunu. Dün yanımda olan araç kırmızı fiat panda. Onun olcağını tahmin ederek aracı dikkatlice inceledik onda da sol arka çamurlukta beyaz izler var. Sürücü bayan ve dün çok yakın bi şekilde park etmişti bana zorla bindim araca hatırlıyorum. Velhasıl bayana söyledik kabul etmiyor. Benim aracın kasko poliçesi 2 hafta önce bitmiş. Tutanak tutturmadık. Kırık dökük parçalar elimizde. Şimdi ya gidip cepten yaptırcam yada kasko yaptırıp sonra tutanak tutturcam. Ama ben o bayanın yaptığını bile bile bunları yapmak hiç istemiyorum.

Acemi bayanlara + vurup kaçanlara + inkar edenlere

Ne var sanki sigortan ödicek ama yok bana ne benimkine bişey olmamış bas git.

• geçmiş olsun kaskonuzun bitmiş olması büyük talihsizlik böyle insanlarada diyecek söz bulamıyorum
  • inkar etmesi iyi olmamış
    neyse daha büyük bir hasar olmamış
    geçmiş olsun...
  • Kötü bir durum. Kendim için düşünüyorum da arabama vurup gitseler ama sileceğin altına bir kağıda telefon numaralarını bıraksalar, aradığımda da şuçu kabul etseler acaba adamlardan orta halli bir masraf ise kaskoyu deldirmemak için parayı istermiydim yoksa dürüstlüğü için teşekkür eder telefonu kapar mıydım? Bilmiyorum.

Ama yinede araç ne bilmiyorum ama masrafın çok fazla tutacağını sanmıyorum, olay yerinden kaçmak sonrada inkâr etmek insanlık onuru için kötü bir durum. Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun hocam.Araba demek masraf demek olcak böle şeyler kadınlar oldukça dünyada:)
  • Polis çağıracaktınız , hiç konuşmaya tartışmaya gerek yok ,tespit yapılırdı ve eğer o vurmadıysa zaten belli olurdu , o vurmuş ise tutanak tutulur ve trafik sigortasından alırdınız , şimdi ise kasko sigortanız olmadığı için cepten yaptıracaksınız mecbur . Bu arada kasko sigortanız yok , sigorta teminatı altında olmayan bir zamanda aracınız hasar alıyor ve tekrar sigorta yaptırıp parayı şirketinizden almayı düşünüyorsunuz ... Sizce doğru bir düşüncemidir ?
  • kadın işte

çok üzüldüm bende geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş kamera mamera yokmu yaa kayıtlara bak güvenlik görevlileri zaten görsede görmez özellike bayan olunca boşver sıkma canını. allah beterinden saklasın
  • bu tür piskopat kadınlara trafikte
  • karşıdan dürüstlük beklerken aynı dürüstlüğü kendimizin de göstermesi gerekir. yoksa karşıyı suçlamaya hakkımız olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: storm_of_oceans
    ...Şimdi ya gidip cepten yaptırcam yada kasko yaptırıp sonra tutanak tutturcam...
  • karşıdan dürüstlük beklerken aynı dürüstlüğü kendimizin de göstermesi gerekir. yoksa karşıyı suçlamaya hakkımız olmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: storm_of_oceans
    ...Şimdi ya gidip cepten yaptırcam yada kasko yaptırıp sonra tutanak tutturcam...
  • geçmiş olsun bi kerede bana öle çarpmışlardı
  • Dostum yanlış anlama da kasko yaptırıp tutanak tutturma işini yaptığında o acemi bayan şoförden ne farkın kalacak dürüstlük konusunda.Bugün kasko poliçe prim fiyatlarının artmasının en önemli sebebi kazalı araca kasko yaptırıp sonra tutulan raporla aracın tamiridir.Bu yüzden çoğu firma zarar açıkladı ve primler arttı.Gerçi sigorta firmalarının da kasko yaparken aracı bir eksperle incelememesine ben anlam veremiyorum ve bazen onlara müstehak diyorum.Gene de doğru birşey değil bence...
  • bayanlara ehliyet verenlere + haketmeyenlere ehliyet verenlere ikikere
  • Dürüstlük konusunda :
    Kasko taksidini kaçırdığımdan dolayı bitmiş arkadaşlar araç ben borcunu ödeyip devamını sağlıcaktım daha önce 1-2 defa daha oldu. Ödeyip devam ettirmişlerdi. Ben gerçekten unuttum bittiğini poliçenin beni arayıpda söylemediler biteceğini dolayısıyla bilinçli bişey değil. Dürüstlük demişsiniz ama kasko firmasına ben durumu anlattım onlarda kabul ettiler 6 senedir aynı firmaya prim ödüyorum ve araç hasarsızdı bugüne kadar. Ballı müşterisiyiz anlıcanız. Dürüstlüğe sığmayacak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama bayanın arabasını her gün gördüğümde kötü bişey söylememek için kendimi zor tutuyorum.
  • aynı şekilde karşılık vereceksin olacak bitecek
  • vurduğundan bile haberi yoktur belki , bayan işte...
  • Bu tip durumlarda rapor tutturup şikayetçi oluyorsun.dava açılıyor

adli tıp a araçlardan parça gidiyor.sana o şahısın vurup vurmadığı tespit ediliyor.
  • Dava aç bence... Hakkını ara
  • rapor tuttur resim cek ve dava ac....bu bayan suruculer bir tuhaf carptin insanlik hali dur sakinles ve ulasmaya calis korkularindan sasiriyorlar ve inkar ediyorlar *tabi bu bayan sahis cirkef bir insan degil ise bole biri ise zaman kaybetme ve dava etttttt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.