Şimdi Ara

Park cizgisinin ısrarla dısına park edenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun basima gelen, insani deli eden sey. Adamlar park cizgisi cizmis, gerizekali degilsen cizginin icine sokarsin ki diger arabalara da yer acilsin.

Bugun bir hata yapip avm'ye arabayla gittim. Yer yok zaten. 2 yer var gozume kestirdim zor bela. Beyaz pejo benim. Kirmizi arac, benim onumdeydi ve bundan daha kotu bir sekilde park etti. Cami actim. ''Yatay koysaydin keske kardesim biz girmicez zaten'' dedim. Soylene soylene arabayi duzeltti bu hale getirdi. Ben de inat edip girdim.

Resmini cektim. Adam benden once cikmis. Ve benim sol tarafa surtmus. Elde plaka da var ama kanitlayamiyorsun. Tek care o araci bir daha gorursem anahtarla boydan boya cizmek olacak.

Lutfen cizgiyi gecirmeyin. Oraya bir araba sigacak sekilde cizmisler. Park yerinde sovdurmeyin kendinize arkadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 5 Mart 2017; 3:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam fotoları alabilir miyiz ?

• Gorunuyor mu hocam bu saatlerde kafayi yiyor forum da.

• Ufacık deliğe sokamayanlar var buraya nasıl girsinler

• araba da küçücük büyük bir araç olsa beceremedi diyeceğim bit kadar picanto park edişi bak.Ben oraya uzun şasi transporter sokarım.Geçmiş olsun hocam
  • Maalesef toplum kurallarına uymuyoruz aslında toplum olarak yaşamayı beceremiyoruz.İnsanlar tekil olarak yaratılmışlar.

• Otopark kameralarını isteyip dava edin. AVMlerde otoparklar 7/24 izlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 5 Mart 2017; 13:39:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle kafes yapsınlar yoksa gene göremezler çizgiyi. Zaten ben ön park edenlere ayrı bir ayar oluyorum. Park dediğin geri geri edilir hem daha düzgün edersin (açı ayarın fazla olduğundan ) hem vurma olasılığın daha az hem daha kısa sürede park edersin hemde parktan çıkarken rahat edersin. Bukadar basit

• Neden avrupa birliğine almıyorlar. Çünkü kurala uymak yok, saygı yok, nizam falan hakgetire. Eğitim seviyemiz özellikle empati seviyemiz çok yüksek olduğu için almazlar. Insan biraz düşünür değilmi yanımdaki nasıl çıkar,adamın aracına zarar verirmiyim vs.ama düşünür kafa yormak bizim için çok yorucu malesef.

• Dört içi kadar arabayı Öküz gibi park etmek de ayrı başarı.

• Bu ulkede katil olmak cok kolay. Cunku öküz cok. Benim daha sinirli bi halime gelse o adami oraya paralel park ederim. Neyse diyorum icimden hakliyken haksiz konuma dusme. Ama sesini cikarmayinca da umurlarinda degil. Adam surtup geciyor.

• Park cizgisinin ısrarla dısına park edenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 5 Mart 2017; 22:35:15 >
  • Bir de bilerek ortalayan,,,,,,, ler var. Bunlar da tam saf öküz.

• Onlar katiksiz o.c

• konuya bakıyorsun herkes parkı yapana küfürler yağdırmış bumu sizin delikanlılığınız?

ne farkınız kaldı o adamlardan?

şaka gibi yorumlar öldürürüm keserim derisini yüzerim küfüre boğarım gibi laflar ancak dağdaki bir hayvanla özdeşleştiriyorum.

arabayı ilk aldığım zamanlarda bende doğru dürüst park edemiyordum zamanla öğrendim.bazı bayan sürücüler bu konuda ne yaparsa yapsın zayıf.yani hoşgörülü olmak gerekir bazen.bilerek yaptığını kimse bilemez.ayrıca şu asarım keserim diyen klavye delikanlıları ve magandaları umarım sizede aynı şekilde davranan birileri çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woxera1

konuya bakıyorsun herkes parkı yapana küfürler yağdırmış bumu sizin delikanlılığınız?

ne farkınız kaldı o adamlardan?

şaka gibi yorumlar öldürürüm keserim derisini yüzerim küfüre boğarım gibi laflar ancak dağdaki bir hayvanla özdeşleştiriyorum.

arabayı ilk aldığım zamanlarda bende doğru dürüst park edemiyordum zamanla öğrendim.bazı bayan sürücüler bu konuda ne yaparsa yapsın zayıf.yani hoşgörülü olmak gerekir bazen.bilerek yaptığını kimse bilemez.ayrıca şu asarım keserim diyen klavye delikanlıları ve magandaları umarım sizede aynı şekilde davranan birileri çıkar.

Parkı zayıfsa cizgilere bakar,yamuk olduysa bir daha dener. O cizgiler rastgele cizilmedi heralde. Kimsenin yerini gasp etmeye kimsenin hakkı yok. Cizgilere parkedemiyorsa gider uzak bir yere park eder. Bu kadar basit.

Yanlısı dogruymus gibi gösterip savunmayalım. Yanlıs yanlıstır. İki cizgi arasına giremiyorsan ister ayı ol, ister acemi ol yanlıssın.

• care park cizgilerine sunlardan koymak. masrafli olur ama deger.

• woxera1 kullanıcısına yanıt
    Ufacık arabayı D segment kocaman arabanın gireceği yere park edemiyorsa o arabayı da sürmesin bi zahmet. Bunun gibiler yüzünden nefret ediyorum trafiğe çıkıp ailemle bir yere gitmeye. Çıkarken de sürtmüş usta şoför 😤

• Şu park yerine burundan giremeyen bi ben miyim acaba? Ne zaman burundan girmeye çalışsam yamuk oluyor :) Geri girmek gibisi yok.

• Asıl sorun engelli parklarına millet park ediyor.birde artistlik yapıyorlar söyleyince....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.