Şimdi Ara

Parisin ortadoğulu/afrikalı dolu olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yuh bu nedir arkadaş fransızdan çok afrikalı, ortadoğulu var.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 15 Temmuz 2017; 18:14:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle maalesef. Fransa'nin yuzde 40'ini araplar olusturuyor. Asil fransizlar isvicre, ingiltere gibi civar ulkelere kaciyor. Paris'te polisin giremedigi mahalleler de var.

Paris'e sadece gezmek icin gidilir, yasanacak bir sehir degil acikcasi.

Cenevre yine oyle maalesef. Gunduz cok guzel ama hava kararmaya basladi mi, afrikalilar icine ediyor ortaligin.
  • Pariste yaşayanların çoğu zamanıda sömürge olmuş ülkelerin vatandaşları.Yani sen adamı sömürürsen adamla gelir senin düzeninde hakkını arar.Kimse de bir şey yapamaz..
  • fransa zamanında sömürdüğü afrikadan köle olarak getirdiği insanlar zamanla yerleşmiş ve şimdiki halini almış ağırlık olarak
  • Aslında insanlığın ve yaşamın fıtratında sınır diye bir şey olmadığını, doğanın herkese ait olduğu ve çizilen sınırların kimseyi kısıtlayamacağını anlamayanların attığı başlıktır.
  • 50 yil sonra ki dunya bu konu anlaminda cok cok farklı bir yer olacak. Avrupa yaslanan nufusuna bir care bulmali. Yoksa eriyip gidecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • But race has nothing to do with intelligent and behavior xD

Lan olum bazi seyler o kadar acik ve netki insanin her seyi biyolojiyle evrimle aciklaniyor ama bu sosyal bilimciler pembe bir dunyada yasiyorlar

• Ahahaha iyi oluyor ingiltereye de fransaya da sen yıllarca insanları sömür üstüne kendi insanlarını düşünmeden ucuz iş gücü olsun diye bir sürü göçmen al ondan sonra da niye böyle oldu.

Bakın buraya yazıyorum avrupanın sonunu göçmenler getirecek Almanlar zamanında slavları Türklere tercih ettiklerine bin pişman ama hala da Türklere iyi davranmıyorlar

Cidden ben bu kadar olduğunu bilmiyordum parisin

işte bunun aynını suriyelilerle bize de yaptılar hala kardeşlik kardeşlik diyorlar 20 yıl sonra göreceğiz kardeşliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • REV0 R kullanıcısına yanıt
    Köşebaşında çekirdek kola yapıp 2€ var mı tirrek demiyorlar ya ? :)

• Önceki Fransa başkanının zengin düşmanı olmasının bunda büyük payı olabilir.

1 milyon eurodan fazla kazanan %75 vergi verecek gibi vergilendirme uygulaması çıkartmıştı sanırsam bu yasadan dolayı binlerce zengin farklı ülkelere taşınmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ahahaha iyi oluyor ingiltereye de fransaya da sen yıllarca insanları sömür üstüne kendi insanlarını düşünmeden ucuz iş gücü olsun diye bir sürü göçmen al ondan sonra da niye böyle oldu.

Bakın buraya yazıyorum avrupanın sonunu göçmenler getirecek Almanlar zamanında slavları Türklere tercih ettiklerine bin pişman ama hala da Türklere iyi davranmıyorlar

Cidden ben bu kadar olduğunu bilmiyordum parisin

işte bunun aynını suriyelilerle bize de yaptılar hala kardeşlik kardeşlik diyorlar 20 yıl sonra göreceğiz kardeşliği.

Avrupada en azından Almanya'da farzı misal her bir yeterli eğitim almamış ve radikal bir mülteciyi telafi edebilecek onlarca kendi insanı şirketi geliri,arge ve marka gelirleri var.

Burada kendimizi mutlu etmek adına Avrupa'yı mülteciler bitirecek diyoruz. Düşünmek lazım. Bu adamlar bizden kat ve kat daha az mülteci aldılar. Genel olarak bizden daha iyi durumdalar (Yunanistan hariç).

Şimdi bu adamlar sırtlarında 10 kilo yüke 1 kilo ekleyip çöküyorlarsa biz sırtımızdaki kendi 20 kilo yükümüze ek olarak 15 kilo mülteci yükü ekliyorsak onlar çökene kadar biz kaç kere nasıl çökeriz düşünen var mı?

• Istanbul' da sürünmek zorunda kaldığım halde bu dertten ben de muzdaripim...

• Ne olmuş afrikalılar varsa?

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Zaten yazdım ya bizim durum da berbat ama bizde çöküş ekonomik olacak onlardaysa etnik bir çöküş olacak Türklerin nufusu hala artiyor fransizlar azaliyor ve olasi ic savaslar da kimin daha cok şansı olur rahata alışmış fransızlar mı yoksa özellikle şuan canı burnunda ve çatacak yer arayan Türkler mi?

Demek istediğim şu ki ekonomik sıkıntılar geçicidir ama etnik çöküşler süreklidir romanın bizansın Osmanlının çöküşünü düşünün bir ülkenin öz ırkı ne kadar artarsa o kadar güçlenir (çin rus knezliğinin yükselişi vs ) ama etnik sorunlar ne kadar artarsa o denli zayıflar (Osmanlıda azınlıkların toplaminin Türkleri geçmesi romanın çok fazla genişleyip ordunun yayılması)

Geçen videolar geziyordu ingiltere de göçmen ve ingiliz kavgaları falan vardı onda da aynen böyle dusundum

Bir insanı illa alman gerekiyorsa ülkene ve sen bunu öncelikle öz kültürüne uyumlu hale getiremiyorsan istedigin kadar para bas arge yap hesap dök her türlü huzursuzluk çıkacaktır bu suriyelilerde biz şuankinin 10 katı da güclu olsak sorun cikaracaklar malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• E adamlar akın akın afrikadan, orta doğudan kafir gavur memleketlerine iltica etmeye çalışıyor çabalıyor gerekirse akdenizde boğulma riskini alıyor çoluğuyla bebeğiyle va.. Bunlarda totoya sürülecek akıl yok BAE Saudi Arabia Qatar matar dururken..

• İnsanlığın beşiği Afrikadır,çıktığı kıtadan utanmamalı insan

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Zaten yazdım ya bizim durum da berbat ama bizde çöküş ekonomik olacak onlardaysa etnik bir çöküş olacak Türklerin nufusu hala artiyor fransizlar azaliyor ve olasi ic savaslar da kimin daha cok şansı olur rahata alışmış fransızlar mı yoksa özellikle şuan canı burnunda ve çatacak yer arayan Türkler mi?

Demek istediğim şu ki ekonomik sıkıntılar geçicidir ama etnik çöküşler süreklidir romanın bizansın Osmanlının çöküşünü düşünün bir ülkenin öz ırkı ne kadar artarsa o kadar güçlenir (çin rus knezliğinin yükselişi vs ) ama etnik sorunlar ne kadar artarsa o denli zayıflar (Osmanlıda azınlıkların toplaminin Türkleri geçmesi romanın çok fazla genişleyip ordunun yayılması)

Geçen videolar geziyordu ingiltere de göçmen ve ingiliz kavgaları falan vardı onda da aynen böyle dusundum

Bir insanı illa alman gerekiyorsa ülkene ve sen bunu öncelikle öz kültürüne uyumlu hale getiremiyorsan istedigin kadar para bas arge yap hesap dök her türlü huzursuzluk çıkacaktır bu suriyelilerde biz şuankinin 10 katı da güclu olsak sorun cikaracaklar malesef

Tam tersini düşünüyorum.

Almanya dışında , Avrupa ülkeleri mültecileri Avrupa sistemine entegre edemezse ciddi ekonomi sorunu yaşar. Ab zaten ticari olarak Abd ve Asya ülkeleri (Çin,Japonya,Güney Kore) ile rekabet içerisinde.

Bizde ekonomik sıkıntılar baş gösterecektir bu konuda haklısınız fakat asıl sorun ekonomik sıkıntılarla beraber başlayacak ideolojik bölünmelerde gerçekleşecek.

Üreme konusunda şu şekilde haklısınız dengesiz nüfus dağılımları sorunlara sebep olur. Bunu sırf öz ırk olarak düşünmemek lazım. Farklı düşüncelerdeki insanlar ne gibi çocuk yapma oranına sahipler bunlar gelişmiş ve gelişme göstermek isteyen devletlerin dikkat etmesi gereken unsurlardan biridir.

Misal Abd'nin ortadoğuda yaşadığı problemler ülkesinde yeteri kadar müslüman barındırmamasından kaynaklanır. Bizim ülkemizde yaşanan dini ve politik problemler ülkemizde yeteri kadar hristiyan,musevi/yahudi yaşamamasından vatandaş olmamasından kaynaklanır.

Abd nüfusunun %30-35'i müslüman olsaydı Abd hükümetleri bugün ortadoğuda bu müslüman - musevi olaylarında rahatlıkla bilerek veya bilmeyerek yaptığı yanlışları,katliamları bu kadar kolay yapamazdı. Aynı şekilde Filistin/İsrail'de de bu sorun mevcut.

Filistin zaten salt müslüman çoğunluğu olan bir ülkeydi bu ülkeye salt musevi/yahudi çoğunluğu bağımsız olmak istediği ideoloji,din - etnik köken savaşları işte 40-50 yıldır nelere sebep oldu daha ne gibi politikalar ile nelere sebep olacak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 16 Temmuz 2017; 0:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Köşebaşında çekirdek kola yapıp 2€ var mı tirrek demiyorlar ya ? :)

Diyorlar valla

Paris'te veya garlarda, otobus duraklarinda gelip "1 euro 2 euro versene ihtiyacim var" diyen cok var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.