Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

off kendimle gurur duyuyorum Ne topic miş be ayda bir hortluyo

Bu arada ben adidas kullanıyorum Vallaha çok hoş kokusu var siyah kutulu victory leauge midir nedir öyle bişey. Aradığım kokuyu buldum diyebilirim. Ne çok ağır ne çok hafif. Güzel bir parfüm. Adidas diyince millet aman bee dio ama kokusu güzel gerçekten

aynısından bende kullanıyorum. Çok hoşuma gitmedi ama iyi yine. Aqua Dino daha hoşuma gitti hemde ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 31 Ekim 2007; 22:17:45 >

• Yıllardır fahrenheit kullanıyordum...

3 senedir fahrenheit kullanmadım, tekrar fahrenheit aldım ama artık tenime uymuyor kalıcı olmuyor koku da normalinden daha ağır geliyor. 100 ml. almıştım ve 80 ml kaldı. Normalde en baba parfümlerdendir ve kalıcılığı ile ünlüdür ama tenime hiç uyum sağlamıyor. Bilgili arkadaşlara sordum, tenimin yapısın değişebileceğini söylüyorlar. Yaşadığım şehir değişti, ve tenim önceden bronzdu. Parfümü de aldığımız gibi kaldık...

Fahrenheit öneririm ama önce bi tester sür 10 dk bekle. Mutlaka beğeneceksin zaten kokusunu ama tenine uyum sağlıyor mu diye bak işte. Bu arada parfümümü 212 men ya da rochas ile takas edebilirim. 150 ytl'ye almıştım bundan bir buçuk ay önce.
  • Dolce & Gabbana No1
    Privacy
  • ''GUCCİ RUSH'' MAN Ya seversin Ya nefret edersin ..
  • Hugo Boss
  • Gio ve Empario Armani ( Yanlış yazmış olabilirim) Bunlar özellikle Empario çok güsel : )
  • Rochas

Kız bugün az kalsın boynumu yalayacaktı. Tavladım tavlayacam kızı çok az kaldı.

"acqua di gio" da güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 15 Kasım 2007; 19:01:56 >
  • fullspeed-prosport
  • "Doğal, kendine güvenen, özgür ruhlu erkekler için etkileyici koku. Turunçgiller ve canlandırıcı elmanın tatlı sinerjisi ile derin hassas kalp notalarının birlikteliği."

http://www.oriflame.com.tr/prod/catalog/BrandCategory.jhtml?CATID=mnSoul_tr_TR
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Rochas

Kız bugün az kalsın boynumu yalayacaktı. Tavladım tavlayacam kızı çok az kaldı.

"acqua di gio" da güzel

orjınalmı kullanıyon dp perfumum mu
  • Emporio Armani He sevgilim kokumu seviyo bu yeter bana!!
  • D&P denen yerden Armani Black Code denen parfümün kolpasını aldım. İğrenç birşey. Sıktığın yerde yağlı yağlı bir tabaka oluşuyor. Kokusuda berbat...
  • armani code (eski adıyla black code) tavsiye ederim. çok farklı güzel bir kokudur.
    ayrıca armani mania da harika.
  • Kusura bakmayın arkadaşlar da ben olayı tam olarak anlıyamadım. Rochas'ı herkes iyi güzel övmüşte, ben neredeyse hayatımda bu kadar kötü bir parfüm kokusu duymadım. Orjinalinin testerını denedim de, ne o şeker ile pastel boya kokusu gibi hiç sevmedim, neden bu kadar çok seviliyor bu parfüm anlıyamadım bir türlü ?
  • Armani BC
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommikz

Kusura bakmayın arkadaşlar da ben olayı tam olarak anlıyamadım. Rochas'ı herkes iyi güzel övmüşte, ben neredeyse hayatımda bu kadar kötü bir parfüm kokusu duymadım. Orjinalinin testerını denedim de, ne o şeker ile pastel boya kokusu gibi hiç sevmedim, neden bu kadar çok seviliyor bu parfüm anlıyamadım bir türlü ?

rochas tenle bulustumu sorun yok bulusmadımı bosa sıkmıs olursun
  • hortttttt

Bu arada black code nin neden bu kadar beğenildiğini de anlamış değilim bana göre tam anlamıyla iğrenç bir koku sabunu andırıyor
  • davidoff- cool water
  • of be ilk defa açtığım bir topic bukadar çok hit görmüş vallaha ,25 bin görüntülenme var bi hortda benden olsun bakalım.

Ben şu anda adidas victory league kullanıyorum çok hoş bi kokusu var tavsiye ederim.
  • bir horrrrrt da benden :)))

benim şuan kullandığım parfüm ULTRAMARINE daha öncesinde DIESEL kullanıyordum ikisi benzer kokular ama ikiside çok guzel... daha öncesinde ise emperio armani ve burberrys weekend ve classic kullandım. GIO gibi kokuları lise sondayken kulllanıyordum 2000 senesinde artık sokağa düştü onlar aşmış durumda...

bundan sonra deneyeceğim ilk parfüm Lacoste (yeşil olan) bir de Armani Code olacaktır.
    bu arada ekstra bilgi deodorant önerisi olarak Nivea Aqua Cool (pudrasız) mükemmel bir koku ve ferahlık..
    aynı şekilde Roll-On u da çok güzeldir kullanın ve sevilin....
    saygılar.....
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.