Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun zamandır incence kullanıyorum ama koku pek sarmıyor bi kzın yanından geçerken kız parfümü hisettinistiyorum 2 tane parfüm önerirmisiniz ben hugo almayı düşünüyorum beyoğlu iş merkezinde açık olarak satılıyomu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokeci14

arkadaşlar uzun zamandır incence kullanıyorum ama koku pek sarmıyor bi kzın yanından geçerken kız parfümü hisettinistiyorum 2 tane parfüm önerirmisiniz ben hugo almayı düşünüyorum beyoğlu iş merkezinde açık olarak satılıyomu acaba?

vallahı kardesım ben esmer bı erkegım bu hafta 212men aldım freeshoptan harıka koku erkekler pesıme dızıldı..5 6 kız sordu kı kızlarlada aram ıyı degıldır yanı okdar..aslında gio alcaktım buradada cok ovdum ama abı 100 erkegın 98ı kullanıyor sankı baska parfum yok..212 aldım cok yogun aroması var 4 5 fıs sıkıyorum aksama kadar ustumden cıkmıyor..onun dısında burberyy classıc onerırım kardesım benım uzun bı yazım var 5.sayfada olması lazım sen bı bak dusuncelerı ogren..dp de her parfumu bulabılırsın ayrıca

• quote:

Orjinalden alıntı: soulcube

Burberry
    ya son zmnlarda benim bi parfüm dikkatimi çekiyo ama parfüm kavun kokusu geliyo çok soft bi koku vede güzel kullanan veya adını bilen varmı?

lacoste red
  • ''212 men'' mi yoksa ''212 sexy men'' mi? Farkı varmı arkadaşlar varsa hangisi iyidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

''212 men'' mi yoksa ''212 sexy men'' mi? Farkı varmı arkadaşlar varsa hangisi iyidir?

212 men kardes..212 sexy mende erkek ama tars bısey
  • Hugo Boss'un hangi kokusunu önerirsiniz? Hangisi daha etkileyici?

Dark Blue
    In Motion

Givenchy'nin hangi kokusunu öneriyorsunuz? Hangisi daha etkileyici?

Insense Ultramarine
    Pour Homme (Kırmızı)
    Xeryus Rouge

Lacoste'nin hangi kokusunu öneriyorsunuz? Hangisi daha etkileyici?

Red
    Essential
  • Arkadaşlar birde bu tester parfümleri nerden buluyorusunuz.
    Bide Dp'den alınabilcek güzel parfüm önerileriniz varmı?
  • FAHRENHEIT

SHISEIDO

ROCHAS

• Boss
    Hugo Boss
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeE

Hugo Boss'un hangi kokusunu önerirsiniz? Hangisi daha etkileyici?

Dark Blue
    In Motion

Givenchy'nin hangi kokusunu öneriyorsunuz? Hangisi daha etkileyici?

Insense Ultramarine
    Pour Homme (Kırmızı)
    Xeryus Rouge

Lacoste'nin hangi kokusunu öneriyorsunuz? Hangisi daha etkileyici?

Red
    Essential

boss dark blue gıvenchy ınsense ultramarıne lacoste red ama 212 men al derimmmm
  • kış parfümü olarak rochası kesin bulduk ta yaz parfümü verebilecek olan varmı??

bu arada ben givenchy pi kullanıyorum kokusu kalıcı değil ve baya hafif fark edilmiyor bile ama güzel yani kendi kendini koklamak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

kış parfümü olarak rochası kesin bulduk ta yaz parfümü verebilecek olan varmı??

bu arada ben givenchy pi kullanıyorum kokusu kalıcı değil ve baya hafif fark edilmiyor bile ama güzel yani kendi kendini koklamak istersen

rochas bazı tende cok saglam duruyor ama genel olarak cok agır koku yazın 212 men gio yada burberry classıc kullanabılırsın.. dp den rochas burberry boss dark blue 212 gio polo blue onerırırm
  • eyvallah çok sağol
    ben rochas la 212 yi almaya karar verdim dp den rochası kışın 212 yi yazın kullancam
    sağolun arkadaşlar...
  • ARMANİ,
    KENZO,
    HUGO,
    BVULGARİ.
  • hacı yağı
  • Arkadaşlar benim tercihim yaklaşık 6 aydır St. Dupont Noir Felaket bişidir kendisi
  • ARKADASLAR BI PARFUM ARIYORUM ARANIZDA BILEN VARSA KULLANAN LUTFEN BANA YARDIMCI OLSUN..

PARFUM REDBULL HINDISTAN CEVIZIMSI DEGISIK BI KOKUSU VAR.. REBUL DEGIL BAKIN KARISTIRMAYIN REDBULL BILEN VARMI KULLANAN FIYATIYLA VE NEREDE BULABILECEGIMI SOYLERSE COK MEMNUN OLCAM
  • Sayın can89;

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. C.H 212 zaten kullanıyorum. Muhteşem bir koku.

Size söylediğim parfümlerden Hugo Boss hariç hepsini parfümeride denedim. Katılıyorum, Insense Ultramarine ve Lacoste Red bence de kendi içlerinde en iyiler.

Fakat Hugo Boss konusunda biraz karasızım. Her ikisini de kullandınız mı (ya da kullanan arkadaş var mı forumda)? Şu an için Hugo Boss'u deneme imkanım yok. Dark Blue'nun güzel fakat fazla hafif olduğunu ve kalıcı olmadığını duydum. Ne kadar doğru?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jordan Collier

amma sosyeteymiş be forum....

• ben lacoste kullanıorum şu sıra sevgilimin hediyesi yeşil olan kutu gerçekten çok güzel
    öneririm
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.