Şimdi Ara

PARFÜM KULLANAN ERKEKLER BURAYA ..... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
4
Favori
97.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böğürtler kokulu bişeyler arıyorum , bilen söyleyebilirmi?
  • Armani black code...üstüne tanımam ve daha beğenmeyen bir bayana rastlamadım...tek handikapı pahalı olması..
  • GIO
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeE

Sayın can89;

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. C.H 212 zaten kullanıyorum. Muhteşem bir koku.

Size söylediğim parfümlerden Hugo Boss hariç hepsini parfümeride denedim. Katılıyorum, Insense Ultramarine ve Lacoste Red bence de kendi içlerinde en iyiler.

Fakat Hugo Boss konusunda biraz karasızım. Her ikisini de kullandınız mı (ya da kullanan arkadaş var mı forumda)? Şu an için Hugo Boss'u deneme imkanım yok. Dark Blue'nun güzel fakat fazla hafif olduğunu ve kalıcı olmadığını duydum. Ne kadar doğru?

vallahı mılyonlarca parfum kullandım fakat boss kulalnamdım kardes hıc dark blue oyleymıs evet..ama 212 kulalnıyorsan memnunsanda 3 4 ay degıstırme derım..bıde REDBULL KULLANAN VARMI RANIZDA YAHU VEYA DUYAN HINDISTAN CEVIZINI ANDIRAN BI KOKUSU VAR

• quote:

Orjinalden alıntı: can89

quote:

Sayın can89;

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. C.H 212 zaten kullanıyorum. Muhteşem bir koku.

Size söylediğim parfümlerden Hugo Boss hariç hepsini parfümeride denedim. Katılıyorum, Insense Ultramarine ve Lacoste Red bence de kendi içlerinde en iyiler.

Fakat Hugo Boss konusunda biraz karasızım. Her ikisini de kullandınız mı (ya da kullanan arkadaş var mı forumda)? Şu an için Hugo Boss'u deneme imkanım yok. Dark Blue'nun güzel fakat fazla hafif olduğunu ve kalıcı olmadığını duydum. Ne kadar doğru?

vallahı mılyonlarca parfum kullandım fakat boss kulalnamdım kardes hıc dark blue oyleymıs evet..ama 212 kulalnıyorsan memnunsanda 3 4 ay degıstırme derım..bıde REDBULL KULLANAN VARMI RANIZDA YAHU VEYA DUYAN HINDISTAN CEVIZINI ANDIRAN BI KOKUSU VAR

212 i orjınalmı kullanıyorsun buarada?? 212 men dımı sexy men degıl

• emporio armani
  • quote:

quote:

quote:

Sayın can89;

Orijinal ve men, sexy man değil. 50 cc'lik şişe. Çok pahalı çünkü.
    Fakat bir değişiklik istiyorum artık. Herkes Hugo Boss diyor. Forumda, forum dışında ama hangisi dediğimde kimse bir şey demiyor. Sanırım en çok dark blue biliniyor.

Her ikisini de kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Boss In Motion vs Hugo Dark Blue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 22 Ekim 2007; 16:22:53 >

• Tütün kolonyası

quote:

Tommy
    Full Speed
  • beyler aranızda tester kullanan varmı testerlar orjınalle aynımı nasıl kalıcılıgı felan?bı kac topıc actım fakat yanıt gelmedı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın can89;

Orijinal ve men, sexy man değil. 50 cc'lik şişe. Çok pahalı çünkü.
    Fakat bir değişiklik istiyorum artık. Herkes Hugo Boss diyor. Forumda, forum dışında ama hangisi dediğimde kimse bir şey demiyor. Sanırım en çok dark blue biliniyor.

Her ikisini de kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Boss In Motion vs Hugo Dark Blue

Ben sexy men i kullanıyorum bence bu daha güzel Kişisel görüşüm tabi

Siz her ikisinide denedinizmi ?

• denedım ama 212 men kendını fazlasıyla kanıtlamıs bı koku
  • quote:

denedım ama 212 men kendını fazlasıyla kanıtlamıs bı koku

• BNDE TESTERA DONCEM AMA KULALNANLARDAN BILGI ALMAK ISTIYORUM..TESTER KULLANANLAR BILGI VERIRSE SEVINCEM MEMNUNLARMI KALICILGII NASIL NEB ILIM KOKUSU VB..
  • quote:

BNDE TESTERA DONCEM AMA KULALNANLARDAN BILGI ALMAK ISTIYORUM..TESTER KULLANANLAR BILGI VERIRSE SEVINCEM MEMNUNLARMI KALICILGII NASIL NEB ILIM KOKUSU VB..

Tester kullanmadım ama farklı olacağını zannetmem. Ya da çok farklı mı desem.

Bu 212'ye kalıcı değil diyen arkadaşlar var. Anlamıyorum, bende en az 4-5 saat etkili kalıyor. Koku gün boyu çıkmıyor. Fakat 4-5 saat etkili koku garanti.
  • quote:

quote:

BNDE TESTERA DONCEM AMA KULALNANLARDAN BILGI ALMAK ISTIYORUM..TESTER KULLANANLAR BILGI VERIRSE SEVINCEM MEMNUNLARMI KALICILGII NASIL NEB ILIM KOKUSU VB..

Tester kullanmadım ama farklı olacağını zannetmem. Ya da çok farklı mı desem.

Bu 212'ye kalıcı değil diyen arkadaşlar var. Anlamıyorum, bende en az 4-5 saat etkili kalıyor. Koku gün boyu çıkmıyor. Fakat 4-5 saat etkili koku garanti.

ben ılk baslarda bekledıgım verımı alamadım sonra sınırlendım kokmadı dıye almıycam orjınal artık anasını satayım gıdın d&p perfumumddan alın herıfler aynını yapıyor anasını

• arkadaşlar doldurma parfümler ne kadar fiyatlı oluyor ve tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

arkadaşlar doldurma parfümler ne kadar fiyatlı oluyor ve tavsiye eder misiniz?

onerırırm fazlasıyla orınalınden pek te fark yok artık gunumuz teknolojısıyle ama alıyorsan D&P PERFUMUM DAN AL

fıyatlar: 50cc 13 ytl 100cc 25 felan ama hedıyelerı var en son boyleydı fıyatlar

tavsıye ıstersen 212 men,gio,rochas,polo blue,armani black code veya mania al derım hepsı ıyı aslında sec begendıgını al
  • off kendimle gurur duyuyorum Ne topic miş be ayda bir hortluyo

Bu arada ben adidas kullanıyorum Vallaha çok hoş kokusu var siyah kutulu victory leauge midir nedir öyle bişey. Aradığım kokuyu buldum diyebilirim. Ne çok ağır ne çok hafif. Güzel bir parfüm. Adidas diyince millet aman bee dio ama kokusu güzel gerçekten
  • beyler d&p perfumumdan bugun armanı black code ıle armanı manıa aldım ıkısıde sahane koku tavsıye ederım
  • 'dune - christian dior' ve '212' en sevdğim parfümlerdir..tavsiye ediom herkese
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.