Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.672
Cevap
97
Favori
751.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholei-hell

quote:

Orijinalden alıntı: paez

kozmotrendden daha önce alışverişim oldu benim, parfüm ve diş macunu vs almıştım ürünler orjinaldi tabii ki

Hocam merakımdan soruyorum. Diş Macunu piyasada bulunmayan değişik marka bir ürünmüydü ?

kolay bulunan bi markanın (paradontax) zor bulunan bi çeşidiydi ve fiyatı ucuzdu. umarım merakınız giderilmiştir. gece meraktan uykunuz falan kaçarsa mesaj atabilirsiniz rahat olun.

• Uzatmayın arkadaşlar, lütfen. Alışveriş yapacak arkadaş mevzuata açsın baksın. Yurtdışından işlem yapacak arkadaş bunları araştırsın bi zahmet. Burası parfüm sıcak fırsatları. Maliye veya gümrük forumu değil. Yurtiçi fırsatlarının paylaşılmasını da engelliyorsunuz.

Ayrıca burası geyik konusuda değil.

Orijinalden alıntı: samitutar

quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

quote:

Orijinalden alıntı: samitutar

quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

UMSPKFBB44
    FUEYZECMKZ

kozmotrend 50 tl kodu altlimitsizdir

groupona özel ürünlerde gecerli sadece

kargo ücretsidir ihtiyacı olanlar kullansın bugun son gunu

Teşekkür ederim. Son dakikalarda iki tane ARMANİ kaptım. Sayenizde avantaji bi alışveriş oldu.

rica ederim müdür

ürünler gelince burda yorumlarını paylaşırsan bilmiyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun

güle güle kullan

Eyvallah. tabi ki.

kozmotrend sualsiz siparişi kapattı. indirim yalan oldu.

• Balerine Havale/EFT yapmak istiyorum fakat 4 tane banka seçeneği var iş bankası yok . Bu bankalara iş bankasından eft yapsam olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 12 Ocak 2013; 20:53:00 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegateMaduru -- 12 Ocak 2013; 22:58:00 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Balerine Havale/EFT yapmak istiyorum fakat 4 tane banka seçeneği var iş bankası yok . Bu bankalara iş bankasından eft yapsam olur mu ?

olur ama ücret kesilir. yanlış hatırlamıyorsam 2.5 tl idi.

Orijinalden alıntı: burak_5866

quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Balerine Havale/EFT yapmak istiyorum fakat 4 tane banka seçeneği var iş bankası yok . Bu bankalara iş bankasından eft yapsam olur mu ?

olur ama ücret kesilir. yanlış hatırlamıyorsam 2.5 tl idi.

Sorun değil sonuçta 100-150 liralık parfüm alıyoruz 2.5 tl yanında bişey değil teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 16 Ocak 2013; 16:23:12 >

Paylaş.

Kimse bana yurtiçinde netten parfüm marfüm aldıramaz, Mizuymuş, missperaymış, hepsiburadaymış hepsi hikaye, hepsi çakma.

fragrencex.com'dan alışveriş yapan var mı, ücretsiz kargo var dünya geneline. denedim türkiye'ye de 70 dolar üstü kargo bedava. türkiye'de bulunmayan birçok parfüm var 3-5 dolara.

kime sorduysam gümrük te takıldığını söyledi

ama illaki risk alıcam diyorsan paypal ile alın en azından size ulaşmazsa para iadesini alırsınız.

saygılar...

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • Evoria.com da 50 liralık alışverişe hugo boss 30 ml veriyorlar. BKM express ile odeyince.

10 liralık cek de kullanabilirsiniz.

Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MITSUBISHI COLT INVITE 1.3 AMT 2011

Hp Elitebook 6930p
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

arkadaşlar cheaptan 7 sinde aldığım parfüm bugün geldi resim çektim merak eden varsa paylaşacağım.

Hocam çok iyi olur cheapsmells.com dan screenshot alarak siparişin paylaşırsanız parfümlerin fotoğrafını çok iyi olur.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar diesek fuel for life 125ml edp parfumunden alacagim nette bir cok siteye baktim misspera mizu hepsiburada vs. Haklarina bi cok sikayet var orjinal olmadigi konusunda. Sizce nerden almaliyim ykm tekinacar boyner gibi yerlerde cok pahali

İlk defa alacagim netten. Genelde yurt disindan arkadasima siparis veriyordum. O kadar para vericem sahte olmasini istemem. Yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Arkadaslar diesek fuel for life 125ml edp parfumunden alacagim nette bir cok siteye baktim misspera mizu hepsiburada vs. Haklarina bi cok sikayet var orjinal olmadigi konusunda. Sizce nerden almaliyim ykm tekinacar boyner gibi yerlerde cok pahali

İlk defa alacagim netten. Genelde yurt disindan arkadasima siparis veriyordum. O kadar para vericem sahte olmasini istemem. Yardimlarinizi bekliyorum

http://www.parfumya.com/urun/diesel-fuel-for-life-homme-edt-125-ml-erkek-parfumu.aspx

http://resim.donanimhaber.com/m_69768572/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70417646

bu konudaki çek muhabbetiyle 80 liraya alırsın, o bahsettiğin sitelerin çakma sattığını sanmıyorum hepsinden en az 1 kere almışımdır hepsi de orjinaldi, insanlar paranoyak biraz parfüm konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caesar76

Bundan sonra ya bayram-seyran, sevgililer günü bilmemne denk getirip indirimle boynerden falan alırım ya da yurtdışından.

Kimse bana yurtiçinde netten parfüm marfüm aldıramaz, Mizuymuş, missperaymış, hepsiburadaymış hepsi hikaye, hepsi çakma.

Güldüm sadece. Komik.

Orijinalden alıntı: abormen

arkadaşlar cheaptan 7 sinde aldığım parfüm bugün geldi resim çektim merak eden varsa paylaşacağım.

Paylaş şu resimleri de "Yurtdışından Parfüm Almak Yasak" diye diye korkutulan ve yanlış bilgilendirilen insanların yüreğine su serp.. Biz aynı gün alışveriş yapmıştık sanırım CheapSmells den.. Benimki de bugün gelir belki..

Ya da benimkisi hiç gelmiyormuş :)))
    | LG 47LW650s 3D | AMD Phenom II 560 X2 (3.3 Ghz) 7Mb 938p Black Ed. | Asus M4A78LT-M LE DDR3 1800Mhz S+V+GL+16X 938p | Asus ENGT440 1 GB 128Bit DDR5 16X | HI-LEVEL 6GB 1333 Mhz DDR3 RAM-Soğutuculu | Vento TA-B22 450W ATX Kasa Black-Silver | Philips SPD2514BM 48xCdRw 20XDvdRw Siyah SATA | BenQ X2200W 22" LCD Monitör Siyah 5ms Dvi -Hdmi | Iphone 5 32 GB JB | SAMSUNG Notebook NP300E5Z-SO1TR |CEYO Terlik 43 Numara | KENT White Sigara | Any Time TOYOTA | 165 m² Daire | Oral-B Diş Fırçası | DİMES Karışık Meyve Suyu | :))
  • quote:

fragrencex.com'dan alışveriş yapan var mı, ücretsiz kargo var dünya geneline. denedim türkiye'ye de 70 dolar üstü kargo bedava. türkiye'de bulunmayan birçok parfüm var 3-5 dolara.

O sitenin güvenilirliği pek iyi değil diye biliyorum. yurt dışı bile olsa 3-5 $ a parfüm satan sitelere güvenmeyin derim hocam. Cheapsmells i öneririm .
    | LG 47LW650s 3D | AMD Phenom II 560 X2 (3.3 Ghz) 7Mb 938p Black Ed. | Asus M4A78LT-M LE DDR3 1800Mhz S+V+GL+16X 938p | Asus ENGT440 1 GB 128Bit DDR5 16X | HI-LEVEL 6GB 1333 Mhz DDR3 RAM-Soğutuculu | Vento TA-B22 450W ATX Kasa Black-Silver | Philips SPD2514BM 48xCdRw 20XDvdRw Siyah SATA | BenQ X2200W 22" LCD Monitör Siyah 5ms Dvi -Hdmi | Iphone 5 32 GB JB | SAMSUNG Notebook NP300E5Z-SO1TR |CEYO Terlik 43 Numara | KENT White Sigara | Any Time TOYOTA | 165 m² Daire | Oral-B Diş Fırçası | DİMES Karışık Meyve Suyu | :))
  • quote:

kozmotrendden daha önce alışverişim oldu benim, parfüm ve diş macunu vs almıştım ürünler orjinaldi tabii ki

Zaten sen nerden ürün alırsan hepsi orjinal oluyo paez, sana çakma olarak gönderilen ürün bile kargodayken kendi kendine kimyasal işlemden geçip orjinal hale dönüşüyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.