auris gayet iyide, corollanın bu kasasına bir türlü ısınamadım. merak ettim soriyim dedim. bilen varsa???
ben bir yerde 2009 sonu diye okumuştum ama tam olarak nerede hatırlayamıyorum..
Henüz yeni bir araç sayılır. 1,5-2 sene daha makyajlanmaz diye tahmin ediyorum.
corolla auristen bence çok daha güzel.makyaj yapıcaklarsa aurise yapsınlar...önceki hatchback corolla nereee auris nere...
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
corolla auristen bence çok daha güzel.makyaj yapıcaklarsa aurise yapsınlar...önceki hatchback corolla nereee auris nere...
+ olarak 2007 yedinin 2. yarısı çıkmış bir araba ancak 2010da makyaş yer
corolla makyajı ve kasa değiştirmeyi sever bence hiç belli olmaz
aurisin ikinci elide corollaya göre çok kötü aynı model ve donanım corollaya nisbeten alıcısı yok,ikinci el sitelerine bakın çok auris var ama corolla yok,fiyatlarıda düşük,aynı araçlar aylardır duruyor..örnek ben,kesinlikle aurisin arkası değişmeden o arabaya para vermem ..
Konu hakkında pek bir bilgim yok ama son zamanlarda gördüğüm en kibar başlıktı.
Daha bismillah yeni çıktı araç Ben 2010 da makyajlanır diye düşünüyorum ama tahmin sadece. Bu arada ben de sevmedim patlak gözlü tasarımını. Zaten hiçbir corolla modeli çekici gelmedi bana. Ama herkes alıyor sorunsuz diye. O da tartışılır adac istatistiklerine göre corollayı geçen modeller vardı kendi sınıfında son yıllarda. Japon otomobili alıcak olsam tercihim civic olurdu o da olmadı mazda 3. Corollaya göre daha kişilikli araçlar bence.
Arkadaşım Toyotanın modellerine bakarsan genelde fix 4 yılda kasa değiştirdiğini görürsün.88-1992, 1993-1997, 1998 den sonra bi acayiplik oldu o kasalarda.Sanırım 2011 e kadar rahat dururlar diye düşünüyorum naçizane...
Serkan abi ufak tefek makyajlar görür ama 1 yıldan önce olacağını sanmam. Gerçi aurislerde şimdiden saçmasapan donanım paketleri çıkarmaya başladılar, blue bilmemne vs. Aslında corolla tipsiz ama insan alışıyor bir süre bakınca.
Corolla gibi sağlam imajı olan bir araç bu kadar kısa sürede makyaja uğramaz diye düşünüyorum..
Ama tabi ki bir de şu var;biz burada bunları konuşurken bile makyajı yemiş olabilir:)
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Corolla gibi sağlam imajı olan bir araç bu kadar kısa sürede makyaja uğramaz diye düşünüyorum..
Ama tabi ki bir de şu var;biz burada bunları konuşurken bile makyajı yemiş olabilir:)
Orası hiç belli olmuyor ne yazıkki , E90 kasa bmw bile yedi corolla da yer merak etme .. Bunlar böyle , yedikçe yiğesi geliyor. ( gece gece idare et .. )
Arkadaşlar makyaj dediğinizde bi yere kadar
seyretmeyenler olabilir bence bi izlesinler mükemmel bi kısa film. Makyaj diyince hep aklıma gelir sorunun cevabıda aslında bu filmde
2010 da makyajlanacak ama Toyota genelde hafif makyaj yapar. Eski kasa Corolla ve şimdiki Avensise yapılana makyaj bile zor denir. Bu kasa çok tuttu makyaj hafif olur diye tahmin ediyorum. Yani şimdikini beğenmediysen makyajlısını da beğenmezsin bence. :)
quote:
Orjinalden alıntı: sharkemre
quote:
Orjinalden alıntı: ercan_wrc
Arkadaşlar makyaj dediğinizde bi yere kadar
seyretmeyenler olabilir bence bi izlesinler mükemmel bi kısa film. Makyaj diyince hep aklıma gelir sorunun cevabıda aslında bu filmde