Şimdi Ara

ParaYı Bulmak İçiN NeleR YapmalıyıZ...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar bi çok kişi bu oyunda malii yönden sıkıntı yaşıyor. Parayı bulan arkadaşlar nasıl bulduklarını yazarsa eger biz de belki aynı yöntemle parayı buluruz ya da bildiğiniz sağlam para kazanma yöntemlerini yazın bakalım zengin olmamıza fayda edicek mi ? şimdiden TeşekkürleR...

• BULURSAN BANA DA SOLE :D
  • abyss upgrade ticaret
  • abyys goblın belkı zor ihtimal ama abyys olabılır
  • bence abyssde asagı katlarda burning skeleton kes guzel takılar dusuo bide dex dusurursen yasadın
  • Dün elimde sadece 2 opal var onun dışında 5 kuruş param yok bugün 5milyon yaptım large breaker +6 aldım

yarın 2 tane daha opal düşürrecem bir 5 milyon daha

önemli olan ticaret 300k'ya opal buluyorum 1 an düşünmüyorum anında alıyorum gidiyorum 550k'ya satıyorum cristal buluyorum ucuza alıyorum yine alınsın diye ucuza satıyorum
  • dün akşam cz de kesilem elmorad dan 8 kişilik partye düşen miktar 74 milyondur (para böylede kazanılabilri mesela) ama upgrade işinde para var sööliim yada şansına güvenceksin yılmadan goblin yapcaksın elinde sonunda chitin çıkar sonra onu satarak goblin için harcadığın paralarıda çıkartırsın çoluğunun çocuğunun rızkınıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya gerçekten para kasmak için bu tip şeylerle uğurasanlar varmı? opalı 200 e alıp 500 satan felan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Ya gerçekten para kasmak için bu tip şeylerle uğurasanlar varmı? opalı 200 e alıp 500 satan felan?

var da bunlar lvl 30 yöntemi sen bize daha cazip yol göster lütfen
  • quote:

Ya gerçekten para kasmak için bu tip şeylerle uğurasanlar varmı? opalı 200 e alıp 500 satan felan?

sende mecbur kalırsan yaparsın merak etme

henüz +3 mirage alıp +8 yapıp satacak durumda değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuz

quote:

sende mecbur kalırsan yaparsın merak etme

henüz +3 mirage alıp +8 yapıp satacak durumda değilim

Ben mecbur kalmam merak etme ama opalla olcak iş değil bu baska yöntemler bulunması lazım uprageylede zamanla olur...
  • Bende biliyorum opalla olamaycağını ama elimde sadecde 2 opal vardı bende 5m yapabildim bende isterdim opal yerine hp scroll satmayı ama...
  • evden oynuyorsan ticaret yaparak çok kolay para kazanırısn, evde olmalısın çünkü piyasayı bilmek için zaman lazım, cafedeysen işin zor...

bu oyunda en çabuk satılan itemlar ve dolayısıyla para kazanabileceğiniz itemlar

rogue full plateler ( en çok giden ucuz item budur )
    abyss
    crsytal
    sapphire
    opal
    goblin(bunun ticaretini hiç yapmadım bilmiyorum)

işte bu itemların serverınızdaki fiyatlarını gezin araştırın, sonra ucuza gördüğünüz yerde hemen alın, unutmayın bunlar en çok satılan itemlar alırken korkmayın yani eğer paranız azsa sakın upgrade denemeyin ya tutarsa demeyin , bende ya tutmazsa derim
    ------------

mesela lycaon pendant alacak kadar paranız varsa ne yapmanız gerekiyor

en çok giden uniqe item heralde bu lycaon pendant(kekuri ringde olabilir), bunun ortalama fiyatını öğrenin, pazarı devamlı geziyorsanız ucuza bu pendanttan kesin bulursunuz mesela x serverında bunun ortalama fiyatı 190m civarı şu an, bunu 170mna yakalarsanız hemen alın korkmayın en çok satılan uniqe itemlardan birisi budur bende 1 günden fazla hiç durmadı.. gördüğünüz gibi tek satışta 20-30m kar yapmaya başladık

pahalı olarakta Scorpion shield çok satılıyor. bunuda ucuza düşürüp satabilirsiniz
    iron bowda olabilir.. ama dediğim gibi fiyatlarını iyi bilmeniz gerekiyor... ucuza gördüğünüz an bu yazdığım itemları gözünüz kapalı alın, en çok giden itemlar bunlar kolay gelsin

• quote:

oyuna yeni başladıysan nasıl sermaye yapacaksın, üyeliin yoksa ????

biraz geniş düşünüp cvp verin lütfen bu oyunu oynayan bir çok kişi var!!!
  • PARAYI BULMAK için ARAMAK LAZIM
  • hack yiyerek!!!!!
    Şaka yapmıyorum bu belki benim sansımdı ama ben hack sayesinde köşeyi dönmüştüm....
    Runo_tr_59 beni o zmn hackleyen serefsizin nicki gel charları deiştirelim ayagına soydu beni....
    aslında soymadı komple acci aldı ama salaklar aradan 1-1,5ay geçince premium almıslar banada mail geldi tabii.....
    Acce Bi girdim bende +5/50cleaver ve +7/70sword breaker vardı hack yedigimde +1chitin pauldron ve helmet vardı acce girdiğimde ise
    +6Chitin Bow (ASSASIN OLUP +7/70DUAL MIRAGEYLE DEISTIM)
    +6/10Dex Chitin Set(HALA DURUYODU)
    420M Para(K.E. YE GEÇERKEN SİLİNDİ)
    2Tane Kekuri Ring(DURUYODU)
    +9Dex Pendant(DURUYODU)
    VE BANKADA SHELL SET VARDI
    (LVL 55TİM)
    AMA SONRA DATA BANKASINDAKI SİFRE PROBLEMİNİ BİLMEDİGİM VE SİFREMİ DEİŞTİRDİGİM İÇİN ARTIK GİREMİYORUM
    BU YOLLA BEN KÖŞEYİ DONMUSTUM SAOLSUN BENİ HACKLEYENLER!!!

• oha her kestiğimizden 10kmı geliyor bana nedne hiç gelmeid ve öyle birşey olsaydı arena tıklım tıkış olurdu herkes anlaşırdı sıra ile birbirleini öldürürllerdi yuhh
  • savas zamanında 10k gelior
  • ticaret,abyss,goblin
  • nasıl kasmak istediğinize bağlı [her halikarda sermaye lazım] bundan sonra en kolay ticaret ucuz alcan pahalı sattcan ucuza kolay bulmanın yolu ise alcağın item i çıktığı yerde satanlardan alcan mesela abyss
    2 hafta öncesine kadar moradonda3m den satılan abyss delos ta 2m e satılıyodu adam hemen gitsin die koyuyo ben bu yolla 3m para yaptım sermaye ise 4m :)di
    bi yoldaha var 200-400-m para için ama lvl ın yüksenk olcak ve ii bi parti lazım ne yapcan dersen boss kescen item düşürcen eğer item uniq se ii para yapar [bazı item ler hariç adlarını hatırlamıyom oyunda çok var die ucuz onlarda ]
    TİCARET:=
    bi ark var warrior orc adam kendine çitin set yaptı ama +1 sermaye ise sadece 1 bardish adam onu 40m e sattı (cyber'da oynuyoruz) sonra 24m den gitti bitane daha buldu onuda aldı sattı adam bu yolla çitin set çıkardı iki gün şoka girdim [bir aydır 4m para ile geziyom]

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.