Şimdi Ara

ParaYı Bulmak İçiN NeleR YapmalıyıZ...!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet KO da macro programını nerden indirildigini bilen varmi varsa eger yazında ogrenelim bizde biraz kullanalım
    bende beranusta karus priest le oynuyorum lvl_43
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besimbicer -- 10 Kasım 2005, 6:40:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: besimbicer

millet KO da macro programını nerden indirildigini bilen varmi varsa eger yazında ogrenelim bizde biraz kullanalım
    bende beranusta karus priest le oynuyorum lvl_43
    [

partilerine beni çağır

• bana göre en ii para kasma yöntemi delosta abbys kasmak.2 günde 1 saat süreyle girdim ve 70m yaptım.
    ve de ayrıca ucuza bulduğunuz mali kaçırmayın.ben öle yapıyorum.misal 500 e alıp 1500 e satıyorum.
    öyleki adamlar full plateleri 10k ya veriyo.alcaksın 1m ye satcaksin işte.bunlar oyunun fırsatlarıdır.
  • Abyss i de bozdular ya abyss için lvl sınırı gelmiş abyss de fazla çıkmıyo artık !!
  • YAW BU KONU KOPMUŞ ARKADAŞLAR
  • ben lvl 47 elimde bardish +5 warken kesebiliyodum.. mana pot kullanarak ve bazende hp pot kullanarak..
    quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

yaw su yanan iskeletler cok mu guclu ???52 warior kesebilirmi???
  • forumdaki yaş iyice düştü...
  • Ben +3 Mirage ı 40m na aldım +2 olanını 35 e aldım +2 olanı upgr. yaptım iki tane +3 e sahip oldum.Bunların normal değerleri ne kadardır?
  • fallen dan +1 shardla +1 shell düşürdüm 2sini +7 yaptım toplamda 30 gbye satım 23 gbye +8 shard aldım onuda 30 gbye satım sonra bütün paramla +8 dual mirage aldım onlaarıda sattım kasada normalde 1 milyar varken şimdi 40 milyarlık itemim var fallen agel lewel 60+ için çok ii bir yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lkillyou

fallen agel lewel 60+ için çok ii bir yer.

nerde burası bi tarif etsene
  • abyss en üst kat
  • Risk alabilen +7 ye upgerade yapsın.... başka turlu para kazanmanız mumkun değil bu saatden sonra... bundan 2 ay once +6 roque fpleri 25-30m arası satarken şimdi 15m ye satıyorum.... Bence upgerade sektoru oldu.. hiç denemeyin derim iyi para yapmıyo... misal mirage +1 aldım 60m ye arkadaşdan +5/50 yaptım ama halen satılmadı 180m ye ( 200-230m arası satıyolardı...) cyperdayım ... en sağlamı goblin .. çunku goblin parçalar bir zamanlar 50k iken şimdi 200k ya fırladı (sanki hepsinden çitin çıkıyo ..fiyata bak)

- Abys de sıyırdı... inanın 2 saatde 20 abys duşururken en az... şimdi 6 abys duşurebiliyorum... su miraseh in yanında 500-999 abys birden satanlar hemde 2.5m ye acaba nerelerden buluyoar.... illegal yolarla (dupe, vs... mi acaba) bunu açıklayabilicek varmı.... bende yapiim böle gidicekse sıyırsın oyun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyetico

forumdaki yaş iyice düştü...

+1
  • kekuri
    kes
    çıkar
    sat
    çıkması
    zor
    deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: haskir

abyss upgrade ticaret

upgradeden kazanmayı denedim. +7 yapamadıkça kazancın olmuyor. eğer +7 yaparken de 3 tane +6 patlatırsan yine zarara giriyon. yani ugpradein tekniği var ve biz bilmiyoruz.
    geçen gemden crimson çıktı basayım dedim. +6 yaptım.
    1- 40 tane gem kırdım satsam iyi para ederdi bunların zararı var. hadi dedim bunlazın zararı kapansın crimsonu basayım
    2- crimosn gemden çıktığı için alış fiyatını zarardan hesaplamadım. 5 tane bus aldım o zaman dupe yoktu en ucuz bus 2500 dü. çarp 5 le 2500x5= 10.250.000 1 tanede hp busu aldım 1m de o 11.250.000 adamın biri geldi dediki 7m den sat bana kimse almaz. evet gerçekten kimse almıyor. millet 8m e satıyor dedi. biraz saldım küfürü. bana maaliyeti 11.250.000 diyorum anlamıyor kas kafası. sonunda 14m den sattım. ama 2.750.000 para için 2 gün moradondan çıkmadım lvl kasamadım zaman öldürdüm. +7 yapamadıkça para hem zaman kaybettiriyor hemde kazandırdığı rpr parası anca.

• bırakın bu işleri
    rezzer olun
    ben olmuştum
    4 taş rezze
    +6priest impact verdiler(beklemekten sıkıldım 30m a sattım)
    +1 salamender staff(belki alchemydir(hangisi high class a oydu))
    bi rezz de 5m
    +8tabar
    maceler,maullar,daggerlar(cillop gibi)
    en az 1m alıyodum her rezz e(hepsi de 4 taştı)
    chitinler
    va daha neler neler
    çok karlı iş rezzer olmak
    rezzer olmak istemiosan da önce rezzerlıkla parayı kazan,sonra buffer ya da healer ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dungeonking

Risk alabilen +7 ye upgerade yapsın.... başka turlu para kazanmanız mumkun değil bu saatden sonra... bundan 2 ay once +6 roque fpleri 25-30m arası satarken şimdi 15m ye satıyorum.... Bence upgerade sektoru oldu.. hiç denemeyin derim iyi para yapmıyo... misal mirage +1 aldım 60m ye arkadaşdan +5/50 yaptım ama halen satılmadı 180m ye ( 200-230m arası satıyolardı...) cyperdayım ... en sağlamı goblin .. çunku goblin parçalar bir zamanlar 50k iken şimdi 200k ya fırladı (sanki hepsinden çitin çıkıyo ..fiyata bak)

- Abys de sıyırdı... inanın 2 saatde 20 abys duşururken en az... şimdi 6 abys duşurebiliyorum... su miraseh in yanında 500-999 abys birden satanlar hemde 2.5m ye acaba nerelerden buluyoar.... illegal yolarla (dupe, vs... mi acaba) bunu açıklayabilicek varmı.... bende yapiim böle gidicekse sıyırsın oyun....

bende bütün fp+7 lerimi 25-30m den almıştım xgenonda. chitin +7 upgrade edince 12 den sattım.18m zarardayım yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: SILKROADCU

bırakın bu işleri
    rezzer olun
    ben olmuştum
    4 taş rezze
    +6priest impact verdiler(beklemekten sıkıldım 30m a sattım)
    +1 salamender staff(belki alchemydir(hangisi high class a oydu))
    bi rezz de 5m
    +8tabar
    maceler,maullar,daggerlar(cillop gibi)
    en az 1m alıyodum her rezz e(hepsi de 4 taştı)
    chitinler
    va daha neler neler
    çok karlı iş rezzer olmak
    rezzer olmak istemiosan da önce rezzerlıkla parayı kazan,sonra buffer ya da healer ol

ben resser olsam böyle şeyler yapmam. bi dua et yeter derim. zaten adamın taşlarını alıyosun daha ne istiyon. geçen kardan adam kovalarken warrior hungaların arasında ölmüştüm. savaş vardı kimsecikler yoktu. resser aradım bulamadım. sonunda 4 taş birini buldum 5-10m para istedi. pazarlığa girdim olcak gibi değil. sonra tamam dedim. adam geldi beni rezz yaptığı anda /town a enter dedim. ve select çekip x1 den girdim. apış kal olmuştur.

• 50$ ınıza kıyıp 4500 knight cash alın sora o parayla buff kaıdı alıp satın en ortalama kesin 20Milyarınız olucaktır
  • SANS olımpıada 45 m ii para ...........

[img=http://img382.imageshack.us/img382/9377/para6nw.jpg]

http://img382.imageshack.us/my.php?image=para6nw.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlayan7 -- 18 Şubat 2006 18:46:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.