Şimdi Ara

Bir şeyler elde etmek için neden bu kadar çalışmak zorundayız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevreme bakiyorum herkes bir şekilde yolunu bulmuş. Kendime bakıyorum ileride ortalama bi para almak için (ki o da en erken 25 yaşında) sabahlara kadar yırtınıyorum. Gece gece yine ders arasında düşüncelere daldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bir şeyler elde de edemeyeğiz ki düzgün semtte en düşük evler 6 7 milyon olmuş bildiğimiz taksi otomobili 1 1.5 milyon :D onların da ozelligi yok dumduz vasıta :D doktor maaşıyla bile yıllar boyu kemer sıkıp para biriktirmek lazım bunlara sahip olabilmek icin

evlenmeye kalksan ev eşyası cartı curtu yine milyonlar gider , z kuşağı sosyal medya sayesinde aşırı beklenti içinde

bazen boşa kürek çekiyoruz gibi geliyor ama çalışmaya devam , aileden zengin olmak lazım sanırım :D
  • bir şeyler elde de edemeyeğiz ki düzgün semtte en düşük evler 6 7 milyon olmuş bildiğimiz taksi otomobili 1 1.5 milyon :D onların da ozelligi yok dumduz vasıta :D doktor maaşıyla bile yıllar boyu kemer sıkıp para biriktirmek lazım bunlara sahip olabilmek icin

evlenmeye kalksan ev eşyası cartı curtu yine milyonlar gider , z kuşağı sosyal medya sayesinde aşırı beklenti içinde

bazen boşa kürek çekiyoruz gibi geliyor ama çalışmaya devam , aileden zengin olmak lazım sanırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 4 Nisan 2023; 2:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka okumaktaki temel amacın paraysa böyle düşünceler oluyor ama istediğin bölümu okursan, hayallerin icin okursan böyle olmuyor.

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt

hayallerin de para olmadan olmuyor dostum

• Ne ortalama parasi olm sen tip okumuon mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya hayaline gore değişir tabi ama çoğu hayalde parayla gerçekleşiyor orası doğru. Ama mesela kimisi tıp okuyup iyi bir cerrah olmak ister, kimisi iyi bir savcı, kimisi iyi bir subay olmak ister. Yani manevi haz veren şeyler olursa problem yok ama bir de hayatta bu tarz şeylerden değil de arabalardan, evden, ailesiyle daha çok vakit geçirmekten, tatillerden ne bileyim temelinde maddiyat yatan şeylerden zevk alan biriysen dediğiniz doğru.

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    Tip okuyorum hocam da zaten su an yoksulluk sınırı 35k yani 50 60k paran olacak ki anca "ortalama" diyebilelim. Ayrıca en iyi ihtimalle 25 yaşına kadar babadan harçlık alacak olmam da üzüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ordan burdan şanslı olmayan insanların yolu bu maalesef

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Benimle yaşıt kuzenim memur oldu. Akademik olarak ondan çok daha iyiydim ama o ben mezun olana kadar çoktan ev kredisine girip arabasını almış olacak. Çok yanlış yere yatırım yapmış gibi hissediyorum.

• Yapcak bise yok biz babadan şanslı doğmadık ama çocuklarımız öyle olacak.
    Canım oğlum bir gün bunu okursan eğer baban seni her şeyden çok seviyor❤️❤️❤️ en değerlimsin

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin anne ve babanızın psikaytrist değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 4 Nisan 2023; 2:15:49 >
  • O kuzenin hic bir zaman audi ye mercedes e binemicek ama sen binecek. O kuzeninin bir gun villasi olnucak ama senin olucak.

• yok

• bana memurluk olsun doktorluk olsun çok saçma geliyor,sabit gelirle dümdüz yaşamak gibi bir durumu var hocam memurun sen de doktorluk okuyorsun biliyorum ama en azından vatandaşları bizle aynı dili konuşan x ülkesinin durum biraz düzelirse lükse kaçabilicek şeyler yapabiliceksin

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    O niye la ben sana simdi her ay sabit 200 bin tl versem kabul etmiceb mi

• Geçen sene bu tarihlerde indirimden 280 liraya aldığım sırt çantası 1500 lira olmuş, hangi aşırı beklentiden bahsediyorsunuz? Bildiğiniz aşırı bir alım gücü kaybı var, ortalama ürünler bile lüks ve ulaşılmaz hale geliyor. Peynir, soğan, yumurta fiyatları bile saçmalamaya başladı, düzgün semt ve düzgün ev dediğinizde İstanbul'da 10 milyon ve üzeri oluyor, 6 milyona bulduysanız gene iyiymiş... Bu fiyata ulaşmak için 100 bin lira maaş alarak 10 sene para biriktirmeniz veya kredi ödemeniz gerekir, fakir hayatı yaşayarak bu süre boyunca.

Evet bence soruda kandırmaca var, bu kadar çalışıp ne elde edebiliyoruz olmalıydı. Ben çok çalışıp bir yerlere ulaşacağımı bilsem en azından içim rahat olacak, hep boşa kürek çektiğimi düşünüp rahatsız oluyorum, zaten eğitim dediğiniz yalanın %80'i bomboş, işe yaramyacak ezber yığını, eğitim verene bakıyorum kendisi daha hayatta birçok şeyi aşamamış, bunlar mı bana bir yere gelmeyi öğretecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 4 Nisan 2023; 2:24:51 >

• Babadan zengin değilsen ömür boyu çalış dur

• CANIM OGLUM SENİ COK SEVİYORUM BABAN OLARAK COK ZOR GUNLERDEN GECİYORUM AMA HER SEY SENİN HAYAT KALTEN İCİN SEN BEN VE DUNYALAR GUZELİ ANNEN MUTLU OLMAMİZ İCİN❤️❤️❤️

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.