|
Bıktım bu amdnin driver sorunlarından. geçenlerde yazmıştım. yine bir update geldi ve yine sürekli twitter izlerken, film izlerken yeşillenen player ekrankarı, kasan kitlenen browser. ne zaman board yani chip üzerinde amd'den çıkan hdmi ana ekran yapsam bunlar oluyor. bu sefer ekran videosu çekmek istedim, buna da izin vermedi! bıktım vallahi bıktım. 4070ti olan ekrana geçirince hiç bir sorun olmuyor. ama ne zaman bu board ana karttan gelen hdmi takılı olan monitörü ana ekran yapıyorum, bunlar patlıyor. parası olan almaısn kardeşim. amd işini düzgün yapsın. daha düşük modelini alın kafanız rahat eder. cidden amd'nin şu yazılım işini düzeltmesi gerekli. işlemcileri harika, ama ekran kartları çok kötü. 7900x işlemci kitlenir mi ya bir tane browserdan ötürü? 32 gb cl16 6200 ram de takılı dual olarak. ama işte amd sağ olsun kitliyor makinayı! amacım ürünü karalamak değil, bu zamana kadar ekran kartlarında hep amd seçmişimdir ama artık şu 10 yıldır software işini çözemiyorsan, bırak ekran kartı satma be kardeşim! |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt