Şimdi Ara

PARANORMAL OLAYLAR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karşılaştığınız paranormal olayları anlatında korku hormonlarımız şenlensin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi <gargamel> -- 16 Aralık 2013; 16:21:12 >
  • salonda oturan bir insan siluet görmüştüm içi boş parlak siyah hatları vardı anlık bir şeydi evde böyle çok şey görürüm tabi ki çoğu göz yanılması ama bir keresinde mutfak çamının önünden geçen beyaz bir şeye benzemeyen bir şey gördüm abla sen misin dedim çıktım baktım yoktu yatak odasında müzik dinlerken elimin üstünde kırmızı pinpon topu büyüklüyün de bir şeyin yavaşca geçtiğini görmüştüm orada dışarıdan gelen bir ışık olması çok zor sık olarak ta bir demir sesi duyuyorum demiri vurursun ses yankılanarak biter ya öyle bir ses sesin geldiği yönde demir falan yok bunu ilk başka bir evde duydum evin çatısında demirler vardı ve fındıklar bu sesi duyduğumda çatıda biri var dedim anneme ama saat 04:00 falandı annemde yat uyu dedi :D ondan sonra kuş falandır deyip geçiştirdim ama başka evde yine aynı sessi duyuyorum benden başka duyanda yok da kulak doktoruna gitmedim ama

yeniden yazmaya üşendim kopyala yapıştır yaptım :D
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    böyle net ayrıntılı hatırladığın anlatabileceğin yok mu
  • Rahmetli dedem rahatsızlanmıştı. Babam hem babaannemi hem dedemi köyden alıp hastaneye götürmüştü. Ertesi gün işim olmadığı için köy de ev boş kalmasın diye bende köyde kaldım 2 gün. Dedim boş sessiz sakin az kafa dinlerim. hem.Evimizin arkasında köy mezarlığı vardır. Neyse babamgil gitti. Ben gündüz takıldım ufak tefek işler vardı onları yaptım. Akşam oldu eve geçtim. Tv izliyorum.Kapıdan bir ses geliyordu. Anlamadım. Sanki kapıyı birisi çiziyor gibiydi. Ben kedi herhalde kapıyla oynuyor dedim. Dışarı çıktım kapıya baktım hiç kimse yok ne kedi ne başka birşey. Kapıyı kapattım tekrar eve geldim. aklıma okuduğum bir söz gelmişti. Evde hiçbir zaman tek kalmazsınız mutlaka cin melekler vardır ama siz onları görmezsınız. Diye. bu söz aklıma gelince hafif tirstım. Ama ne olacak birşey yapmazlar dedim. Saat gece 2 oldu. Uyuyorum. Bu sefer tahta kapıya çat çat birisi vuruyordu gerçekten sanki çok önemli bir iş varmış gibi. Ben panik oldum bu saatte kim gelir diye elime bir sopa aldım kapıya doğru giderken bir anda kesildi ses. Ben yusuf yusuf modundayım. Ev eski olduğu için tuvalet te dışarıda ayrı yapılmıştı. Gece tuvalet e gideyim dedim sıkışmstım. Dışarı karanlık bulutlu elime bir fener aldım yavaş yavaş tuvalete gidiyorum. Işığı sağ sola tutarak gidiyorum. Bir anda ensemde bir sıcak nefes hissettim. Ama nasıl birşey.yerimde durdum kaldım arkama dönüp bakamıyorum. Kulağımda bir vızıltı benimle konuşuyordu birşeyler söylüyordu arapça olarak. Kalbim durdu bir an aha gidiyorum dedim. Yaklaşık 1.5 dakika böyle kaldım. Cesaretimi toplayıp bütün duaları ede ede eve gitmeye başladım. Ama o da ne ! Evin kapısında beyaz birşey var ve bana bakıyor. Ben kitlendm kaldım yine. Kulağımda uğultu bir yandan karşımdaki cisim bir yandan. Bir anda kayboldu beyazlık ve uğultu kesildi. Ben öyle bir dua ediyorum ki Aman Allahım. Eve girdim uyumadın sabaha kadar son ses tv açıp izledim. Bir daha da köyde tek başima kalmadım. Olanları aileme anlatmadım. Ama o günü hiç unutmayacağım. Tamamen gerçek bu yaşadıklarım. Yaşamadığım bir şeyi anlatacak kadar yalancı değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ün v. 1.sınıftayken kütahyada süleymancıların yurdunda kaldım. Yurt ne kadar dini olsada içindekiler farklı. Neyse başımdan şöyle bi olay geçti.

gece 2-3 gibi biraz erotik filmlere baktım haliyle sabah namazı için saat 5.30'da abdestli olmam gerekiyodu. gece 4 gibi duşa indim.( yurt 6 katlıydı. benim yatakhanem 4. katta. yemekhane ve duşlar -1. kattaydı.) heryer karanlık. indim -1'e aldım duşumu. karanlıkta yukarı doğru çıkarken selim'i gördüm (yan yatakhaneden bi arkadasım.) elinde havlu,şampuan bana bakmadan yanımdan geçti. "selim selim" dedim bakmadı bile. "duymamıstır" dedim geçtim. tam bizim kata geldiğimde selim Wc'den çıkıyodu. "oğlum sen aşşağıya inmiyomuydun ne zaman çıktın yukarı" dedim. yine kafası eğik yürümeye devam etti. acaba arkadaslarım benle ta**akmı geçiyo dedim. yan yatakhanenin ışığı açıktı. içeri baktım. selim, fatih, sezer laptopta film izliyo. "selim sen az once banyoya inerken bana niye bakmadın" dedim. "ben banyoya inmedimki" dedi. "Wc'ye gittinmi" dedim. "hayır biz bütün gece burdaydık film izliyoduk" dedi. bende tırsmaya basladım. ertesi gün görevli hocalardan birine olayı anlattım. "bazı durumlarda dolasırsan boyle olur" dedi ("cenabet dolasma" demeye calıstı) güvenlik kameralarına baktık ben merdivenlerde boş boş mal gibi bakmışım. Wc'nin önündede aynı durum. 1 hafta uyuyamadım. artık basımın ucunda ayetel kursiyi eksik etmiyorum. okumadan yatmıyorum.

ister inanın ister inanmayın bu yasadıklarım gerçek yalan değil arkaslar.
  • Hiç okumak istemiyorum,ama okumadan edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocankurt

geçen sene ün v. 1.sınıftayken kütahyada süleymancıların yurdunda kaldım. Yurt ne kadar dini olsada içindekiler farklı. Neyse başımdan şöyle bi olay geçti.

gece 2-3 gibi biraz erotik filmlere baktım haliyle sabah namazı için saat 5.30'da abdestli olmam gerekiyodu. gece 4 gibi duşa indim.( yurt 6 katlıydı. benim yatakhanem 4. katta. yemekhane ve duşlar -1. kattaydı.) heryer karanlık. indim -1'e aldım duşumu. karanlıkta yukarı doğru çıkarken selim'i gördüm (yan yatakhaneden bi arkadasım.) elinde havlu,şampuan bana bakmadan yanımdan geçti. "selim selim" dedim bakmadı bile. "duymamıstır" dedim geçtim. tam bizim kata geldiğimde selim Wc'den çıkıyodu. "oğlum sen aşşağıya inmiyomuydun ne zaman çıktın yukarı" dedim. yine kafası eğik yürümeye devam etti. acaba arkadaslarım benle ta**akmı geçiyo dedim. yan yatakhanenin ışığı açıktı. içeri baktım. selim, fatih, sezer laptopta film izliyo. "selim sen az once banyoya inerken bana niye bakmadın" dedim. "ben banyoya inmedimki" dedi. "Wc'ye gittinmi" dedim. "hayır biz bütün gece burdaydık film izliyoduk" dedi. bende tırsmaya basladım. ertesi gün görevli hocalardan birine olayı anlattım. "bazı durumlarda dolasırsan boyle olur" dedi ("cenabet dolasma" demeye calıstı) güvenlik kameralarına baktık ben merdivenlerde boş boş mal gibi bakmışım. Wc'nin önündede aynı durum. 1 hafta uyuyamadım. artık basımın ucunda ayetel kursiyi eksik etmiyorum. okumadan yatmıyorum.

bence psikolojik eskiden cenabet olunca okula gidemezdim şimdi okulda asılıyorum insan alışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ABSÜRT OLAY ÖYKÜSÜ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de daha küçükken herhalde 5-6 yaşlarındayım geç bi saatte salona geçmiş (ev sobayla ısındığından diğer odalar soğuk) uyumaya hazırlanıyorum.Bizim oralarda da bi türbe var Remzi Dede Türbesi diye biz sürekli bu türbe hakkında rivayetler uyduruyoruz yok akşam remzi dede geldi şurda yemek yedi yok remzi dedenin orda bi çuval şeker var gibi.Neyse tam uyurken birinin evin kapısını açtığını duydum. Annemlerin uyuduğunu bildiğimden korktum yorganı üstüme çektim sonra merakımdan kapıya baktım salon kapısının camının arkasında yeşil şapkalı beyaz bir adam vardı.Şapkanın yeşil olduğunu görünce aklıma hemen remzi dede geldi (hani türbe de yeşil ya ondan)sonra yatıp uyudum o günden beri türbenin yanından korka korka geçiyorum ( iyi ki taşınmışız o evden)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bazen yanımdan birileri geçiyormuş gibi hissediyorum enteresan şeyler oluyor durup dururken eşyalar yere düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

Orijinalden alıntı: kocankurt

geçen sene ün v. 1.sınıftayken kütahyada süleymancıların yurdunda kaldım. Yurt ne kadar dini olsada içindekiler farklı. Neyse başımdan şöyle bi olay geçti.

bence psikolojik eskiden cenabet olunca okula gidemezdim şimdi okulda asılıyorum insan alışıyor

• Akşam çalılıklardan gelen sesler sanırsam hayatımdaki tek paranormal olay ha bide ışıkları kapadıktan sonra arkamdan koşturan zebanı aa yatağımın hemen yanında duran ayağımı kesecek/yiyecek olan o kötü niyetli ne olduğu belli olmayan şeyde vardı la ne korkunç bir çocukluk geçirmişim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutcanRTRK -- 26 Ocak 2014; 2:13:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.