Monitör sinyal yok hatası (donanımsal) Çözüldü.
Arkadaşlar herkese selamlar,
İnternette gezerken pc dondu ve kendini sürekli açıp kapamaya başladı (kapanıyor, açılıyor, fan sesi gelir gelmez tekrar kapanıyor) bende fişi çekip kapatmak zorunda kaldım tekrar pc'yi açınca sinyal yok hatası aldım ve ekran gelmedi. Bios'u resetledim, CPU'nun dahili ekran kartını bağladım ama değişen bir şey yok. Bu sorun için yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Çözüldü.
Ram'lerden birini çıkarttım pc açıldı daha sonra pc'yi kapatıp o ram'i geri taktım ekran yine geldi ve böylece sorun çözüldü.
Arkadaşlar selamlar lenova v15 g2 laptop'umun gelişmiş bios ayarlarına erişmem lazım nasıl yapıldığını bilen var mı ?
Herkese selamlar, Lenova v15 g2 laptop'u açtığım zaman lenova yazısı geliyor , biraz yüklendikten sonra kendini resetliyor ve aynı şey tekrar tekrar oluyor. Pc açılmıyor daha 1 aylık pc niye böyle bir şey yapmış olabilir sizce yada sorun nedir nasıl çözerim ?
Birde pc'yi kapatma seçeneklerinden windows 11'i silecek bir şey yapmış olabilir miyim ? Yaptığım bir kaç düzeltme denemesinde aldığım cevaplar bunu düşündürdü sanki windows yok pc de ama böyle br bir şeyde imkansız gibi.
Arkadaşlar merhaba HP 250 G9 Laptop düşünüyorum nasıldır sizce günlük kullanım olduğu için sorun çıkaracağını sanmıyorum. i3-1215U işlemci bir tek bu modelde var almışken de 12. Nesil işlemci almak istiyorum.
Arkadaşlar merhaba bu iki işlemci arasında (Intel Core i3 - 1115G4 ile i3 1215U hsedilir bir fark var mıdır günlük kullanım olduğu için farkı hissedebileceğimi düşünmüyorum ama diğer yandan en son nesili almak da istiyorum. Kararsız kaldım.
Güreş Ne kdar hızlı Kilo/hacim kazandırır
Arkadaşlar merhaba kilo almak maksatlı fitness yapıyorum fakat güreş yaparsam daha hızlı kilo alırım diye düşünüyorum sizin bu konudaki görüşünüz nedir 1-2 kaç ay gibi bir sürede gözle görülür bir şey olur mu ?
ASUS 23,8" VZ24EHE nasıldır ?
Arkadaşlar merhaba, kısıtlı bütçemden dolayı bu monitörü düşünüyorum sizce nasıldır, kullanan var mı? Ghosting gibi rahatsız edici şeylerin olmaması ve güzel canlı renkler benim için yeterli birde farklı açılarda görüşün bozulmaması.
lehim makinesinin patlayan trafosu tamir edilir mi ?
Arkadaşlar selamlar, komşudan ödünç aldığım tabanca şeklinde lehim makinesi ısınmayınca tetiği dakikalarca basılı tuttum ve patlama sesi ile birlikte duman çıktı. bu makinenin trafosu tamir edilir mi sizce? edilirse nasıl ?
Arkadaşlar selamlar daire kapsınındaki zil panelinde yeşil ışık sürekli yanıyor hoparlörden sürekli cızırtı sesi geliyor ama aşağıdaki konuşmalar duyulmuyor ve herhangi bir dairenin apartman kapısı ziline basılınca bizde de çalıyor sorun ne olabilir bilgisi fikri olan var mı ? elektrikler 7-8 kez gidip geldi bundan sonra bu arıza çıktı bu yüzden zil trafosunda sorun vardır diye düşünüyorum.
muay thai karın ve sırtı ne kadar geliştirir
Arkadaşlar merhaba benim duruş bozukluğu nedeni ile karın ve sırt bölgesini güçlendirmem lazım bununla birlikte uzun zamandır muay thai sporuna başlamak istiyorum merak ettiğim muay thai yaparak sırt ve karın kasını güçlendirebilir miyim eğer ikisini birlikte yapabilirsem harika olur.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 51.029 (Bu ay: 703)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware