Şimdi Ara

*PERİLİ KÖŞE -Yaşanmış Olaylar - EFSANE Topic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.146
Cevap
149
Favori
135.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.(Peacifullord)
    2.Chryin
    3.bonobopanzer
    4.Scream88
    5.***Respect***
    6.Otantic_Antiochia
    7.BaYDoGaN
    8.UniLéE
    9.DarkMourning

10.serious_captain
    11.MISTERENKO

12.Gabriel Van Helsing
    13.MuTLu.
    14.sealion
    15.PokerPeekFace
    16.Billy ray
    17.AdamBaliKokusu

eklenmek isteyip de konuya yazan,ve o mesajı dıkkatsızlıkten goremedıgım arkadaslara ozur dılerım.pm atarsanız daha kolay ekleyebılırım

evet Bu konuda korku konuşmak serbest!

Korkuseverlerin köşesi burasıdır

başlatıyorum..

Cinlere inanırmısınız?
    İnsanlar üzerinde etkisi varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 3 Kasım 2019; 23:25:0 >

• görmeden inanmam.

aslında evet inanıyorum. görmesemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 5 Temmuz 2007; 0:56:07 >
    nieaufgabe,Özgür,Citizen,HarryBlade,_VermillioN_,esdum,firtikk,I_love_DH, Metalli Head,ocisun,Mt.w3,Necoinside,m_e_t_a_l_ysm,mOnstEr.ay, OnuR SheHiT,serdarorcun93,diabolik191,sleep,d09ukan,emure,NGabbyNGaGe,0di,Gny,Rudecan
    Biz kimiz ? İşimiz ne ? Ne yapıyoruz ? Amacımız ne ? Örgüt müsünüz arkadaşım ?

You have to live before you die young...
  • bana hiç rastlamadı ama vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

tutar bu konu orjinal

bencede
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • benım bı arkadas anlatıyodu bayan komşusuna musallat olmus felan varmı yaşayanlar böyle bi olay ya da hissedenler
    Daha Fazla Göster
  • Valla yalanım yok, benim de bi bayan arkadaşıma musallat oldu. Gözlerimle şahit oldum burada anlatırdım fakat, milletin fake photoshop der o yüzden anlatmıyacağım birşey.

Orjinalden alıntı: Chryin

Valla yalanım yok, benim de bi bayan arkadaşıma musallat oldu. Gözlerimle şahit oldum burada anlatırdım fakat, milletin fake photoshop der o yüzden anlatmıyacağım birşey.

anlat anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 5 Temmuz 2007; 1:09:54 >
  • böyle şeylere inanırım özelliklede karabasana!! bide dincilerde şu vardır cin kelimesini ağzınıza almayın hemen yanınıza gelirler. [peki buna ne diyosunuz]

Orjinalden alıntı: Perry

böyle şeylere inanırım özelliklede karabasana!! bide dincilerde şu vardır cin kelimesini ağzınıza almayın hemen yanınıza gelirler. [peki buna ne diyosunuz]

PERİLER BASTI LAN KAÇIN
    Cin kelimesini fazla zikretmemek lazım ama yanına gelme olayı olmayabilir çünkü Kuranda yazan bi isim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 5 Temmuz 2007; 1:13:28 >

Orjinalden alıntı: Perry

böyle şeylere inanırım özelliklede karabasana!! bide dincilerde şu vardır cin kelimesini ağzınıza almayın hemen yanınıza gelirler. [peki buna ne diyosunuz]

cin vardır hamde mis gibi tatlı oohh
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.