Şimdi Ara

Paranormal, Amnesia'nın Rakibi ile Tanışın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Paranormal, Amnesia'nın Rakibi ile Tanışın!

Hepiniz Paranormal Activity adlı korku filmini duymuşsunuzdur.Evlerinde yaşanan paranormal yani Hayalet olaylarını amatör kamera ile kayıt eder.

İşte tamda buna benzer bir bağımsız yapımcı oyunu olan Paranormal karşımıza çıktı. Matt Cohen tarafından Unreal Engine ile geliştirilen oyun Sizlere eşi bulunmayan bir korku yaşatmayı sunuyor. Şimdiden Amnesia’nın en büyük rakibinin olduğunu düşünmeye başladım bile..

Evinizde amatör kameranız ile gece vakti dolaşıyor ve Paranormal olaylara tanık oluyorsunuz. Oyunda evinizin bahçesine de çıkabiliyor ve çeşitli yerlerde etkileşime geçebiliyorsunuz. Ha birde unutmadan Kameranızın pili bitmeden yatağınıza dönüp kameranızı şarj etmelisiniz…

Paranormal‘ın 2012′nin 4.çeyreğinde çıkması bekleniyor oyunun Kickstarter sayfasınada Buradan ulaşıp bağışta bulunabilirsiniz.

Buradan oyunun trailer'ını izleyebilirsiniz.

Aşağıdanda oyunun 20 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

• 2 dakikalık bi kısmına baktım ve Amnesia'daki atmosferin kırıntısı bile yok oyunda.
  • Bu mu rakip olacak oyun. Amnesia'nın tırnağı bile olamaz be.
  • başlığı görünce amnesianın çıkması biz korku severlere yaradı demiştim ki...
  • daha güzel yapılabilirdi çok saçma olmuş. korkunç eyvallah, korkutan sadece sesler, atmosfer falan değil. aynada çıkan yüz mesela nebiçim iş o, adam akıllı kanlı birşey çıksa ve hemen kaybolsa tamam. gerilim müizği bitiyor surat hala aynada kapanıp açılıyor :D çok daha güzel olabilirdi

amnesia dan korkunç değil kesinlikle..
  • Paranormal Activity filminin oyunu diyebiliriz bende dün betasını oynadım korktum ama sizinde dediğiniz gibi amnesia kadar değil.

Ve birde yapan arkadaşın UDK ile ve tek başına yaptığınıda unutmayalım Frictional Games kadar profosyonel de değil.
  • Amnesia'nın yanından bile geçemez (videoya göre) ama çıktığında kesin oynar, denerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 19 Eylül 2013; 4:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzer konusu olabilir ama rekabet edebilecek seviyede değil..
  • Amnesia oynamadım fakat videolarını izledim.Amnesia ile karşılaştırılabilecek tek yanının korku seviyesi olduğunu düşünüyorum.Atmosfer farklı hikaye farklı herşey farklı.
    erdemguven ; sana katılıyorum.O kısım çok kötü olmuş.
  • Pek iç açıcı gelmedi bana.
  • çok saçma oyun 100 üzerinden 5 bile almaz kapıları açmıyorsunuz direk içinden geçiyorsunuz
  • Film iyi de, oyun olabilecek bir potansiyelde değildi ki; çok zorlama olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.