Şimdi Ara

Heyecanla beklenen Alien dizisi Alien: Earth, izleyici ile buluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanla beklenen Alien dizisi Alien: Earth, izleyici ile buluştu
    Bu yılın en heyecanla beklenen dizilerinden biri olan Alien: Earth, bugün izleyici ile buluştu. ABD'de FX ve Hulu üzerinden yayınlanan Alien dizisi, Türkiye'nin de aralarında yer aldığı pek çok ülkede ise Disney+ üzerinden izleyicilere sunuldu.

Alien serisinden çıkan ilk dizi olan Alien: Earth, Fargo ve Legion gibi dikkat çekici dizilerin yaratıcısı olarak tanıdığımız Noah Hawley'nin imzasını taşıyor. Alien serisinden üç filmi yöneten usta yönetmen Ridley Scott ise dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

Alien: Earth Eleştirmenlerden Geçer Not Almayı Başardı

Alien: Earth, isminde yer alan "Earth" ifadesinden de anlaşılacağı üzere hikâyeyi Dünya’ya taşıyor. 2120 yılında, yaniilk Alien filminin sadece iki yıl öncesinde geçen dizi, gizemli bir geminin Dünya’ya düşmesiyle başlıyor. Gemide hayatta kalan var mı diye bakmaya giden genç bir kadın ve bir grup asker, gezegenin bugüne kadar karşılaştığı en büyük tehlikeyle yüz yüze geliyor. Grup bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, diğer yandan Dünya'yı değiştirebilecek bu yaratıkla ne yapacaklarına karar vermeye çalışıyor.

Diziye dair ilk yorumlar oldukça olumlu. Alien: Earth'ün Rotten Tomatoes puanı bugün itibarıyla %93; MetaCritic'teki eleştirmen puanı ise 84.

Ayrıca Bkz.Korku filmi Weapons bu yılın en başarılı filmlerinden birine dönüştü

Genç oyuncu Sydney Chandler'ın başrolünü üstlendiği Alien: Earth'te Alex Lawther, Timothy Olyphant, Essie Davis, Samuel Blenkin, Babou Ceesay, David Rysdahl gibi isimler rol alıyor. Diziden yayınlanan son fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

• Bende bu heyecan yok.Çünkü Disney kullanmıyorum.

• HDfilmcehennemi’ne düştü mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 13 Ağustos 2025; 13:22:55 >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Stremio tavsiye ederim.

• Bence baya iyi olmuş ilk 2 .bölüm adına konuşuyorum

• İlk bölümü son derece sıkılarak izledim.

Her şey klasik ve ne olacağı belli olaylar.

İlk bölüm için: sıkıcı.

• Şu alienla predatorü bir araya koyacak bi devam filmi veya dizisi çıkaramadınız gitti

2004 yılındaki filmin tadı hala damağımda hala zihnimde. 2007’de ki de siyah kaplamanın kontrastın saçmalığı yüzünden güme gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Hangi eklentileri tavsiye edersiniz? Uzun yıllar önce kullanmıştım. Biraz yabancı kalmışım bunun akışına.

• Nasıl başladığı değil nasıl bittiği önemli.

• Bir Alien işinde olması gereken ne varsa fazlasıyla var.
    Fan servis, farklı uzaylı yaşam formları, sentetikler, androidler, hibritler, yapay zeka... Yok yok dizide.

İlk iki bölüm, oldukça iyiydi bana göre. Dramasız da bir dizi olmayacağından, o da var fazlasıyla.

Üstten sarkan Diyarbakır karpuzu, kelek mi çıkacak diye baya meraklardayım.

Alien sevenler, bunu da ziyadesiyle sevecektir.

hocam bundan nasıl izleme yapıyoruz? web'den giriyorum. ''akışlar bulunamadı'' ''eklentileri yükle'' diyor. yükledim masaüstüne ''stremio service'' diye birşey yüklendi, tıklıyorum açılmıyor. web sitesine giriyorum yine izleyemiyorum?

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tüm kaynakların içinde olduğu Torrentio eklentisini kurmanız gerekiyor hocam.

stremio-addons.com
    Torrentio - Stremio Addons
    https://stremio-addons.com/torrentio.html

Türkçe altyazı eklentisi

stremio-addons.com
    [NEW] TurkceAltyazi.Org - Stremio Addons
    https://stremio-addons.com/new-turkcealtyaziorg.html

Windows için Stremio 5.0
    www.stremio.com
    Watch videos, movies, TV series and TV channels instantly.
    https://www.stremio.com/downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 14 Ağustos 2025; 10:47:20 >

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Torrentio'nun son versiyonu ve TurkceAltyazi.org eklentisi yeterli hocam. Ek olarak ThePirateBay eklentisini de yükleyebilirsiniz.

• Metal Head kullanıcısına yanıt

deniyorum nasıl çalıştığını henüz anlamadım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 14 Ağustos 2025; 17:21:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.