Merhaba arkadaşlar, en mantıklı yatırım araçlar nelerdir ? Siz nerelerde değerlendiriyorsunuz paranızı ? |
Paranızı nerede değerlendiriyorsunuz ?

-
-
Altın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bankadan gram olarak olarak mı alıyorsunuz hocam ? makas oluyor bankalarda
-
Altın alıyorumda hiç kazandırmıyor hatta enflasyona yeniliyor 1 senedir başka alternatifler arıyorum dolara yatırsam millet parasını dolardan çekip faize yatıracak
%80 borsa
%20 gram altın
-
Fiziki almak daha mantıklı
onu da evde saklaması sıkıntı hocam
-
Hepsini borsada tutuyorum. Çoğu trade birazı da uzun vade yatırımda
-
Uzun vadeli tasarruflarımın bir kısmını BES'te tutuyorum, yılda 12 kez fon değiştirilebildiği ve devlet katkısı da olduğu için iyi bir getiri elde edilebiliyor.
Her zaman bir miktar döviz ve altın ile birlikte toplam tutarımın %20'si civarında da hisse senedi tercih ediyorum.
Düşürsem bile üzülmeyeceğim seviyede de Bitcoin, Etherium .vb bazı kripto sepetim var.
-
Benim de aynı şekilde. %80 fonlarda, %20 gram altında.
-
Vadeli mevduat
Taşıt olarak değerlendirdim, yeni bir birikim yapamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ay boyunca bankalardan topladığım krediler ile USD alıp Birleşik Devletler' de harcadım.
Fırsatını bulabilirsem aynı şekilde Avustralya planlıyorum...
-
Haryet edirem çünkü united statesi o kadar övdün ki, en az 5 şeher gezeceğini zannetmiştim emme 2 şeher ile sınırlı kalınca; "usa rüyasını çabuk söndü, umduğunu bulamadı, böyük hayalgırıglığı meydana geldi, medeniyetler torpağı dediğin ülkenin pislikler ülkesi olduğunu anladı" diye düşünmüşem. Şincik ise rotayı gangurular gıtasına çevirmişsen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Ekim 2023; 12:55:7 > -
Olsa da değerlendirsek...
-
Borsada hisse senedi gibi işlem gören "Darphane Altın Sertifikası" var (Hisse kodu: ALTINS1). 100 tane sertifika 1gr altına denk geliyor. Alış satış arasında 1 kuruş fark var. Alım satımlarda, aracı kurum hisse senedi almış veya satmış gibi komisyon kesiyor. Masrafınız bu oluyor. İstenildiği taktirde darphane fiziki teslimat da yapıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir. Ben sadece bilgilendirme yapmak amacıyla yazdım.
-
Param 1 senedir hatta daha fazladır Vadeli mevduat hesabında. Enuygun'a bakıyorum da bankaların güncel faiz oranları , Yıllık olarak %45 civarında.
benim naçizane görüşüm bu devirde Mevduat faiz kazancı en iyi yatırım.
Benzer içerikler
- shift delete ile silinen dosyaları geri getirme
- eski 100 dolar banknot ne zamana kadar geçerli
- aile hekimi hastaneye sevk askerlik
- biri sizinle çok uğraşıyorsa ne yapılır
- sol burun deliğinden nefes alamamak
- sodyum iyon batarya
- zara indirim ne zaman 2025
- 5g nedir zararları
- bim para sayma makinesi markası
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X