Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

bugün itibariyle Halkbank'a yapmış olduğum itiraza gelen geri dönüş ile birlikte TBB'ye online başvuru yaptım, sonuç alınması 2-3 ayı buluyor sanırım ama sizler sayesinde hakkımıza kavuşacağımı ümid ediyorum.

İlgili tarihte 975.50 Parafly Puanım vardı, şuan 650 civarı var. bakalım nasıl bir yol izlenecek.

Tekrardan sizlere çok teşekkürler.

iyi forumlar
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Katsayıların düşürüldüğü tarihten sonra harcanan puanlar için ne yapacaklar ben de merak ediyorum hocam. Olayın akışıyla ilgili bizlere bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam, süreç ve sonuç ile ilgili sizleri bilgilendireceğim.

İyi forumlar
    Çok sağol hocam size de iyi forumlar.
    hayırlı haberlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Merhaba,

bugün itibariyle Halkbank'a yapmış olduğum itiraza gelen geri dönüş ile birlikte TBB'ye online başvuru yaptım, sonuç alınması 2-3 ayı buluyor sanırım ama sizler sayesinde hakkımıza kavuşacağımı ümid ediyorum.

İlgili tarihte 975.50 Parafly Puanım vardı, şuan 650 civarı var. bakalım nasıl bir yol izlenecek.

Tekrardan sizlere çok teşekkürler.

iyi forumlar

Teşekkürler bilgilendirme için.

600 Tl puanım var ben de başvuru yapacağım.
  • Harcanmis olmasi puanlarin onemli dwgil ben basvurdum birnkismini aldim hesap hatasi oldugu icin tekrar itiraz ettim halkbanka eksik yatirdiniz diye cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thy pegasus da bilet alımlarına %1 puan veriyordu .. % 0.5 e ne zaman düşürdüler yaw..
  • Eşimin kartından kendi kartıma puanları aktarabiliyor muyuz acaba? 2 kart boşa durmasın bi halta yaradığı yok boşa aidat ödemeyelim.
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    kendi iki kartınız arasında aktarım oluyor.. eşinizden olmaz..
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam artik biryerlere bilet alip kapattiracaz o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ozaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: alkapto1

Hakem heyetine basvuran olmadi mi? Ben tatil sonrasinda basvurabilecegim. Sonucta bddk ya verdikleri cevapta belirtilen kriterler, kart ücretleri icinde gecerli ancak hakem heyetleri bunun aksi yönünde karar verilebiliyor. Burda da bi haksizlik var (aradan yırtık dondan cıkanlar gelmeden söyleyeyim; bir önceki gün kullanabilenle bir gün sonra kullanamayanlar arasindaki haksizlik). Bakalim bakalim ne olacak.
    Not: aradan cıkan embesilleri de hiç mi hiç dikkate almayın. Biz hakkımızı alabilmek icin elimizden geleni yapalim. Bu arada puanlarinizi bir süre daha kullanmayın, şu cevaplar bir gelsin bakalim. Puani bitirip, hakem heyetinden de eski puanlar icin karar cıkarsa birde bunun icin konu açılmasın.

Arkadaşlar Merhaba;
    Ben bankalar birliği hakem heyetine başvurdum ve lehime karar çıktı. Puanlarımı eski katsayı oranında kullanabileceğim.
     Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü...

Arkadaşlar özelden gelen bir çok soru oldu, bu nedenle başvuru sürecimi burada özetleyeceğim.

Birinci adım bankaya konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturmak. Çünkü Türkiye Bankalar Birliğine başvurunuzda sorununuzu ilk bankaya ile çözmeye çalışmanızı istiyorlar.

TBB linki

Sonrasında gelen cevaba göre şikayetinizi oluşturmak.

Benim şikayet ve talebimi ekte bulabilirsiniz.
    Ayrıca puanlarını kullanmış arkadaşlar için tavsiyem. Talepte bulunurken süresi dolup silinebileceği için yeni katsayıya göre kullanmak zorunda kaldığım puanlarında eski çarpana göre farkının kullandırılmasını şeklinde talep ederseniz daha sağlıklı olur kanısındayım.

Arkadaşımızın bilgilendirmesi ile TBB Hakem Heyetine başvuruda bulunmuştum.

Tatildeyken karar yazısı ulaşmış. 501 TL puanımı 4 Kat değerli olarak kullanabileceğim.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Hala puanları duran arkadaşların da aynı yolu izlemelerini tavsiye ederim. Zaman alıyor ancak kesinlikle beklemeye değer

Başvuru Tarihi : 5 Nisan
    Karar Tarihi : 4 Temmuz

• Geçen sene bu zamanlar katsayılar düşünce bir hışımla damla damla biriktirdiğim 833 tl puanımı x2 katsayı ile otel rezervasyonunda kullanmıştım. Hatta 200 tl gibi avans ile eksiye düşmüştüm,bir senedir kapatamadım -26 lira puan ekside kaldım. Sizin aldığınız sonucu görünce hakkımı aramadığıma,yanan puanlarıma çok yandım. Puanlarını kullanmış olanların herhangi bir hak talep etme şansı var mıdır acaba?
  • Asistans hizmetlerinde teminatlar neredeyse yarı yarıya düşürülmüş.
  • gphone G kullanıcısına yanıt
    Hocam seni tebrik ediyorum... İşte bu...
    Karar numarası vs var mı acaba? Emsal gösterme açısından ?
  • arkdaşlar, uzun zamandır kullanmadığım parafly classic kartıma 55TL kart ücreti yansımış, iptali için aradım mh oralı olmadı.
    -kart aidatiını iptal ettirebilen var mı?
    -32TL puanım var, ondan iptal ettirmedim, kullandıktan sonra iptal ettirmeyi düşünüyorum. paşa paşa bu ücreti ödeyeceksem ve bundan sonra 1 yıl tekrar ücret istemeyeceklerse kartı puanlar için 1 yıl daha kullanmaya devam mı etsem?
    tebrikler hocam, hayırlı uğurlu olsun

Bende 30 Mayıs'ta başvurdum, sonucu bekliyorum, hayırlısı bakalım. (Olumlu) Karar çıktıktan sonra sanırım halkbank 1 gün süre tanıyormuş 4 kat değerli kullanım için, benim 860 civarı puanım vardı, sanırım ya uzakdoğu ya da amerika bileti alacağım 2 kişilik, başka türlü harcamak zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abduri A kullanıcısına yanıt
    hocam babamın karta da ücret yansıdı 55 TL, emekli ve maaşını halkbank'tan alıyor, yine de iade etmediler, kapatmayı düşünüyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri bura değil ama fikri olan vardır belki . Memur izinlerinin iptali dolayısıyla satın aldığımız tatil paketini iptal edebiliyoruz . Peki bu tatili parafly puanlarla aldıysak süreç nasıl işliyor acaba ? Bilen veya başına gelen var mı ? Puanlarla alınan tatillerin iadesi olmuyor ama burada olağanüstü bir durum var . Bu konuda fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.