Şimdi Ara

Parafly Ölmüştür... Katsayılar x2'ye düşürüldü... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
448
Cevap
22
Favori
21.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersyno

Yeri bura değil ama fikri olan vardır belki . Memur izinlerinin iptali dolayısıyla satın aldığımız tatil paketini iptal edebiliyoruz . Peki bu tatili parafly puanlarla aldıysak süreç nasıl işliyor acaba ? Bilen veya başına gelen var mı ? Puanlarla alınan tatillerin iadesi olmuyor ama burada olağanüstü bir durum var . Bu konuda fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ...

Adios forumunda puanları iade edilen arkadaşlar oldu, sanırım iade ederler memur kimliğini gönderince
  • Bankalar birligi hakem heyti lehimize karar veriyor puanlari kullanmis olsaniz dahi...basvurmayan kalmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 23 Ağustos 2016; 21:36:19 >
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Hocam musterı temsılcısı dogru bılgı vermıs, 78 tl kampanyası ıcın puanlar farklı haznede toplandı eksı puanda olsanız bıle 78 tl kampanyasında kazanılan puan harcanabılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayasın şimdi şartlar tekrar baktım..

peki hepsiburada kamp. şartlarında.. kamp.dan kazanılan parafpara transfer edilse bile kullanılmış sayılmayıp geri alınacaktır diyor..
    parafly daki +75 puanımı, ekside olan - 100 de olan platinuma atsam da geri alıncak mı ki.. bi bilginiz var mı??
    Hocam bende sımdı sartlara baktım transfer ıslemınde kazandıgınız puan gerı alınacaktır yazıyor, transfer ısını hıc denememek lazım.

zaten bi müşteri bi kartıyla puan kazanıyor.. ben puanımı eksideki kartıma transfer ettiysem bundan niye rahatsız oluyorlar.. farzet ki ekside olan o kartla kamp. katılıp işlem yaptım.. sonuçta eksideyim yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 23 Ağustos 2016; 21:54:58 >
    hocam evet haklısınız ama bankalara ne desek az kalır, bankaya diyeceksin ki transfer edilen puanı geri alıyorsun o zaman müşteri şunu demez mi, arkadaş o zaman neden kart puanları transfer ekranınız varda neden transfer edilince puanı geri alıyorsunuz, anlamak imkansız.
    puanımı artıda olan diğer karta transfer etsem hadi mantıklı geri alması .. kullanmayıp puanı aktarmışım.. ama ekside olan karta yaptıgımız transfere dokunmaması lazım.. halkbanka yazdım bakalım ne cevap verecekler.. çünkü net bişey belirtmemiş..
  • Ya bankalar birligi hakem heyeti kararina ragmen puanimi yatirmadi bunlar 111puani yediler...platin karta yatirdilar digerinin de ustune yattilar...transfer edilen puani geri aliyorlar riske etmeyin hic...bizzat 1,80 puani denedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcf1234 -- 23 Ağustos 2016; 22:22:09 >
  • bcf1234 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar puan vardı katsayıyı 2'ye indirdikleri gün nasıl bulabiliriz? Başvuru yaparken belirtmek gerekiyor mu acaba

• Gerekiyor hocam 8 temmuzda degisiklik olmustu..ekstreler mailinizde duruyorsa ekstreye bakin

• Arkadaşlar diyecek söz bulamıyorum, süpersiniz :)

800-900 puanım vardı sanırım o dönemde, o zamandan beridir de harcamıyorum, sadece iki gün önce bayram için bilet aldım x2 ile...

Ekstreler mailimde olmayabilir, internetten de ulaşamam sanırım bir sene öncesine, şubeden istesem verirler mi ki?
  • ozaksoy kullanıcısına yanıt
    puanınızı *4 olarak kullanabildiniz mi?
  • eceylem E kullanıcısına yanıt
    Ekside oldugum icin eksiyi kapatti...

• İspark kampanyası kısıtlandı

Bunlar müşteri kaybettirecek hareketler

Sırada ne var acaba

Bilinçli olarak küçülüyorlar mıdır nedir

• eceylem E kullanıcısına yanıt
    evt kullanabildim.
    hocam x4 tanımlandıktan sonra kullanımınız için süre verdiler mi?
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    1 hafta gibi bir süre almıştım
    hayırlı olsun hocam

bende 30 Mayıs'ta başvuru yaptım, hala sonucunu bekliyorum, 3 ay dolmak üzere.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.