Şimdi Ara

parafly kart aidatı nı geri alabilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi yöntemi metodu var mıdır? M.h aradım burdan işlem yapamıyoruz dedi.
    Şikayet var'a yazdım ücretli karttır dediler.

• bu sene kimseye iade yok veya ben alamadim
  • Ocak ayında kart ücretinin iadesini aldım, eşim için aradım iade etmediler
  • Karti iptal ettirdim 3 gun icinde size donecegiz dediler sonra baktim kart aidati geri yatmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Karti iptal ettirdim 3 gun icinde size donecegiz dediler sonra baktim kart aidati geri yatmis

kapatın blofu yaptığınıza göre içinde puan yoktu

bende 105 tl puan var..bunu gördükleri için 50 tl yi silmiyorlar..
  • almaya başladılar mı dikkat etmiyordum alıyorlarsa kapatırım zaten espirisi kalmadı
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Puan -8 tl ydi iyi oldu o da sifirlandi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Karti iptal ettirdim 3 gun icinde size donecegiz dediler sonra baktim kart aidati geri yatmis

kapatın blofu yaptığınıza göre içinde puan yoktu

bende 105 tl puan var..bunu gördükleri için 50 tl yi silmiyorlar..

Bende de puan var ondan kapatın da diyemiyorum. İnsan bi harcama sözü flm ister her işi garip bu bankanın.
  • Benden 13 Nisanda 50 TL kart aidatı kesmişler herhangi bir talimatım olmamasına rağmen 20 nisanda geri iade etmişler. Çok yüksek meblağlı bir harcamamda yok zaten limit 3000 TL.
  • 25485a kullanıcısına yanıt
    valla darisi basimiza digelim puan olunca blofte yapamiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blöf mağduru oldum 400 civarı puanım vardı. Aidatı iptal edin yoksa kapatın diyerek konuşmaya başladım. Aidatı iptal edemiyoruz, kapatmayı onaylıyor musunuz diye sordu. Onayı verdim (aklımca hala blöf yapıyordum) ve puanlarım paraf karta aktarıldı. Daha sonra 2 kez arayıp iptal talebimi iptal etmek istedim ama olmadı. Sizin de puanlarınız varsa ona göre hareket edin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icolie

Blöf mağduru oldum 400 civarı puanım vardı. Aidatı iptal edin yoksa kapatın diyerek konuşmaya başladım. Aidatı iptal edemiyoruz, kapatmayı onaylıyor musunuz diye sordu. Onayı verdim (aklımca hala blöf yapıyordum) ve puanlarım paraf karta aktarıldı. Daha sonra 2 kez arayıp iptal talebimi iptal etmek istedim ama olmadı. Sizin de puanlarınız varsa ona göre hareket edin arkadaşlar.

Yazık olmuş valla, hiç o toplara girmeyelim bari. İlk defa bir kartımdan kesilen aidatı alamıycam herhalde.
  • Ocak ayında kart ücret iadesini aldım fakat Şubat ayından sonra kart ücreti konusunda katı olmaya başladılar bence nedeni kendilerine rakip olarak gördükleri vakıf milplus, vakıf milplus platinum kartlarının kesinlikle kart ücretini iade etmemesi ve halkbankta vakıfbanka ayak uydurup kart ücretini iade etmiyoruz siz bilirsiniz demeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 26 Nisan 2016; 21:21:34 >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyosunuz. Valla ilk çıktığından beri kullanıyorum benden de ilk defa geçtiğimiz ay almışlar. Vakıfbankdan maaş alıyoruz arkadaşımdan mil plus ücreti aldılar iade etmediler.
  • Garip bir banka bu halkbank. Bana 50tl kart adiatı kesmisler. Kartı kapattırdım tabi puan filan tekif etmediler. Eşimin de kartını kapattırdım çünkü yakın zamanlarda çıkarttıgımız için ona da aidat gelmesi yakındı. Eşimi 3 gün sonra arayıp 40tl puan teklif etmişler hemde aidat gelmediği halde. Bana gelince 2 hafta geçti hala arayan sora yok
  • bugün bana da80 tl aidat gelmiş, ücreti alabilenler var mı?
  • halil_babil H kullanıcısına yanıt
    ben alamadım kayıt bile açmadılar
  • Bende alamadim iptal edicem zaten kampanyasi kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Ucret kesildiği zaman halkbank iletişim bölümünden mesaj atıyorum.Sag olsunlar ikiletmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parafly platinum kart var. haftasonu 80 TL aidat kitlemisler. Kapatmak icin bahane ariyordum kendime. arayip aidati iptal etmelerini isteyecegim. Etmezlerse karti iptal ettirecegim.
    Bulunmaz hint kumasi degil paraf kart. kampanyalari hepten siradanlasti. ilk zamanlarindaki gibi degil parafly kart.

O kadar paradan para kazaniyorlar bir de ustune kart aidati adi altinda milyon tl'ler topluyorlar insanlardan.
    Doymaz bu bankalar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.