Sepeti guncelledim, kodu kopyalayıp yapıştırdım şimdi geçerli oldu, teşekkürler
giftcard internetten satın alınamıyormu aramaya yazıyorum gelmiyor?
HAPPYCAN15 kodunu yazacağımız bölüm hangi aşamada çıkıyor karşımıza, ben göremedim teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: okey50
HAPPYCAN15 kodunu yazacağımız bölüm hangi aşamada çıkıyor karşımıza, ben göremedim teşekkürler
sepete gidince çıkıyorda kod çalışymıyor?
125/15 indirim kodu: HAPPYCAN15
Mama alacaklar için şuan en uygun yer evdeeczane.com arkadaşlar. Orada hem fiyatlar yükselmemiş hem de %7 indirim var. Zam gelmeden stok yapın bence. Ben 2 gün önce aldım dün sipariş geldi. Bugün yine aldım.
Kod geçerli, parafpuanlar ve parafüstü geldi (poşet çay ekleyerek). Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: valhalax
Happy.com.tr den 100tl gift ve 20 30 tl lik urun almak istedigimde, HAPPCAN15 kodunu kullanamadim Asagidaki uyariyi aliyorum. Kullanabilen varsa yanlis yaptigimiz ne var
Uyarı: Kupon kodunuz geçersiz, süresi ya da kullanım limiti dolmuş!
kpylamaya gerek yok sizin kodda Y harfi koymamışsınız ondan
quote:
Orijinalden alıntı: @sL@N
kpylamaya gerek yok sizin kodda Y harfi koymamışsınız ondan
Alıntıları Göster
Dogru hocam Y harfi eksik o yuzden olmamis. Konudaki bir arkadas yaptigi islemi yazarken kodu bu sekilde yazmis, ben de oradan kopyamistim.
Hediye kart icin internete arama kismina gift yazdiginizda kartlar cikiyor.
sepette odeme kisminda indirim kodu kismina girip indirim yapilabilir.
Valla eve giderken gördüm hemen yararlanayım dedim çok da güzel oldu
Happy.com.tr'den alışveriş yaparken axess kart kullanan var mı acaba?
Bana sektör bilgisi lazım. Market olarak mı geçiyor elektronik mi ya da başka bir şey mi? Lütfen birisi yazabilir mi?
Dün happy center dan alışveriş yaptım. Fiyatlar epey bir indirimliydi. 90 lı fairy platinium 46 liraydı. Aldığım diğer ürünlerde dip fiyatlı olunca bu kampanya kombosu bu ay çok işime yaradı.
Bu hala devam ediyor mu? Happy paraf + kod+ paraf market
3ü mi birleşiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: gimmeluck
Bu hala devam ediyor mu? Happy paraf + kod+ paraf market
3ü mi birleşiyor?
bu yeni gelen gıda marketi kampanyasıyla birleşiyormu deneyen varmı birleşiyorsa halen değerlendirilebilir...
134.80 alışveriş, 15 tl (HAPPYCAN15) kod indirimi + 15 tl parafpara + 9.80 parafüstü + market akaryakıt kampanyasına da sayıldı. alışveriş 90 tl civarına geliyor, 21 haziran yarın son gün
quote:
Orijinalden alıntı: Doc_tor
134.80 alışveriş, 15 tl (HAPPYCAN15) kod indirimi + 15 tl parafpara + 9.80 parafüstü + market akaryakıt kampanyasına da sayıldı. alışveriş 90 tl civarına geliyor, 21 haziran yarın son gün
sağolun hocam fakat sanırım hediye çeklerini kaldırmışlar maalesef.
Merhaba. Taksitli harcamalar market kampanyasına dahil oluyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: GOLDFALCON
bu yeni gelen gıda marketi kampanyasıyla birleşiyormu deneyen varmı birleşiyorsa halen değerlendirilebilir...
Alıntıları Göster
Happy, gıda diye geçmiyor sanırım?
Happy marketleri asiri pahali. Bu kampanyaya katildim ama pisman oldum fiyatlari gorunce
quote:
Orijinalden alıntı: isseyy
Happy marketleri asiri pahali. Bu kampanyaya katildim ama pisman oldum fiyatlari gorunce
Bende bu durumdan şikayetçiydim Happy markete gidiyordum markete hiç bir şey alamadan çıkıyordum.Devamlı böyle üstelik zaman kaybı.Müdürlerine ulaştım dedim neden böyle.Aslı şuymuş bunların müşteri portföyü en çok yemek kartları ile alış veriş yapılıyorlarmış haliyle fiyatlara da yansıtıyorlarmış. Açıklamaları bu şekilde oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme