< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Aralık 2019; 17:52:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Aralık 2019; 17:52:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
"Milletvekili" maaşı
|
elektrikli diş fırçası
yırtık pantolon |
8 yıldır kullanıyorum. Ve bence kişisel bakım aletleri kategorisinde en faydalı ürün. Ayrıca diş doktorum da bunu tavsiye etti. Plak ve tartar oluşumunu titreşim sayesinde en iyi bu alet engelliyor
|
Yumurta kaynatma makinesi gerçekten çok gereksiz
|
Akıllı saat
Su yasima geldim bu kadar boş beles bir şey görmedim her gun sarj ediyorlar bi de Edit: vr teknolojisi bu teknolojinin tutmayacagini yillar once soyledigimde kimse inanmamisti |
İstanbul da Elektirikli Scooter kiralama işi var adı Martı..
1 saatlik yolculuk 0,75*60+3 48 TL yani. Üstüne 100 200 Daha koyarım scooterin kendisini alırım daha iyi. |
Çok faideli bir konu. Tebrik ederim.
Para verip almanın manasız olduğu aletlerden bir diğeri hela ibriğidir. Hortuma kıyasla ibrik hem verimsizdir, hem de zahmetlidir. |
RGB donanımlar
Işıklı mışıklı fenayım krşm |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 10 Aralık 2019; 19:36:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 10 Aralık 2019; 20:19:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 10 Aralık 2019; 20:20:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|