Şimdi Ara

Para Para Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl ufaktan ticarete atılır nasıl para kazanılır neler var fikir önerileriniz bekliyorum
    Not : ( Lütfen bimden su al sat demeyin ) :)

• Lütfen bimden su al sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bime su sat

• suya bim sat
  • Zekanı kullanarak başlayabilirsin misal neredeyse her gün açılan bu konuyu yeniden açıp cevap beklemek yerine 2006 yılından beri 1000lerce açılmış bu konuya onca yıldır yüzlerce kişi tarafından verilmiş en mantıklı cevabın bimden su alıp satmak olduğunu görürsün. Kimse sana internette nasıl zengin olacağını öğretmez öğretilecek olsaydı senden önce açılan 1000 konudan birinde öğretilmiş olurdu.
  • biri beni mi çağırdı
    (aranan kan bulundu )

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Zekanı kullanarak başlayabilirsin misal neredeyse her gün açılan bu konuyu yeniden açıp cevap beklemek yerine 2006 yılından beri 1000lerce açılmış bu konuya onca yıldır yüzlerce kişi tarafından verilmiş en mantıklı cevabın bimden su alıp satmak olduğunu görürsün. Kimse sana internette nasıl zengin olacağını öğretmez öğretilecek olsaydı senden önce açılan 1000 konudan birinde öğretilmiş olurdu.

ben öneri fikir bekliyorum o fikrin aynısını alıp koymıcam ortaya kafamda bir şey oluşsun istiyorum bilmem anlatabildim mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akbank artı para
    2 yıl önce açıldı
    Önce PARA
    4 ay önce açıldı
    Para harcamya kıyamamak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bimden su alıp satma bimden suyu al sütüde al sütleri doldur kaba suyla karıştır sokakta sütcüüüü diye bagırıp su karıştırılmış sütü sat ve köşeyi dön dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: TitaNiuM1

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Zekanı kullanarak başlayabilirsin misal neredeyse her gün açılan bu konuyu yeniden açıp cevap beklemek yerine 2006 yılından beri 1000lerce açılmış bu konuya onca yıldır yüzlerce kişi tarafından verilmiş en mantıklı cevabın bimden su alıp satmak olduğunu görürsün. Kimse sana internette nasıl zengin olacağını öğretmez öğretilecek olsaydı senden önce açılan 1000 konudan birinde öğretilmiş olurdu.

ben öneri fikir bekliyorum o fikrin aynısını alıp koymıcam ortaya kafamda bir şey oluşsun istiyorum bilmem anlatabildim mi

o zaman a101den su al sat
  • bence bu devirde en iyi para cenaze levazımatçısı kazanır, çünkü ülkemizde ölmek çok basit ölen ölene
  • Geldi yine tipini

• Bimden su alıp a101'e sat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.