Şimdi Ara

Önce PARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 12 Mayıs 2025; 17:42:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 28 yaşındayım, hala düzgün bir iş arıyorum. Ev, araba, sevgili, evlilik her şeyi geçtim sadece karnımı doyurayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 12 Mayıs 2025; 18:1:22 >
  • Paran olmadan düzgün eş imkansız zaten

Millet kızını sokakta mı buldu parasız adama versin omg

Ailesini dinlemeyen ailesiyle arasi kötü kız da zaten düzgün değildir nokta net

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engellemeye hiç cesaret edemediğin, bu yüzden de seni sinir ve gıcık eden konu ve mesajlarını görmek zorunda kaldığın ve her ne kadar ayrılıp kızsan da onu engellemeye cesaret edemeyeceğini bildiğim x friendinin dikkatini çekecek özel konular açma... İyice baydın artık...

• Baydin gado

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam kızı bırak, markette bile saçma sapan şeyler oluyor. Kışın ortasında limonlar 16 TL iken yaz geldi neredeyse mevsimindeyiz 90 TL'lere satıyorlar.

Paran yoksa bu hayat çok zor. Pandemi döneminde beş parasızdım önlisanstan yeni mezun olmuştum, telefonum bile ön kamerasını açınca kapanıyordu o derece berbat bir dönemdi.

İyi kötü bir işte çalışıp birikim yapınca psikolojim düzelmeye başladı. Para her zaman gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.