Şimdi Ara

Para harcamadan dünyayı dolaşmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bir hayalim var. Ama malum ekonomik durumlar zorluyor. Yapanlar var sosyal medyada nasıl oluyor bu işler. Anlayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikle theo hocamı konuya bekliyorum sponsor fln olur belki

• Work and Travel dude..

İngilizce, İspanyolca biliyorsan çok ülke gezebilirsin. Kaç dil ekleyebilirsen o kadar rahat edersin..
  • hocam gittigin yerde kontak kuracaksin naughty yollar ile

saka bir yana bilgim yok bos beles yazdim
  • boş boş konu açmayın oturun oturduğunuz yerde

adam bırak şehri , forumdan dışarı çıkmıyor ülkeyi gezecekmiş bababbabab
  • para olmadan daha şehrini dolaşaman dünyayı nereden dolaşacan

• Evliya çelebi gibi her yere yürüyerek gitmen lazım, orada da pasaport vize sıkıntı çıkaracak onlar da hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Instagramdaki seyyahların yaptıkları dümen mi yani o zaman. Otostop ile dünyayı dolaşan var

• Knk birbirimizi kandırmayalım forumun hepsi öyle. Sen de öylesin biliyorum. Asosyalim ama hayallerim var çok şükür belki gün gelir bu konuyu uplarım Maldivler de geziyorum yada Finlandiya da seyahatteyim diye

• loses kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun hocam düşünmen yeter

• neden meraklsınız bu gezme işine bu kadar
  • Adam para harcamıyorum diyor ama ne hikmetse üzerindeki kıyafetlerin hepsi pahalı marka, elinde 10 bin liralık kamera ve ekipman var, hatun tek başına otostop çekerek bir sürü yer gezdim diyor, çekilen fotoların hepsi neredeyse profesyonel çekim, ne hikmetse karşılaştığı herkes sağlam fotoğrafçı. Biz ise denize giderken bile çalınır korkusu ile telefonu yanımıza almasak mı diyoruz.
  • Bende tam olarak bilmiyorum hocam ama farklı kültürler farklı insanlar görmek tanımak hep ilgimi çekti bugüne dek

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Bende oraya takıldım işte hocam. Belli ki maaşlı eleman gibi bişeyler

• Zor be Hacı... Fikir güzel ama Para işte...
    Düşünsene Güney Amerikadasın... Çadırda Bir yanında Brezil hatun, diğer yanında Meksika hatunu.. Sabah Uyanmışsın Kaslı üçgen vücut ile..
    Donda hafif ıslaklık. Vaybeee..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuavoHuncho

Bende oraya takıldım işte hocam. Belli ki maaşlı eleman gibi bişeyler
    Hani okulda hiç çalışmadım etmedim diyip 100 alan tipler olurdu ya öyle bir şey çoğunun ki.

Hadi yolu otostop ile hallettin, konaklama için çadırda kaldın diyelim. Yine yurt dışına çıkamazsın para olmadan. Ama adamları keser mi yurt içi oralara da gidecekler.

Hadi sadece yurt içinde geziyorlar desen, bakıyosun paylaşımlarda, envai çeşit aksiyona girmişler. en dandik jet ski yapmak istesen bir sürü para istiyorlar bir beachde. Eleman jet skiden, para sailinge, yamaç paraşütünden, dalışa kadar hepsini yapmış. Sorası geliyo adamın o dalış işine kişi başı 300-400 veriyorlar en ucuz yerde, otostopla tüpe mi tutundun bedava yapmak için?
  • dostum bence gezemezsin. dedikleri gibi o vlog çeken, otostop tarzı videolar yayınlayan insanlar belli bir kitleye ulaşmış insanlar oluyor. genelde çoğu şehirde vs. tandıkları, sponsorları oluyor. o yüzden onlarla bir tutma kendini. ha nolur. para harcarsın ilk baş, gittiğin yerde insanlarla tanışırsın diğer severe otostopla ulaşımı, kalma yerini de tanıdığında çözersin para harcamassın. ama diğer türlü çok zor diye düşünüyorum. daha bugün bakkaldan tekli sakız aldım. o bile 25kurus olmuş. her şey bu kadar pahalıyken sen nasıl para harcamadan geziceksin :(
  • Şu an para harcamadan yaşayabiliyor musun ? O zaman para harcamadan gezemessin.

Şöyle düşün dünyayı geziyorsun ve geldiğin yer şuanki yaşadığın şehir. Sabah çık ve 5 kuruşun olmadan yaşamayı dene bakalım. Geceyi sokakta mı geçireven toksa biri yardım eder mi bilinmez. Sonraki gün yibe başka bi yerden şehrine gelmiş gibi davran yine 5 parasız yaşamayı dene.. bi hafta sürdür bunu

• Bedava dünyayı gezen bir Berkecanın haberi vardı redditte geçen yıl

Adam her gece başka kızın evinde kalıyor , yemek de beleşe geliyor böylece. Yol işini de otostopla hallediyor

Alfa erkeğin hayatı tam anlamıyla bambaşka
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.