Şimdi Ara

Papağan sahibi olanlar konuya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Papağan sahibi olanlara birkaç sorum olacak,

*Papağanların her türü konuşabiliyor mu?
    *Ücretsiz bir papağan sahiplenebilirmiyim? (barınaklardan vs.)
    *Bakımı felan zor mu?

Şu sıralar papağanlara aşırı ilgi duymaya başladım. Güzel akıllı bir papağan sahiplenip onunla dost ilişkisi yaşamak istiyorum. Onunla dertleşmek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-) Her türü konuşmaz
    2-)Barinaktan sahiplenemezsin
    3-)Papagana göre değisir (örn: Sultan papaganina bakmak kolaydir fakat konusmaz)

• Techonup T kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibinden.com'da felan görmüştüm heralde Ücretsiz Sahiplendirme yazıyordu? Oralardan mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTMEN -- 26 Temmuz 2014; 0:39:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

1-) Her türü konuşmaz
    3-)Papagana göre değisir (örn: Sultan papaganina bakmak kolaydir fakat konusmaz)

Erkekleri konuşur sultanların

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

aklıma bu ilan geldi

açıklaması da şöyleydi :
    bir tanıdığımın hediye ettiği jako cins papağanımı satıyorum. o tanıdığımla da bütün ilişiğimi kestim.alana daha önce kerpeten tarafından parmağı koparılan kardeşimin kullandığı ilkyardım setini bedava vereceğim. zamanında bir petshopa sattığımda adam bana paramı iade etti ve 3. fotoğrafı bana yolladı. diğer kuşlarla da fazla anlaşamamış. gerekli gördüğüm bazı önemli notlar : asla kafesini açmayınız. açarsanız elinizden haydarı eksik etmeyiniz. kerpetene asla agresif tavırlar göstermeyiniz. olur da yem vermek için kafesine yanaşırsanız 3 kişiden az olmayınız. yem olarak her şeyi verebilirsiniz yemek seçmez ( bamya, kuru fasulye, kabak). kopan uzvunuzu buzla dolu bir tencere veya benzeri bir kap ile en yakın devlet hastanesine giderseniz çok geç kalmış sayılmazsınız. alan arkadalşa hayırlı olsun.

Güzel ilanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocalarım, internetten papağan sahiplenebilirmiyim? Fiyatlarına baktım bayağı bir uçuk dediler 1000 TL civarları.

• jako papaganına sahibim fakat sabahları anlaşamıyoruz kendisiyle, sahabın altınsında ötmeye başlıyor fakat bizimkisinin lugatı baya geniş, kedi gibi miyavlıyor, köpek gibi havlıyor. envai çeşit küfür ediyor. gugucuk gibi sesler çıkartıyor ve kesinlikle uyutmuyor, çoğunlukla kulak tıkacıyla uyuyorum malesef. Papaganı alırken ömürlük oluyorlar unutma, bakımı kolaydır, o kadarda zor değil. zaten jakolar insan ne yerse onu yer(et bile yiyor).

Papagan bildiğin troll oldu çıktı; bahçeye çıkartıyorum, korna sesi falan yapıyor(yaşlı agalar etrafına bakıyor nereden araba geliyor diye), ıslık sesi yapıyor, dikkatleri üzerine çekiyor fakat gözükmüyor bahçede, millet paranoyak oluyor. Araç geri gitme sesi vardır hani (düüt,düüüt düüüt) onu yapıyor, millet iyice kıl oluyor..

Kapı tıklama, dolap kapama ve 3 ay iş yerinde kalmıştı bekçi klubesinin yanında; bekçinin telefon sesini ezberlemiş. Bekçi klubeden ayrıldığında; direk telefon sesi yapıyor, bekçi geri geliyor, bayadan beri işletiyormuş bekçiyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTMEN

Hocam sahibinden.com'da felan görmüştüm heralde Ücretsiz Sahiplendirme yazıyordu? Oralardan mümkün müdür?

Onları çoğu yalan dolan.Sen adami ararsin adam senden para ister.Çünkü internetten hayvan satmak yasal değil.O yüzden o gibi sitelerde gönüllü sahiplendirme yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

jako papaganına sahibim fakat sabahları anlaşamıyoruz kendisiyle, sahabın altınsında ötmeye başlıyor fakat bizimkisinin lugatı baya geniş, kedi gibi miyavlıyor, köpek gibi havlıyor. envai çeşit küfür ediyor. gugucuk gibi sesler çıkartıyor ve kesinlikle uyutmuyor, çoğunlukla kulak tıkacıyla uyuyorum malesef. Papaganı alırken ömürlük oluyorlar unutma, bakımı kolaydır, o kadarda zor değil. zaten jakolar insan ne yerse onu yer(et bile yiyor).

Papagan bildiğin troll oldu çıktı; bahçeye çıkartıyorum, korna sesi falan yapıyor(yaşlı agalar etrafına bakıyor nereden araba geliyor diye), ıslık sesi yapıyor, dikkatleri üzerine çekiyor fakat gözükmüyor bahçede, millet paranoyak oluyor. Araç geri gitme sesi vardır hani (düüt,düüüt düüüt) onu yapıyor, millet iyice kıl oluyor..

Kapı tıklama, dolap kapama ve 3 ay iş yerinde kalmıştı bekçi klubesinin yanında; bekçinin telefon sesini ezberlemiş. Bekçi klubeden ayrıldığında; direk telefon sesi yapıyor, bekçi geri geliyor, bayadan beri işletiyormuş bekçiyi

Hocam ne kadar da güzel anlattınız yahu, bende böyle birşey istiyorum. Yani dostum olacak papağan... O beni sevecek bende onu seveceğim.

Hocam ısırma felan yapmıyor değil mi? Yani saldırgan değiller?

• Techonup T kullanıcısına yanıt
    Hocam peki nereden alayım? Yavru olarak alacağım büyüteceğim eğiteceğim. Fiyatları ne kadardır ve nerede bulurum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

1-) Her türü konuşmaz

Anlaşılmıyor ne dedikleri .Muhabbet kuşu bile daha iyi konuşuyor

• quote:

Hocam peki nereden alayım? Yavru olarak alacağım büyüteceğim eğiteceğim. Fiyatları ne kadardır ve nerede bulurum?

Sultan papağanindan bahsediyorsan 100 tl civaridir.Jakolarda 700-800 civaridir

Petshopdan al.Almadan araştır yavru ve erkek olmasina özen göster

Not:Daha sorun varsa PM at

• İTMEN kullanıcısına yanıt
    valla sahibi hariç herkesi ısırıyor, sevdirmez kendini, bizimkisi vahşi biraz. Daha doğrusu millet korkuyor ondan, onu severken hemen parmağını tutuyor gagasıyla, elini çekersen, cidden acı verir ama elini çekmezsen bir şey olmuyor. jakolar pahalıdır ve 45-60 yıl yaşarlar. Bizimkisinin ismi İbiş. Çoğunlukla İbişkoo diyor kendisine
  • quote:

quote:

quote:

1-) Her türü konuşmaz

Kendim senelerce sultan besledim gayette güzel konuşuyorlar internetten biraz video bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

valla sahibi hariç herkesi ısırıyor, sevdirmez kendini, bizimkisi vahşi biraz. Daha doğrusu millet korkuyor ondan, onu severken hemen parmağını tutuyor gagasıyla, elini çekersen, cidden acı verir ama elini çekmezsen bir şey olmuyor. jakolar pahalıdır ve 45-60 yıl yaşarlar. Bizimkisinin ismi İbiş. Çoğunlukla İbişkoo diyor kendisine

Hocam cidden şaşırdım 45-60 yıl yaşıyorlar? İnsan ömrü kadar. Hocam gerçekten bir papağanım olsun kardeşim belleyeceğim. Harbi ya, gerçekten kardeşim gibi ilgi gösteririm ona :)

• quote:

Hocalarım, internetten papağan sahiplenebilirmiyim? Fiyatlarına baktım bayağı bir uçuk dediler 1000 TL civarları.

Senin alacağın sultan papağanı 120-150 tl civarına gelir. Tavsiyem yavru erkek al. Bakımı zor değil fakat tüy dökme mevsiminde ailenden baya tepki alabilirsin
  • ThePoseidon kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi bu sultan papağanları sıcak kanlı hayvanlarmıdır yani kendini sevdirir güzelce insanla konuşurlar mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-) Her türü konuşmaz

Kendim senelerce sultan besledim gayette güzel konuşuyorlar internetten biraz video bak derim

Doğrudur , Bende iki yildir sultan besliyorum.Islık şeklinde ötüyor birazcik.Bizim kuşda sorun var o zaman

• quote:

Hocam dediğim gibi bu sultan papağanları sıcak kanlı hayvanlarmıdır yani kendini sevdirir güzelce insanla konuşurlar mı?

Pet Shop'tan alırsan yabaniye denk gelme riskin yüksek ve yabaniler fazla alışmıyor sahibine. Ama kendi çiftleştirip satan insanlar var elden o hayvanlar çok çabuk alışır size
  • slm yenı kayıt oldum bende 4 gun oldu jako alalı oglum serıf elımden fıstık yıyor ama cok tedırgın yanınd az durdummu hafıf hırlıyor gıt yanımdan dıyor nasıl bana guvenını saglarım
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.