Panik atak kendi kendine geçer mi?

-
-
Ne 2 haftası ömür boyu süren hastalık 20 30 yıldır bu hastalıkla bogusanlar var geçmiş olsun simdiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arada bir kendini gösterir. Eğer panik atak geldiği zaman onun panik atak olduğunu ve geçeceğini düşünürseniz en fazla etkisi yarım saat. 99 yılından beri şahsımda mevcuttur. İlk başta doktora inanmadım bende kötü bir şey var dedim hep . Krizler çoğaldı. Çok sıkıntılı günlerdi. Anksiyete durumu hep vardı. Kötü birşey olacak beklentisi ile sokağa çıkamıyordum. Hatta adım atamiyordum. Doktorlara guvenmedim 1 sene sonra artık gitmedigim hastane kalmadı.o zaman inandım sorunumun psikolojik olduğuna. Bundan sonrası ne olacaksa olsun mantığı ile korkularım ile yüzleşmeye karar verdim. Çıktım atak gelince geçer dedim umursamadım. Vesselam anksiyete kayboldu gitti. Birkaç yılda bir yokluyo. Korkarsam artıyor umursamaz işlem kayboluyor. İlaç desteği de alabilirsiniz. Ama öyle ağır olanlara gerek yok. Teşhis aldıysanız üstüne gidin. 1 2 atak sonrası geçecektir. Hastalığı tanımak kabulllenmek çok önemli burada. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceden acilden çıkmazdım. Şimdi gelince yatıp uyuyorum. Başına kötü bir şey gelmeyecek bu panik atak bu dersen geçer gider.
-
Benim zamanında kısa süreli bir panik atak dönemim oldu. Bir ilaç yardımıyla dindi 1 hafta falan kullanmıştım ve senelerdir daha da hiç nüksetmedi. Ama kendi haline bırakırsan büyür de büyür dikkat etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlavyeKlavye -- 7 Ağustos 2022; 23:25:39 > -
İlaca falan hiç bulaşma bence. Sonuçta bu hastalık değil senin beyninde ki psikolojik bir rahatsızlık . Panik olduğunda derin nefes al ver , ve kendini rahatlatma yöntemleri bul .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana 2015'te panik atak ve anksiyete bozukluğu teşhisi konuldu. Son 3 yıldırda gayet rahatım tek ilaç bile içmedim herhangi bir nöbet geçirmedim. Herkes şunu düşün geçer der ama somut bir tavsiye veren olmaz. Ben sana somut yöntem vereyim.
Hızlı bir rahatlama için; Üşümek çok iyi gelir, soyun balkona çık.
Orta vadeli rahatlama için; 10 veya 20 mg antidepresan. Bu dozda bağımlılık yapmaz seni uyuşturmaz bişey olmaz.
Tamamen kurtulmak için; Bisiklet/Motosiklet/Balıkçılık vs. gibi haftalık outdoor aktiviteleri. Ekranlardan uzak dur ve beslenmene dikkat et.
Bugün,yarın,haftaya veya seneye olmasada, eninde sonunda iyileşiyor merak etme. Geçmiş olsun
-
Devlet kayıtlarına geçmeyecek şekilde tedavi olmak zorundasın. Tedavisi kolay
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olumsuz yazmayın. Herkes de farklıdır kimilerinde geçmiştir. Genelleme yapmak etik olmaz. Bu arada hacamatı araştırmanızı tavsiye ederim.
-
Ben tansiyonumu ölçersem ve abuk bir değer görürsem hemen nabız filan fırlıyor tavana. Uzun bir süredir tansiyon aletine el sürmüyorum halen bişi olmadı.
14 tansiyonu görüp stres yapıp 20 ye çıkardığım var. Sonuç acil
Aynı bende işte bende hipertansiyon var kesin diyip daha çok telaşlanıyordum.
Cahillik mutluluk derler. Bilinçaltı aldığı gereksiz bir ton bilgiyi böyle yorumluyor, vücudu alarm durumuna geçiriyor. Bilmesek bende şu var bu var demeden oturur 5 dakikada atlatırız.
hocam takıntılı akla istenmeyen gelen rahatsız eden düşünceler okb oldumu sende ? sürekli istemediğim düşünceler geliyor aklıma
-
Hiç çıkmıyor ki hep negatif, hep kötü Bir şey olacak beklentisi..
İşte dağda çoban neden panik atak olmaz. Çünkü adam araştırmıyorki tansiyon nedir kolestrol nedir. Kafa rahat dolayısıyla panikte yok.
Hocam belki bilmemekten değil de şehrin karmaşasından uzak olduğu veya doğa iyi geldiği için olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Hands0meJack
İşte dağda çoban neden panik atak olmaz. Çünkü adam araştırmıyorki tansiyon nedir kolestrol nedir. Kafa rahat dolayısıyla panikte yok.
Panik ataklılar hep korktukları şekilde can verirler...
-
kafa rahatlayınca geçen bir şey.
birçok defa kalp krizi korkusuyla acile gitmeme sebep olan şey.
ilaç kullanmadım. uzun bir süre devam etti (birkaç ay).
öyle lafta düşünme etme eyleme demeyle olmuyor, bazen lan kafama bir şey takmıyorum ki dediğinde bile coşan bi şey.
çevresel olaylardan soyutlan, twitterda gündem takip etmeyi bırak, yeni bi sevgili farklı bi uğraş bul, en hızlı bu şekilde atlatılabilir
Benzer içerikler
- her şeyi hızlı yapıyormuş gibi hissetmek
- bozuk yoğurt yedim ne yapmalıyım
- sınav kağıdı kaybetmenin cezası
- kan tahlilinde sigara çıkar mı
- samsung arama kaydetme
- moonwalker ayakkabı
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- ince belli çay bardağı emojisi
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X