Şimdi Ara

Pandorum (2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fragmanını izleyince bi an aklıma Dead space oyunu aklıma geldi..

bu film izlerim..
  • Enteresan bir konusu var izlerim fragman güzelmiş
  • "hill have eyes" ın uzay gemisinde geçeni bu filim
  • Kimsenin dikkatini çekmemiş ben yaziyim.

Filmin başlarında uzay gemisinden dünya ülkelerinden yayın sesleri geliyor.Ve Türkçe yayında bunlara dahildi.
    İlkten duyunca geri sarıp sesi açıp bidaha dinledim.Güzel bir ayrıntı olmuş.

Aslında spoiler olarak saklanıcak bir ayrıntı değil belki ama yinede bu şekilde vermek istedim.
    Okursanızda bişey olmaz sanki... Siz bilirsiniz.
  • Demin izledim zorlama 7 puan alır benden. Zaman geçsin diye izledim fragmanına aldanıp. Biraz saçma da olsa fena değil.
  • Dün vizyona girdi, psikopat bir filme benziyor. Bu akşam sinemaya gideceğim 2012'yi izlemeye, Bu filmide başka zaman izleyeceğiz artık.
  • Az evvel izledim filmi,bilim kurgunun dibine vurmak isteyenler tercih edebilir,gerilim dozu o kadar yüksek değil,ama eksikte değil.Sonunu iyi bağlamışlar.10/6,5
  • Bu tarz filmlerden zevk almıyorum. Bilim kurgunun da aşırısı sıkıyor beni. Ama yine de merak ettim..
  • beğenmeyen baya var sanırım
  • İngilizce altyazı yoktu dp'de o yüzden türkçe altyazı ingilizce çıkana kadar askıya alınmış
  • Bence fena film değil, karanlık ortamlarda geçmesi biraz sıksada bilimkurgu ve korku unsuru iyi yansıtılmış ,birazda olsa dead space atmosferi var filmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Bebeto_ -- 15 Kasım 2009; 22:17:04 >
  • film çok hoşuma gitti.bu tarz filmlere bayılıyorum.dead space yi anımsattı banada.10/9
    kurgu senaryo oyunculuk son derece başarılıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

İngilizce altyazı yoktu dp'de o yüzden türkçe altyazı ingilizce çıkana kadar askıya alınmış

Türkçe altyazı var dp de,ben ordan buldum öyle izledim.
  • hemen çevrildiği için bazı hatalar yada eksik yerler oluyor ben ondan diğerini bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

hemen çevrildiği için bazı hatalar yada eksik yerler oluyor ben ondan diğerini bekleyeceğim

divxplanet te sorunsuz altyazı mevcut.
  • filmi biraz önce izledim bence güzeldi
  • bendeki verisyondamı sorun var yoksa film hızlı çekim tarzında mı yapılmış , özellikle hareketli sahnelerde sanki atalamalar olyuor
  • Az önce izledim, bence güzeldi fakat;

Filmde kötü karekterimiz ilk önce kendisini fırlatıyordu. Sürenin bitişine dakikalar kala. Madem fırlatabiliyorduk neden o kadar reaktöre ulaşmak için çaba sarf edildi?

Ayrıca filmin başında Türkçe mesaj da eklemişler. Güzel olmuş, "hepiniz Allah!a emanetsiniz yolunuz açık olsun.
  • Girişteki Türkçe kısım çok ilginç geldi. Bir an Cem Yılmaz reklamındaki " ben bu adamı anlıyorum ama niye anlıyorum " dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Girişteki Türkçe kısım çok ilginç geldi. Bir an Cem Yılmaz reklamındaki " ben bu adamı anlıyorum ama niye anlıyorum " dedim.

"Herkes Türkçe konuşuyo ben anlamıyorum ki hangisi Türk hangisi yabancı?"

Arapça mesajıda beğendim, orijinal olmuş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.