Şimdi Ara

Pandorum (2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi yeni izledim.klasik uzay filmi olmuş.filmin çogu karanlıkta geçmeside ayrı bir dezavantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Az önce izledim, bence güzeldi fakat;

Filmde kötü karekterimiz ilk önce kendisini fırlatıyordu. Sürenin bitişine dakikalar kala. Madem fırlatabiliyorduk neden o kadar reaktöre ulaşmak için çaba sarf edildi?

Ayrıca filmin başında Türkçe mesaj da eklemişler. Güzel olmuş, "hepiniz Allah!a emanetsiniz yolunuz açık olsun.

onlar daha diğer insanların ölü olup olmadığını bilmiyorlar, diğer insanları ve gemiyi kurtarmak için reaktörü aktif etmeleri lazım,zaten farkındaysan tüm tüpleride reaktör çalıştıktan sonra atıyorlar, ve farkındaysan o tüplerden de insanlar çıkıyor, filmin onunda 1000 küsür bi kişiler , yazı yazıyodu Planet taris:Population 1000 küsür diye, yoksa ilk başta ikisi kaçsa nasıl çoğalıcak bunlar,

• benim hatırladığım ilk başta o gezegene geldiklerinin farkında değillerdi. reaktörü çalıştırıp komuta odasına girdiklerinde gezegene geldiklerini ve suyun altında olduklarını farketmişlerdi.
  • @Özgür Can tamam şimdi çaktım. Asıl neden bu galiba.
  • Şimdi izledim nasıl olacak bilim kurgu-korku diye ama beğendim gayet güzeldi o yaratıkların nasıl oluştuğunu filan iyi bağlamışlar
  • benim puanım
    6/10

• Saolsun yukarıda arkadaşı biri Hills Have Eyes`ın uzayda geçeni diyerek alacağım keyfi %50 azaltmış olsa da izlenebilir bir filmdi. Biraz daha uğraşsalar aslında mesela bir Orphan gibi ya da bir Beautiful Mind gibi sonu hadi lan diye dumura uğratabilirdi ama önem vermeden kasmışlar belki de bir Dead Space filminden korkup kasamadılar kendilerini. Zira elindeli silah filan çok düşünülmemişti. Belki de düşündüler ama dediğim gibi Dead Space`e benzemeye başlayınca vazgeçtiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

Saolsun yukarıda arkadaşı biri Hills Have Eyes`ın uzayda geçeni diyerek alacağım keyfi %50 azaltmış olsa da izlenebilir bir filmdi. Biraz daha uğraşsalar aslında mesela bir Orphan gibi ya da bir Beautiful Mind gibi sonu hadi lan diye dumura uğratabilirdi ama önem vermeden kasmışlar belki de bir Dead Space filminden korkup kasamadılar kendilerini. Zira elindeli silah filan çok düşünülmemişti. Belki de düşündüler ama dediğim gibi Dead Space`e benzemeye başlayınca vazgeçtiler...

Hacı sonunda daha ne kadar dumura uğramak istiyorsun ki?

• quote:

quote:

Saolsun yukarıda arkadaşı biri Hills Have Eyes`ın uzayda geçeni diyerek alacağım keyfi %50 azaltmış olsa da izlenebilir bir filmdi. Biraz daha uğraşsalar aslında mesela bir Orphan gibi ya da bir Beautiful Mind gibi sonu hadi lan diye dumura uğratabilirdi ama önem vermeden kasmışlar belki de bir Dead Space filminden korkup kasamadılar kendilerini. Zira elindeli silah filan çok düşünülmemişti. Belki de düşündüler ama dediğim gibi Dead Space`e benzemeye başlayınca vazgeçtiler...

Pandorumà yakalanan eleman çabuk belli etti kendini ve fazla işlenmemişti o konu kısa sürdü, biraz daha merak ettirmelilerdi. Dumurdan kastınız gezegene inmiş olmalarıysa o fazla bir özellikte değil, zaten beklenen bir nokta.

• quote:

quote:

quote:

Pandorumà yakalanan eleman çabuk belli etti kendini ve fazla işlenmemişti o konu kısa sürdü, biraz daha merak ettirmelilerdi. Dumurdan kastınız gezegene inmiş olmalarıysa o fazla bir özellikte değil, zaten beklenen bir nokta.

kişilik bölünmesi geçiren kişinin, yani hem kaptanın hemde sonradan gelen adamın aynı kişi çıkması. Neyse, ben kaptan sonradan gelen adamı içeriye hapsettiğinde hiç öyle birşey olacağı aklıma gelmezdi. off anlatamadım ama idare edin artık.

• güzele benziyor..
  • 720p çıkmış
  • bu akşam izlerim bu filmi
  • Türünün güzel örneklerinden. Dennis Quaid alışılmışın dışında bir roldeydi ve bence başarılıydı ayrıca Ben Foster'da yine iyi bir performans sergiledi filmde.
  • 1080p geldi
  • Bazı sahnelerde film yavaşlıyor ve sıkıcı geliyor ama genelinde gayet başarılıydı, son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden.
  • Dun izlemistim. Bu filmi zaten ne zamandir bekliyordum, beklentileriminde karsiligini verdi. Filmde kullanilan renkler ve atmosfer gercekten hosuma gitti. Bu atmosferde gecen filmleri seviyorum. Antichrist filminide sevmistim zaten.
  • filmi bende beğendim gayet gzl bir film
  • geçenlerde izledim güzeldi.
  • İyi bir filmdi gerçekten. Hatta 2009 yapımları içerisinde izlediğim en sağlam bilimkurgu/gerilim filmi diyebilirim. Muhteşem film 'Ufuk Faciası' nı hatırlattı bana. Gerilim dozu, aksiyonu oldukça iyi ayarlanmış; senaryoda fena değildi. Kısacası beklediğimi aldım filmden.

7.5/10 gibi bir puan çıkar benden; izlememiş olan bilimkurgu meraklılarınada tavsiyemdir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.