Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: albani

quote:

Orijinalden alıntı: isbabur

Albani hocam. .. yıllar önce seni dinlemiş pany 42 pv 70 f plasma almıştım ve cok memnun kaldım tekrar tşkler. ..

Şimdi 55 inç tv almak istiyorum ve tavsiye bekliyorum senden.

3D önemli değil olmasada olur.

Dsmart hd kullanıyorum. Ve hdd den film izliyorum.

WT 50 demişsin okudum yorumlarını.

Ne dersin abi?

Iyi geceler. ..

Kardeş ben WT50 demedim hiç bir zaman;sadece bu panel daha gelmeden önce "hele bir gelsin bakarız" demiştim ilk başta
    sonra geldi gördük,sonra yabancı kullanıcıları okudum sonra bazı teknik durumlarını değerlendirdim sonrada "sil bunu" dedim

Evet Seri bu sene bir raz farklı teknik yapıda çıktı ve hem DT hem de WT iyi değil,ayrıca buna karşılık inanılmaz pahalı idi(WT)
    bu sebebten değil TR,Avrupada bile satılamadan stoklarda kaldı durdu,ancak DT performans ve teknik olarak,WT den daha iyi
    ama bunda da istenen doğru resim kalitesi alınamıyor ve Baclit sistemi iyi değil v.s v.s bunları zaman içinde çok anlattım burada ve
    diğer forumda,açıkçası benim artık tavsiye bir seriler değil bunlar,ancak yine de fiyatı ciddi düşürse F/P olarak demesem bile en azından
    fiyatı itibarıyla o da sadece DT tabiki alınır+

Sana tavsiyem Pany LCD yerine Sony/Phil panellere bak

Sıkı FILM ci isen yine PDP ye devam et VT5 OK dir++

albani hocam iyi günler öncelikle, WT50 yi baya bi kötülemişsin. Benim yaptığım araştırmalarda genelede siyah seviyesinin çok iyi olmadığı ama görüntü ve 3d kalitesinin baya üst seviye olduğu söyleniyor.Senin böyle düşünmene sebep olan nedir yardımcı olursan sevinirim 42 inç olanını almak istiyorum özellikle, olmadı başka bişey bakıcaz artık yada yeni serilerin gelmesini beklicem.
    İntel i5 2500k+Silverstone AR01,Asus P8P67 M-Pro,Asus hd 7970 directcu ii top,2x4gb 1600mhz cl9 Corsair Vengeance ,WD 640GB Caviar Blue+Seagate Barracuda 7200.12 1TB,Cooler Master HAF 922,Xigmatek NRP-PC 700W,Logitech X-210,Samsung S23A550h,Asus 2014L1T DVD RW,Microsoft X5 mouse+aerocool strikex xpad,TTesports challenger pro klavye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isbabur

Albani hocam. .. yıllar önce seni dinlemiş pany 42 pv 70 f plasma almıştım ve cok memnun kaldım tekrar tşkler. ..

Şimdi 55 inç tv almak istiyorum ve tavsiye bekliyorum senden.

3D önemli değil olmasada olur.

Dsmart hd kullanıyorum. Ve hdd den film izliyorum.

WT 50 demişsin okudum yorumlarını.

Ne dersin abi?

Iyi geceler. ..

Kardeş ben WT50 demedim hiç bir zaman;sadece bu panel daha gelmeden önce "hele bir gelsin bakarız" demiştim ilk başta
    sonra geldi gördük,sonra yabancı kullanıcıları okudum sonra bazı teknik durumlarını değerlendirdim sonrada "sil bunu" dedim

Evet Seri bu sene bir raz farklı teknik yapıda çıktı ve hem DT hem de WT iyi değil,ayrıca buna karşılık inanılmaz pahalı idi(WT)
    bu sebebten değil TR,Avrupada bile satılamadan stoklarda kaldı durdu,ancak DT performans ve teknik olarak,WT den daha iyi
    ama bunda da istenen doğru resim kalitesi alınamıyor ve Baclit sistemi iyi değil v.s v.s bunları zaman içinde çok anlattım burada ve
    diğer forumda,açıkçası benim artık tavsiye bir seriler değil bunlar,ancak yine de fiyatı ciddi düşürse F/P olarak demesem bile en azından
    fiyatı itibarıyla o da sadece DT tabiki alınır+

Sana tavsiyem Pany LCD yerine Sony/Phil panellere bak

Sıkı FILM ci isen yine PDP ye devam et VT5 OK dir++

Albabi hocam ,
    Lcd eskidi diye led almak istiyorum. Bitaraftan da plazma aklimdan çıkmıyor. Ancak abimde samy 46D7000 var, cok net televizyon abi. Ama sen dersenki HX850 al, o zaman düşünmiyim başka bişey.

• @resatzen

"Normal Mode" ile Brightness/Contrast/Colour ayarlarını orta seviyenin bir kaç tık altı OK dir+

++

@korcin

Pany nin dahili DVB ile Receiver olayını yukarıda anlattım,tercih tabiki kullanıcınındır ama bana gelmez bunlar

++

@John

O zaman bekle,zaten 2013 Modeller Nisan/Haziran dönemi gibi çıkıyor! Sony den 85x serisi de OK dir

++

@emir

Kardeş sen dayıoğluna benim selamımı gönder,o varsın NEXT in üstüne cihaz tanımasın
    Techni de Kati süper cihazlar,Next in onların yanında işi filan olmaz,zaten adı üstüne "NEXT" bu dediklerim
    ise "FIRST" Humi ler ise Efsane yaw

Ancak sen dersenki yaw ucuz yollu şöyle bir şeyler bakıyorum filan o zaman Next de olur diğerleri de olu tabiki!
    Aydın da var bunları çoğu,daha olmadı gider Çankaya dan alırsın,orada çeşit bol

++

@sedden

Servis sallamış aynen çünkü bu olayın(Rodaj) panelin şu seri bu seri olmasıyla alakası yoktur,neyse sen o günleri geçtin artık
    takılma bunlara şimdi

Ancak ekran izleri bir süre sonra "kalıcı"hale gelirse zaten günlerce çalıştırsan white-wash veya kaydırma çubuğu v.s geçmez artık
    veya zaman için(bir kaç ay gibi)azalabilir veya çok çok az kalabilir v.s

Bir diğer durum ise ST nin bu tip sıkıntılara daha fazla yatkın olmasıdır,ayrıca senin panel de bahsettiğin şekilde ise
    özellikle oluşma hassasiyeti aşırı artmış demektir!

Teknik olarak senin panelindeki durum ise rutin de-charge işlemini sistem yapamıyor ve pixellerin buna tepkise geç olduğu için
    ziler yapışık hale geliyor

++

@garnet

Ben paneli kötülemedim ama,bir dünya paraya satılan bir panele de nedir ne değildir diye de çok iyi bakarım!
    Ayrıca panel aslında iyi değil!! gerçi olay geliyor fiyatında kilitleniyor gibi görünsede(Avrupa böyle)aslında bir
    yer de bizde de aynen böyle,ona alternatif ve çok daha iyi olan bir Phil 8/9 veya Sony 85x varken WT yi
    birde böyle ele alırsam ki bunu TR ve Avrupada böyle gördü ve yaptı ve neredeyse hiç satılamadan sezonunu
    geçirdi! DT de yaklaşık böyle

-Siyahlar dendiği kadar kötü değil(IPS Modül kullanıldığı için)ancak bu tip panellerde Siyah detaylar iyi değildir
    bu panelde de iyi değil!

-Doğru renk üretimi hem DT hemde WT de iyi değil ve ISF ile set etmek gerekiyor ki o bile tam doğru olamıyor gibi
    bir renk çalılması var bu panelde!

-Contrast düşük(IPS faktörü)

-Hız konusunda zaten çok iyi değil ama yinede idare eder

-En önemli sorunu ise baclit çalışması kötü!

Matrix arkasında 8-block oluşum var(Zone veya Cluster dediğimiz ama bunun "çakması" olan bölgesel ayırım vardır)
    bunu da "Local-dimming" ile çalıştırma var ama çakma-LD bile değil ve üstüne üstlükl yalnış çalışmaktadır,herifler
    herhalde LD yi kolay bir şey sanmışlar ama paneli bu şekilde bitirmişler bence!

Bir logaritmik hesap yapmışlar(teknik olarak kağıt üstünde doğru gibi gözükse de sistemi yalnış çalıştırmaktadır)
    EU/PAL-50Hz X 4-frame hareketli pixel çalışması(böyle bir uygulamayı ilk defa duydum ama herifler herhalde bu sistemi
    belki de buldular ama çalışmasını beceremediler çünkü normalde böyle uygulama ya olmaz ya da hangi matematik hesabına göre
    bunu yapmışlar belli değildir!) ile ekranın 8 defa defa backlight-scan edilmesi prensibi gibi Türkçesiyle açıklayacağım ama aslında hiç bir
    hesabın teknik olarak birbirini pek tutmadığı bir "fizik-matematik sorusu" olmuş ama çözüm yalnış

50 x 4 x 8=1600Hz gibi aslında teknik olarak fiilen olmayan ama bu rakamları bu şekilde çarpınca 1600 doğru değer çıkıyor ama
    sistemin buna tepkisi ve asıl bakmamız gereken işin fizik-matematik sorununun kağıt üstündeki cevabı değilde pratik cevabıdır!

Not;benzer logaritmik bu uygulamayı Samy/Phil/Sony gibi üreticiler de yaptı ama onlarda çuvallıyor bu konuda!

-3D de iyi ancak aman aman bunu öne çıkaracak bir durum da yoktur!
    o fiyat segmentin de Phil ve sony bu konuda çok daha iyidir!

-Pany hem kendi hem de LGD nin Modüllerini kullanıyor(birde CMI/Taiwan dan aldıklarını kullanıyor)
    LGD nin olanlar bana göre başarısız,kendininkiler de üst seviyede değildir! IPS nin limitleri bir "VA" sistem gibi değildir!
    Bu da bana göre negatif bir durumdur!

-Pany LCD ler de kötünün iyisi olarak ancak kendi üretimi IPS ler olabilir,bunlarda her seride yoktur,genelde Mid/High-End
    serilerde vardır bunlar!

Ayrıca 42 lik panellerin hiç birisi PLCD Modül olmayıp,hepsi de LGD dir,sadece WT/DT 47/55 ler PLCD dir,ET50/ET5 de 47 PLCD dir,
    gibi bir uygulaması vardır,2013 için de açıkçası çok umutlu değilim,sanırım aynı paneli/sistemi belki bazı özellikler ile
    rötuşlayıp seriye aynen devam

-Sana 42lik olarak örneğin benim son aldığım Tosh tavsiye edebilirim ve bu da LGD Modüllü ama bu LGD yi bugüne kadar en başarılı
    uygulayan tek üretici de Tosh olmuştur örneğin LGE lerin panelleri bile kendi Modülünü kullansa bile ciddi çuvallıyor!

Benim yeni aldığım(Kasım/2012 de) 42lik Tosh çok iyi veya oldukça iyi ama 42lik panelde zaten süper panel filan çeşitli
    faktörlere göre çıkmaz! bunun çok geniş detaylı açıklamalarını diğer forumda verdim,oradan bakarsın,ama bu paneli almadaki en önemli kriter
    ben Hız manyağıyım,bu panelde şu anda piyasanın en hızlısıdır siyah sorunu,contrast,baclit çalışması v.s yine üst seviye değildir ama piyasadak,
    rakiplerinden yine de iyidir!! ancak o bahsettiğin Pany den çok daha iyi bir paneldir!++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. WT ve DT fiyat olarak rakiplerinden (neden bu şekilde olduğu muamma) baya bi pahalı olması tv nin satılmasının büyük oranda önüne geçti.Teknosa hafta sonları 2800 civarına düşüyor.Tahminimce nisandan sonra 2500 seviyesine gelir.Yeni wt60 serisi previewlerde söylenilenlere göre wt50 ile aynı paneli kullanılıyor ve wt50 ye göre biraz daha iyileştirmeler var denmiş.Onuda beklemenin çok bi anlamı yok heralde.
    Sony 40hx850 en mantıklısı gibi şu an ama onunda birçok eksiği var.Philipslere yönelmek daha mantıklı gibi.İmzanızdaki toshibayıda iyice bi araştırmaya başlıyayım ama oda 3d olarak çok başarılı değil galiba.
    İntel i5 2500k+Silverstone AR01,Asus P8P67 M-Pro,Asus hd 7970 directcu ii top,2x4gb 1600mhz cl9 Corsair Vengeance ,WD 640GB Caviar Blue+Seagate Barracuda 7200.12 1TB,Cooler Master HAF 922,Xigmatek NRP-PC 700W,Logitech X-210,Samsung S23A550h,Asus 2014L1T DVD RW,Microsoft X5 mouse+aerocool strikex xpad,TTesports challenger pro klavye
  • Arkadaşlar fikir oluşturması açısından fotoğraf ve video görüntüsü olarak ikiside serin renk sıcaklığı ve standart ayarlarda yapılan panasonic DT50 ve Philips 7007 görüntü kıyaslaması:

Serkan Cabakyoutube
    Panasonic Dt50 vs Philips 7007
    http://www.youtube.com/watch?v=wVUTCCwMrto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreams41 -- 18 Şubat 2013; 22:30:32 >

• philipsde renkler çok daha canlı ama doğala hangisi daha yakın orası pek anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garnet1905 -- 18 Şubat 2013; 22:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. WT ve DT fiyat olarak rakiplerinden (neden bu şekilde olduğu muamma) baya bi pahalı olması tv nin satılmasının büyük oranda önüne geçti.Teknosa hafta sonları 2800 civarına düşüyor.Tahminimce nisandan sonra 2500 seviyesine gelir.Yeni wt60 serisi previewlerde söylenilenlere göre wt50 ile aynı paneli kullanılıyor ve wt50 ye göre biraz daha iyileştirmeler var denmiş.Onuda beklemenin çok bi anlamı yok heralde.
    Sony 40hx850 en mantıklısı gibi şu an ama onunda birçok eksiği var.Philipslere yönelmek daha mantıklı gibi.İmzanızdaki toshibayıda iyice bi araştırmaya başlıyayım ama oda 3d olarak çok başarılı değil galiba.

WT/DT olayını sana anlattım,bunlar ancak çok cazip fiyatlara gelirse belki alınabilir(benim için böyle)

85x in "eksiği" nedir veya neye göre eksik veya teknik bir eksiklimidir,ucu açık gibi tanımlamalara ben takılmam
    ama şunu-busu eksik derseniz onu da cevaplarım?

8x Phil 7/8 den daha iyi bir paneldir!

Tosh 42WL/YL863 ise,3D de çok ama çok iyidir ancak 3D için 40/42/46 gibi ebatlı paneller bit kadar kalıyor
    3D için min.50 gereklidir!

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreams41

Arkadaşlar fikir oluşturması açısından fotoğraf ve video görüntüsü olarak ikiside serin renk sıcaklığı ve standart ayarlarda yapılan panasonic DT50 ve Philips 7007 görüntü kıyaslaması:

http://www.youtube.com/watch?v=wVUTCCwMrto

Her ikisi de aslında yanlış renklerde!

Col.Temp IPS ler de fazla Cool(Blueish) yaparak secondary col.tonları bozuyor
    Col.Temp VA larda ise daha doğru ton verir fazla Blueish(cool)yapmaz ama onda da secondary tonları yine yalnış!

Phil in üzerin de VA-PSA Samsung Modül vardır,Pany de ise IPS,ayrıca VA ların Siyah+Contrast başarısı çok daha fazladır!

Normalde IPS lerin doğru renk üretimi ise VA lardan biraz daha iyi olmasına rağmen,bunu kullanan her üretici aynı
    doğru renk performansını yakalıyamıyor ve Phil de örneğin RED doğru üretilemiyor,IPS ler de ise secondary col.düşmesi vardır
    gibi bir takım teknik detayları vardır!

Ayrıca her üretici "kendince doğru" bir SM den renk ayarlaması yapıyor!! kaldıki panelin Default set.leri örneğin Phil 7 de iyi değildir!
    aynı durum biraz daha az seviyede olmakla Pany içinde de söz konusudur!

Kısaca bu şekilde bir panel değerlendirmesi yaparsanız "yanılırsınız"

• 55" boyutunda WL/YL serisi var mi ulkemizde? Birde bu seriyi HX920 veya HX850 ile kiyaslarsak nasil bir sonuc cikar abi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

χвσχLινє &amp; ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • arkadaşlar herkese selamlar pazar gün mediamarkt taydım led tv leri izledim sony hx850 - samsung ex8000 - phipstir lg dir hepsini aynı görüntü ile yan yana kıyasladım. en net gerçek görüntü panasonic dt50 ve wt50 modelinde idi. sıralama ise panasonic philips ve sony. tabiki sadece görüntü kalitesi olarak değerlendirebildim. donanım ve özellik olarak çok fazla değerlendiremedim.

Orijinalden alıntı: wNchstR

55" boyutunda WL/YL serisi var mi ulkemizde? Birde bu seriyi HX920 veya HX850 ile kiyaslarsak nasil bir sonuc cikar abi?

46/55 2011 Model Tosh WL/YL Serisi evet var ve bulunuyor ama her yerde pek bulunmuyor zaten bunlar da çok az ithal edildi!
    46/55 için çok başarılı veya performanslı diyemem ayrıca o malum LCD sorunları da çıkıyor(ışık kaçırma/bulutlanma efektleri v.s)

Ancak yinede resim kalitesi oldukça iyi,3D de çok iyi değil,belki genel olarak ele alınırsa vasat veya vasat üstü diyebilirim
    ve Sony ile de mukayese edilmez,yani o kadar da değil yaw

Sen 920/850 düşünüyorsan bence sadece bunları düşünsen çok iyi edersin

Benim bahsettiğim veya öne çıkardığım ve halen de kullandığım WL/YL Serisinin sadece 42lik olanıdır,çünkü bu panel 46/55 den
    cidid manada farklıdır ve bunları çok detaylı anlattım diğer forumda,gidin okuyun o zaman anlarsınız olayı ama bu panel de sadece
    42 ile sınırlıdır!!

• selamlar
    TX-P50ST50E modeli için daha ucuzu var mıdır acaba?

www.vatanbilgisayar.com
    PANASONIC TX-P50ST50E 50" 127 cm 3D FULL HD NEOPLAZMA TV,2000 Hz,3XHDMI,2XUSB - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p50st50e-3d-full-hd-127-cm-neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63423

Piyasası nedir bu ürünün?
    Bir de pana nın sitesinde 2 gözlük hediye olduğu yazıyor ama başka hiçbir yerde böyle bir ibare yok?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için. WT ve DT fiyat olarak rakiplerinden (neden bu şekilde olduğu muamma) baya bi pahalı olması tv nin satılmasının büyük oranda önüne geçti.Teknosa hafta sonları 2800 civarına düşüyor.Tahminimce nisandan sonra 2500 seviyesine gelir.Yeni wt60 serisi previewlerde söylenilenlere göre wt50 ile aynı paneli kullanılıyor ve wt50 ye göre biraz daha iyileştirmeler var denmiş.Onuda beklemenin çok bi anlamı yok heralde.

WT/DT olayını sana anlattım,bunlar ancak çok cazip fiyatlara gelirse belki alınabilir(benim için böyle)

85x in "eksiği" nedir veya neye göre eksik veya teknik bir eksiklimidir,ucu açık gibi tanımlamalara ben takılmam
    ama şunu-busu eksik derseniz onu da cevaplarım?

8x Phil 7/8 den daha iyi bir paneldir!

Tosh 42WL/YL863 ise,3D de çok ama çok iyidir ancak 3D için 40/42/46 gibi ebatlı paneller bit kadar kalıyor
    3D için min.50 gereklidir!

++

albani hocam sony 85x serisinin teknik olarak bi eksiği yok.Zaten görüntü kalitesi bakımından tartışmasız en üst seviye olan bir model.Ama donanım olarak 3d gözlük olmaması uydu alıcısının olmaması ve smart tv uygulamalarının yetersiz kalması açıkcası 3000tl gibi bir rakama alınan tv için beni soğutuyor.Boyut konusu ise malesef izleme mesafesinden dolayı 40 yada 42 almak zorundayım, zira maksimum izleme mesafesi 2.30m civarında.Toshiba için incelemelerde baya iyi denilmiş ama onuda şu an Türkiye'de pek satan yok.

• @garnet sen en iyisi Tosh/Sony yi kafadan ele,senin istediğin bazı/çoğu özellikler bu paneller de olmaz ama sana içinde her şeyin olduğu yok-yok
    panel olarak Samy yi direk tavsiye ederim,Phil de senin işini görmez bu arada,Pany leri de ben aman aman tavsiye etmem,seni Samy keser ama işin
    "sorunlar" kısmına hiç karışmam,zaten "sorunsuz" olmaz veya sadece Pio da sorunsuzluk olur

• Samy 7000 ve 8000 görüntü olarak çok aşırı hocam ilk başlarda 7000 alıyordum fakat vazgeçtim.Kararsızlık kötü bişey valla gidicem o an kafama ne yatarsa alıcam muhtemelen
  • quote:

@garnet sen en iyisi Tosh/Sony yi kafadan ele,senin istediğin bazı/çoğu özellikler bu paneller de olmaz ama sana içinde her şeyin olduğu yok-yok
    panel olarak Samy yi direk tavsiye ederim,Phil de senin işini görmez bu arada,Pany leri de ben aman aman tavsiye etmem,seni Samy keser ama işin
    "sorunlar" kısmına hiç karışmam,zaten "sorunsuz" olmaz veya sadece Pio da sorunsuzluk olur

Öyle çok yazdınızki gidip bir de pio plazma alacam antikacıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeş sana da panel beğendiremedim yaw

Sen tam ne istiyorsun,panele hangi ext.cihazlar bağlanacak,bana tek tek sırala bakalım??
    Bir de ben çok fazla kişiyle muhatap olduğum için aşırı Mail/PM v.s aldığım için çoğu kişiyi de doğal olarak karıştırıp kim ne dedi
    ne istiyor v.s v.s kafa ambale oluyor

Bir de "bütçeni" bildir,cep de ne var ona göre yola çıkalım!

++

@mgü

Hocam sen Pio başlığımıza gelsene,bak adı üstünde bizim sevgili Aks Hoca başlığa "Ansiklopedi" demişti,aynen öyledir onu okursan
    hem panel uzmanı olursun hemde ben sana Diploma veririm

Antika filan değil ama yakında olur ama sen resim kalitesi ve genel olarak KALITE nedir kendilerini tanıyınca anlarsın,orada binlerce kullanıcı vardır
    ama okuduğun zaman ülen burası ayrı bir alem dersin!

Ya da istersen sana 5090/6090 bulabilirim,şu sıralar nallar pek bulunmuyor ama rada bulabiliriz yinede G/9 Serisi,ama şak diye bulunmaz bu meret!
    6090 içinse cebini fazla doldurman gerekiyor ve işin bir de "ikna" kısmı var ama ben onu da bir şekilde hallederim

• quote:

Orijinalden alıntı: knn06

selamlar

http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/panasonic-tx-p50st50e-3d-full-hd-127-cm-neoplazma-tv,2000-hz,3xhdmi,2xusb/productdetails.aspx?I_ID=63423

Bir de pana nın sitesinde 2 gözlük hediye olduğu yazıyor ama başka hiçbir yerde böyle bir ibare yok?

Bonus ile maximum karta kampanyası vardı ben de ordan sipariş ettim, araştırmalarımda daha uygun fiyata rastlayamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayemir18

quote:

Orijinalden alıntı: knn06

selamlar

Bonus ile maximum karta kampanyası vardı ben de ordan sipariş ettim, araştırmalarımda daha uygun fiyata rastlayamadım...

daha ucuzu yok vatan kargo ücretide almıyor üstelik, yanında gözlük yok 55 veya 65st alırsan gözlük hediye geliyor diye biliyorum
    4100gb samsng. çiftlisi 120-130 liraya bulunuyor bu model pana org. gözlüğünün yarı fiyatına %100 uyum saglıyor (aktif-pilli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 19 Şubat 2013; 15:14:30 >

• Nedim Hoca

-Sen o bahsettiğin kişiye takılma,Yöneticiler gerekeni yapıyor!

-Diğer konu içinde öncelikle bahsettiğim yere bak,ben tüm bilgileri orada verdim,sanırım benim Blog tada var bazı şeyler
    ANCAK panel taze bitti Hocam ve sana o zaman yazmıştım,bu malın devamı "olmaz" diye,zaten panel çok uzun zamandır
    üretilmiyorki 2011 Model ve bunlar ayrıca fazla üretilmez!! alıcısı da tamamen prof.kullancılardır ve rakamda böyle "tatlı"
    olunca anında satılır ve biter!

Bence git mağazaya bir sor diyeceğim ama(telefonla değil!!)geçen hafta bir kaç kişi hem gitti hemde aradılar ve panel yok artık
    zaten gelse kafadan 8/10 tanesi hele hele o fiyatlar ile bir haftada biter yaw

-Hocam asıl sıkıntı şu dur Pany/TR nin bu işden gerçek ve prof.anlamda hiç "anlamadığıdır" onlar sadece ve sadece şu
    DH ye ve bana Dua etsinler,gerisi sadece teferruattır!
    Adamları geçmişte(2009/2010 gibi)ciddi anlamda ve prof. çalışma ve teknik olarak ki işin teknik kısmı en bildiğim PDP konusudur
    bir türlü istediğim şekilde görüşemedim ve inanılmaz "acemi" cevaplar alınca ben de bıraktım işin peşini,sen de biliyorsun
    "Tekofaks" günlerimizi ve onlar işin sadece "fiyat" konusunda inanılmaz hatalı idiler ve kendi iplerini çekmişlerdi ki ben çok uyarmıştım
    5/6 sene evvelden bunları bitiyorsunuz diye!ama gelen gideni aratır bunlar da heptan acemi çıktılar yaw

Şimdi ben bu olayı onları arasam anlatsam daha karşısımda işi teknik olarak bilecek ve benimle muhatap olacak adam bulamamki!
    yani tok satıcılarmı desem yada acemilkle gidenler mi desem bilemiyorum ama böyle oldukları belli!

Sen bence Hüseyin beyle bir görüş ve o onları tanıyor işleri itibarıyla gerekirse benimle temas etsinler ve iş sadece 50/100 tane panel
    satmak ise,ben bunları anında bitiririm yaw,konu açsam 1 haftada bitiririm 50 paneli!bunlar benim için hikaye Hocam,adam bana bakıyor
    Pany/TR nin ne dediği onları için önemli değildir

-6090 için durum şimdilik "negatif" ama sen yine de hazırlıklı ol!beni tlf la ara o diğer durum için

CAN+

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.