Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.782
Cevap
179
Favori
1.839.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Daneel

3000saatte siyah seviyesinin ne olacağını kimse bilmediğinden tavsiye etmiyorum. Ayrıca 0.024 Cnet'in ölçtüğü, 0.030lar civarında ölçüm alan 2000saate dayanmış kullanıcılar olmuş. 2006 panasonic'in siyah performansının yanyana konulan 2009 panasonicten daha iyi olduğunu söyleyenler bile var.

Kimseye zorla aldırmayacak halimiz yok bizimki tavsiye, illa plazma alacaksanız gidin başka marka alın, ya da seneye çıkacak ve bir ümit bu dertten muzdarip olmayacak panasonicleri bekleyin derim şahsen.

Ayrıca aynı sitede LG PK550 0.0132fl siyah ölçümü vermiş, Pk750 tek referans değil.

quote:

My 50V10 now has 2000 hours. Checked my black levels tonight with a chroma 5 and i1pro meter and they are at .027. If I remember correctly the last time I reported my levels on here they were around .020. I will also say that my set has a wonderful picture and while viewing content I do not notice a problem with my blacks. My screen however is grey when taking measurements in a totally dark room.

bütün thread burada
    www.avsforum.com
    Panasonic 11G/12G/13G black levels have seemingly doubled overnight? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1167339

black level konusu iyice ajite edilmeye başlandı.elinize hassas ölçüm cihazı alıp tamamen karanlık odada ölçüm yapsanız dahi çıkan fark yukarıda. günlük kullanımda rahatsız edecek bir noktaya asla ulaşmayacak bir fark bu. Ölçüm yapan ve yollayan kullanıcıların büyük çogunlugu halen renklerin ve plazmanın güzelliginden bahsediyorlar. Panasonic plazmalar asla kuro olamayacaklar. ama hepimizin bildigi gibi kral öldürüldü. elimizde cüzi bütçelerle alabilecegimiz en iyi plazma olarak sadece panasonicler var ve elinde ölçü aletiyle ekranını ölçen pimpiriklilerin feryatlarına bakmayın. feryat edenler, benim gibi sıradan kullanıcıların plazmaya baktıgı gibi bakmıyorlar, beklentileri farklı. bu fiyata referans model falanmı bekliyorlar anlamıyorum onuda. sanki g15 özelliklerindeki bir makinayı aynı fiyatı geçtim, %30 yakın fiyatına alabilecekler. Neyse panasonic sahipleri takmayın kafanıza bunları. plazmalarınızın keyfini çıkartın.

iyi günler

++++++

Arkadaslar omurboyu kullancaginiz TVler almiyorsunuz. Her panelin bir omru var. Siyahlik seviyesi degisse bile en iyi LCD'den daha iyi goruntu alacaginiz kesin. Biri suru ozellikle birlikte geliyor. Gidin LCD leri izleyin birde pany PDP leri izleyin gorun farki.

Saygilar

Baris

• G-20 kaliteli bir panel ancak PANA kendisinden beklenmeyen bir renk bozukluğu sıkıntısı ile kendini zora sokuyor.bunu pana yetkililerinin görmesi ve derhal FW ile toparlaması gerekmektedir.PDP olayında samsung,Lg panaya rakip olmazken şimdi konuşulmaya başlandı.Pana nın isim kalitesine kesinlikle yakışmayacak bir hal ortada.İnşallah ileride bu sıkıntıyı aşarlar. Saygılar

Orijinalden alıntı: MACH25

Arkadaşlar merhaba,

Yeni nesil 3 boyutlu panellerden ( TX-P50VT20E ) almak istiyorum, bu panellerin;

1) performansı
    2) TR ye ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı ? ? ?

Saygılar,

ama samsung yapmış açıklamayı

Samsung 3D televizyonlarının izlenmesinin tehlikelerini anlatan detaylı bir uyarı yaptı: 3D teknolojisi epilepsi krizi ve hatta felç geçirmenize neden olabilir.

Samsung'un açıklamasına göre karmaşıklık ya da mide bulantısı hissederseniz izlemeyi hemen bırakmalısınız. Ayrıca özellikle alkol kullanırken de televizyonu izlemenin sakıncalı olduğu da söyleniyor.

Mümkün belirtilerin göz ve kas seyirmesi, kasılma, midenin tutması ve yön duyusunu yitirme olabileceğini söyleyen Samsung; "Aileler çocuklarına bu gibi belirtilerin olup olmadığını sormalılar, sonuçta çocuklar yetişkinlerden daha çabuk etkileniyorlar. Bu gibi belirtilerin görülme riskini azaltmak için sık sık izlemeye ara vermelisiniz. Eğer bu belirtiler ortaya çıktıysa da derhal izlemeyi bırakıp, sorun geçene kadar da izlememelisiniz." diyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_37481473/tm.htm

• Panasonic S20 lerden neden hiç bahsedilmiyor Türkiye'de hiçbir yorum bulamadım. fiyatı Media Marktta 1790 TL. S serisi hakkında kötü duyumu olan var mı?
    panasonic.net
    ページが見つかりません | Panasonic
    http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/s_plasma_spec.html

Panasonic TX-P42G20E 106 Ekran Plazma Tv =2.349,50 TL (KDV+Lojistik Hizmet Bedeli dahil)
    Panasonic TX-P46G20E 117 Ekran Plazma Tv =2.749,51 TL (KDV+Lojistik Hizmet Bedeli dahil)

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1083&kategoriadi=televizyon&mid=233

Vatan bilgisayarın stoklarına panasonic tvler girmiş.Buradan inceleyip 46G20 ile 50G20 arasında karar vermeyi düşünüyorum.
    Bu modelleri yan yana görme fırsatım olmamıştı.

• Beyler PDP leri "HD" ye yönelik düşünüyorsanız kesinlikle 50" ve üstü

Biraz SD varsa o zamanda 46" dan aşağıya düşmeyin!!

Paso SD ise o zaman 42" olabilir;ancak panel 1920x1080 olduğu için mucizevi SD yide kimse beklemesin ltf!

++
    Benim tavsiyem ise seriler çıksın sonra fiyat düşüşleri başlasın ve o zaman bugün düşündüğünüz ebatın bir üstünü alma imkanına kavuşursunuz!

Pany/TR yi ise hiç anlamıyorum 50"/54" getirmiyorlar,azda olsa üst serilerden getirmeleri gerekiyor,ama onlar alt serilerden lütfen 50"
    getiriyorlar,adam gibi full seri malı bir senedir çıkaramadılar ne hikmetse şimdi yine U dan C den 50" getiriler

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• sayın albani
    sadece uydu yayınlarını izlemek için plazma tv bakıyorum.sizce fullhd bir 42" lik bir plazma yerine hd plazma mı almam daha mantıklı olur.tşk.

bir de tam 42g15 modeline karar veriyorum hop siyah seviyesi düşüyor felan muhabbetleri oluyor ve tekrar kararsızlığa düşüyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmak -- 20 Nisan 2010; 23:43:50 >

Teknosa'da 42x20e hd ready plazma yarın 1499 taksitle satışa sunuluyor.

Viera 5 işlemcili bir model gerçi 4 den ne farkı var bilmiyorum.
    Kesinlinkle bir göz atmanız faydalı olacaktır.)
    Saygılar.
  • Albani üstad,
    SD yayın ağırlıklı izleme durumunda FullHD'den ziyade HD ready panel almak daha mantıklı sanırım,
    sizin önermediğiniz malum yerde VIERA X25E seri 42'' ve 50'' 2010 G13 paneller uygun fiyatıyla öne çıkıyor
    fakat ne hikmetse burda nerdeyse 2 ayı aşkın süredir satışı yapılan bu modellerin satışı Pana Türkiyede daha başlamadı anlamak mümkün değil
    modellerden gelen şikayetlerle birlikte Pana tam bir hayal kırıklığı yarattı benim gibi bekleyenleri.
    Sizin X25 serisini inceleme fırsatınız oldumu önerirmisiniz,sonuç olarak 1400 civarına satılan bu paneli fiiyatının uygunluğundan dolayı alarak geçiş dönemini atlatmak mantıklı değilmi sizcede,şu an için PDP'nin 2-3 katı para verip LCD'lerden PDP kadar görüntü alamamakta var(SD için)

Plazmada başka marka ve model öneriniz olabilirmi..

• quote:

Orijinalden alıntı: tann34

hocam tam Pana Türkiye'ye bu modeli getirmediği için fırça atarken aynı anda senin mmesajın geldi
    zamanlamanın böylesi
    yabancı forumlardan takip etmişsindir X serisi için ne dersin

yaw varsa böyle bir panel söyleyin hep beraber onu alalım,boşunada kimse dolaşmasın

Elbette böyle bir panel yok,"artıları-eksileri" v.s ile panel tip TV alıyorsunuz!!

Tek istisnası ise artık dükkanı kapatan Pio lardı

Dolayısıyla artıları/eksileri olayını aşarsanız olayı bitirmiş olursunuz,bu kadar basit işte,zaten bir panel alacaksınız en fazla
    2/3 sene kullanacaksınız,sürekli herifler 6 ayda bir yeni meni bir şeyler çıkarıyor çıkan pek bir bokta yok ortada ya!!

Hala bitmeyen sıkıntılar hala çeşitli değerlerin oturmaması hala adam gibi Motion yapılamaması v.s v.s ama herifler ortaya
    bir seri çıkarıyorlar,görenlerde çıkan panelin bu işi artık tamamen bitirdiğini sanacak

++
    PDP lerde teknik ve fiziki durumları itibarıyla pixel sayısının artması demek SD lerde bozulma demektir!
    Örneğin 852x480pixel bir PDP harika SD üretir CRT gibi bunu izleyebilirsiniz,yukarı çıktıkçada SD kalitesi tekniği
    bırak,Fizik olarak düşer,bunlar çok basit hesaplar!

SD yi şöyle işliyor yok böyle açıyor v.s v.s gibi FULLHD lerdeki işlemlerde hikaye tabiki,kötünün iyisi/ortası bir şeyler izleniyor SD olarak+

Ben evde hala SD leri Sony CRT ile izliyorum örneğin!
    Dolayısıyla SD ağırlığı olanlar ve HD ile fazla işi olmayanlar 1024x768pixelli HDReady
    panellere baksınlar!!!

+

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500

• sağol üstad bizi aydınlattın.

quote:

supersonic bir önerim olacak ozaman size.

Viera 5 işlemcili bir model gerçi 4 den ne farkı var bilmiyorum.
    Kesinlinkle bir göz atmanız faydalı olacaktır.)
    Saygılar.

42x25e modeli galiba yazdığınız.İnternetten satışı hakkında bilginiz var mı?tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmak -- 21 Nisan 2010; 0:22:17 >
  • Normalde kampanyalı satış fiyatı 1699 tl dı. Daha da düşürüyorlar sanırım hd ready olması insanları pek açmadı. İnternetten yarın düşer 1499 a Büyük ihtimal ama yinede bir bakın. Mesela ben direkt görmedim diyazn belki açmıyabilir sizi. Ne izliyeceğini ne kadar vereceğini bilenler için güzel bir seçenek.

Albani hocam der durur bunların agresif fiyat politikasına kimse dayanamaz diye dahada iyi anladım bunu artık .) iyi geceler herkeze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandini

Bimeks 23 nisana kadar tüm ürünlerde %20 indirim kampanyası yapmış.
    Bu iki tv fiyatları diğer mağazalara göre uygun gözüküyor.

Panasonic TX-P42G20E 106 Ekran Plazma Tv =2.349,50 TL (KDV+Lojistik Hizmet Bedeli dahil)
    Panasonic TX-P46G20E 117 Ekran Plazma Tv =2.749,51 TL (KDV+Lojistik Hizmet Bedeli dahil)

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1083&kategoriadi=televizyon&mid=233

Vatan bilgisayarın stoklarına panasonic tvler girmiş.Buradan inceleyip 46G20 ile 50G20 arasında karar vermeyi düşünüyorum.
    Bu modelleri yan yana görme fırsatım olmamıştı.

lojistik hizmet bedelini abartmışlar 71,90 tl ye geliyor kdv dahil
    iki hafta önce bimeksten 50G20 modelini -yine kampanyalı- alırken satış elemanı "fix 15 tl kargo ücreti alıyoruz, eve teslim isterseniz" demişti ancak onu bile almadılar pazarlık yapınca ve yurtiçi kargoyla gönderdiler gayet güzel
    bu kampanyadan yararlanmayı düşünenler, imkanınız varsa gidip mağazadan alın arkadaşlar, kampanyasız k.kartlarına bile taksit yaptırabiliyorsunuz ufak bir pazarlıkla
    pendik neomarin bimeks'te tecrübe edilmiştir

• media marktta 3197 tl olan 46G20 yi bimekste %20 indirim yaptılar diye mersin forumdaki mağazadan 2677 tl ye verdiler. satın aldım. yarın kurulum için servis gelecek. aylardır çektiğim sıkıntı ve kararsızlık bitti. rahatladım valla. hemde lojistik bedeli ödememiş oldum. dm500 hd alacam. hdmi bağlantı ile sd leri merak ediyorum. dm500 hd nin sd görüntüsünün mükemmel olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdullah1 -- 21 Nisan 2010; 2:36:46 >

Panasonic TX-P42G20E 106 Ekran Plazma Tv
    KDV Dahil: 2.277,60 TL

Panasonic TX-P46G20E 117 Ekran Plazma Tv
    KDV Dahil: 2.677,60 TL

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1083&mid
    ------
    Ayrıca Vatanda 42G15 yeniden satışta ama Teşhirdir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 21 Nisan 2010; 8:37:36 >

• G15 özelliklerindeki paneli %30 yakın fiyata alabilirsin, aynı fiyata da alabilirsin, işki marka fanatikliğini bırakıp biraz araştırmaya nietiniz olsun, LG Samsung alternatiflerine yönelme vakti gelmiştir

Her panelin bir ömrü var ve bu ömür bir yıl değil, 100.000saat ömür biçilmiş tvde 1500 saatte siyah seviyesi üç katına fırlıyorsa kimse bunun normal kabul edilebilir olduğunu iddaa etmesin

Kimseye gidip LCD alın demiyoruz, bu konunun açıldığı andan beri içinde olan üyelerden biriyim, her zaman plazmayı tavsiye ettim, evimde panasonic plazma var ve etrafımda insanlara özellikle plazma aldırmak için gayret gösteriyorum. Ama panasonic'in bu yaptığı performansı yetersiz ürünü allayıp pullayıp kısa süre diğer alternatiflerden daha iyi gibi göstermek, daha sonra normal kullanımda tvnin düşsen performansının da çoğu kullanıcı tarafından fark edilmeyeceğini ummak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daneel

G15 özelliklerindeki paneli %30 yakın fiyata alabilirsin, aynı fiyata da alabilirsin, işki marka fanatikliğini bırakıp biraz araştırmaya nietiniz olsun, LG Samsung alternatiflerine yönelme vakti gelmiştir

Her panelin bir ömrü var ve bu ömür bir yıl değil, 100.000saat ömür biçilmiş tvde 1500 saatte siyah seviyesi üç katına fırlıyorsa kimse bunun normal kabul edilebilir olduğunu iddaa etmesin

Kimseye gidip LCD alın demiyoruz, bu konunun açıldığı andan beri içinde olan üyelerden biriyim, her zaman plazmayı tavsiye ettim, evimde panasonic plazma var ve etrafımda insanlara özellikle plazma aldırmak için gayret gösteriyorum. Ama panasonic'in bu yaptığı performansı yetersiz ürünü allayıp pullayıp kısa süre diğer alternatiflerden daha iyi gibi göstermek, daha sonra normal kullanımda tvnin düşsen performansının da çoğu kullanıcı tarafından fark edilmeyeceğini ummak.

Bana 42G15in özelliklerinde bir plazma söyler misiniz? Marka/Model

• birebir aynısı yok;

samsungun panelleri var am aonlarda da hd uydu alıcısı yok.

bende g15 aldım geçen cuma bu arada starcity teknosa dan. 1800 10 taksit.

teşhir ama 40 saatlik teşhir :) en ufak bir çizik vb bir şey yok.

10 dk önce gelsem bir tane de kapalı kutu varmış alan adamla denk geldim.

ayrıca hala satılmadıysa 1 adette v10 var kapalı kutu.

hayırlı günler.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.