Şimdi Ara

PANASONİC DÜNYASI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ledli ışıklar zayıf kalmaz mı bende 7 ledli el feneri var biraz ışık zayıf oluyor.bilen varsa başka marka kameraların ışıkları panasonic de besleme yapabilir mi
  • PANASONIC VDR D150 DVD VİDEO KAMERA

aldık

forumları hiç okumdan aldık

sizce nasıl bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi

dvd ye kayıt yapması ve fiyatı uygun geldi

999 ytl ye aldık bimeksten 12 taksitle

lens gece çekimi v.b. falan nasıl sizce
  • Bu Model İçin malesef enteğre edilebilecek ışık yok. Durumu farklı yöntemlerle halledebilirsiniz. Mesela Seyyar projektör kullanarak olabilir
  • konuyu güncelleyelim birde, bir arkdaşt sordu özel mesajla,

arkdaşlar panasonic gs 140 teknosalarda 999 ytl 18 taksit veya 900 peşin haberiniz ola ancak zor bulunuyor
  • PANASONİC AGDVC62 BU KAMERADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUNUN YERİNE ÖNEREBİLCEĞİNİZ BAŞKA MARKA VAR MI YOKSA VE YA BU KAMERAYI NEREDE BULABİLİRİM
  • Panasonic nv-gs140 modelinin yedek bataryasını en ucuz nerden bulabilirim?
  • gs 180 i niye kimse beğenmiyor lensi lecia olmadığı için mi.... teknosalarda bunun dıışnda yok ki..
  • yaw gs 75 in geniş açı merceği varmı
  • PANASONIC DMC FZ-5 aldım. Ancak Türkçe Kullanım kılavuzu yok. Nereden nasıl elde edebileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı? Bir de bu modelde SD ve MMC hafıza kartları kullanılabiliyormuş. Hangisini önerirsiniz. İnternetten baktım çok sayıda özelliği olan çok sayıda marka var. Hangi özellikleri taşıyan hangi marka kartı almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Panasonic nv-gs140 modelinin yedek bataryasını en ucuz nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: markinos

PANASONIC DMC FZ-5 aldım. Ancak Türkçe Kullanım kılavuzu yok. Nereden nasıl elde edebileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı? Bir de bu modelde SD ve MMC hafıza kartları kullanılabiliyormuş. Hangisini önerirsiniz. İnternetten baktım çok sayıda özelliği olan çok sayıda marka var. Hangi özellikleri taşıyan hangi marka kartı almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim...

arkadasım ben o makıneyı avantajlı fıyatı ve ozellıklerı bakımından cıddı cıddı dusunuyorum cektıgın resımlerı ekleyip goruslerını yazarsan sevınırım
  • bende fz5 kullanıcısıyım...
    buradaki duck yazan fotoları 12x optikle fz5 ile çektim.gerçek boyutuna tıklayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

bende fz5 kullanıcısıyım...
    buradaki duck yazan fotoları 12x optikle fz5 ile çektim.gerçek boyutuna tıklayın...

DiMarzio sen de Türkçe kullanma kılavuzu var mı? Varsa ben nasıl edinebilirim? yardımcı olabilir misin?
  • bendede türkçe kullanım kılavuzu yok...ama gerek duymadım...
    bütün ayarlarını biliyorum...takıldığın yer olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicariouS -- 13 Haziran 2006; 16:01:15 >
  • arkadaslar ben sony h1 dusunuyordum ama vazgectım sımdıde fıyatı makul gelınce fz5'in tekrar bir makıne almayı kafaya koydum bi resim falan koysanız yorum morum bi inceleme tarzı bısey yapsanız bir bos vaktınızde cok makbule gecıcek saygılarrr
  • Makinemle çektiğim ilk makro fotoğraf. Tuyo arkadaşın isteği üzerine bu fotoğrafı koyuyorum. Fotoğrafın orijinali 5 MP olarak çekildi. Ancak 500 KB fotoğraf sınırını aşmamak için 1.8 MP'e düşürüldü. Işığın az olduğu bir ortamda flaşsız olarak çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markinos -- 13 Haziran 2006; 17:31:00 >
  • niye panasonic gs 180 i cevaplamıyor ya...
  • aynı şey benimde başıma geldi.PANASONİC web sitesinde 1. gün mail attım,2. gün beni aradılar,3. gün öğlene kalmadan türkçe kullanma klavuzunu aldım. (VDR-D150 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aheng35 -- 16 Haziran 2006; 19:14:26 >

• Arkadaslar

Kameralarin pixel degerleri, sadece fotograf cekimi icin mi gecerli ?

Bugun carrefour panasonic sorumlusu dedi ki : pixel degerleri sadece fotograf icin gecerlidir. Hareketli
    video cekimlerinde, 800 kp den fazlasi yok.

Eger bu dogruysa, sadece hareketli video kaydi yapmak icin kamera alacaklar, pixel degerlerine pek bakmasinlar.

Bu arada ayni carrefourdaki sony sorumlusu da dedi ki :

Kamera uzerindeki pixel degerinin % 60 i kadari, hareketli video cekimleri icin gecerli degerdir..

Cevaplar icin simdiden tesekkurler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafay

merhaba arkadaşlar
    bi arkrkadaşım teknosadan panasonic vdr-d150 almış ama yanında kayıd dvd lerinden başka bi şey vermemişler, kullanım klavuzu bile yok
    ürünün linki şöyle
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119993280&CS_Category=_DIJITAL_KAMERA164&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK

sormak istediğim şu;
    bu ürün 1,4 Gb lik dvd lere(-r ve-rw) kayıt yapıyor ama o dvd leri hiç bir dvdrom okumuyor,
    bu kamera ile çekilen görüntüleri bilgisayara nasıl aktaracağım, bunun için en pratik yol nedir?
    bu dvd leri dvd player direkt okuyor mu? ben bu dvd deki görüntüleri nasıl vcd yaparım?dvd-rw ile kayıt yaparken görüntüleri kamera kendisi silebiliyor mu(dvd-r de silmiyor denedim:)) ürünün yanında birde dvd-ram vermişler 1,4 GB lık, bunun kullanmanın dvd-rw ye göre avantajı nedir?
    bu tür sorular sıkça sorulmuştur biliyorum ama ilk defa böyle bi işe girdim (dvd kamera işi) ve panasonic sitesinde bile kullanım klavuzu yok
    şimdiden teşekkürler
    saygılar

dvd ram lerde 100.000 kez uzerine kayit yapabilirsin, bir de sonlandirma (finilazing) yapmana gerek kalmaz.

dvd r300 modelinde, dvd-rw ile muteaddit kayit yaparken, eger finilazing yapmamissan, ve koruma modunda degilse, kamera kendisi siler.

dvd-rw ile kayittan sonra, kameranda finilazing yaparsan, genelde cogu dvd playerlarda, dvd-rw calisiyor... Hatta pc dvd rom da bile rahatlila seyredebilrsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.