Şimdi Ara

PANASONİC DÜNYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
17.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs 140 kullanıyorum yok öle ölü pixel mölü pixel .fasa fiso

Orjinalden alıntı: benmusti

gs 140 kullanıyorum yok öle ölü pixel mölü pixel .fasa fiso

hepsinde olmaz zaten kardeş ne fasa fisosu ya

benim aklımı karıştıran

gs 35 ile 37 arasında ne fark var acaba

37 yeni serimi acaba + - si nelerdir

yada gs 27 de iş görürmü acaba diğerlerinden farkı nedir

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucelnet

arakadaşlar gs75 ile gs140 arasıda 100 ytl var peki hiç düşündünüz mü niye?
    çünkü gs140 ve 150 modellerinde ekranda 4 paralel kırmızı çizgi oluşuyormuş.
    yabancı bir sitede gördüm. onun için bu kadar ucuz bence.
    isterseniz araştırın diğer sayfalarda da bahsediliyor. orada linkide var girin bakın görüntüye
    peki aranızda gs140 ya da gs75 kullanan var mı bir de onların yorumlarını alın.
    çünkü ben de arştırma içindeyim.

Bende GS 140 kullanıyorum. Memnunum. Bahsettiğiniz 4 paralel kırmızı çizgiye de rastlamadım..
  • Panasonic NV-GS140 Mükemmel bir ürün ama artık yok Yerine NV-GS180 Çıktı 140 ile arasındaki tek fark Leica lens olmaması buda büyük bir kayıp Bir Panasanic Satıcısı Olarak Tavsiyem NV-GS140 Bulursanız Hemen Alın ..

şarjları ne kadar gider acaba bunların

yada sony hc24 düşünüyom valla

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • BENCE GS-75 AL ŞARJI HER KAMERA GİBİ YAKLAŞIK 1,5 - 2 SAAT GİDİYOR

ne kadardır pil fiyatları acaba

• gardaş kusura bakmayın benim baktığım sitedeki fiyat yaklaşık birbuçuk senelik
    gs140:1699
    gs75:1000
    bana uygun olan gs 75 di fiyat olarak 1 hafta önce aldım. abi görüntü dehşet çok güzel.bana yeter zaten.
    gs35 düşünen arkadaşım bence gs75 al 3CCD yi unutma ve senin söylediğin sony 800.pixel ama gs75 1700pixel yani:1.7MP bence gs75

fiyat olarakta çok iyi zaten şuan

aklımdaki herhangi bi - tarafı varmıdır

• aga bu siteyi yeni keşfettim size bi sorum olacak ben panosonic gs75 alıcamda çektiğin görüntüleri bilgisayara atmak zor olurmu bazı arkadaşlar çok zor başarmış ve siyah beyaz olarak ata bilmiş. bu hata onlardan kaynaklanan bi şeymi yoksa gs75 lerden mi sorun var?
    şimdiden çok teşekkürler.

--------------------------------------------------------EMEĞE SAYGI-----------------------------------------------------------------------------
  • BU MODELDE 1394 KARTI OLMADAN USB DEN DİREKT OLARAK GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYARA ATABİLİYORSUN, BUNUN İÇİN BİR PROĞRAMA İHTİYACIN VAR ZATEN BU PROĞRAM KAMERANIN İÇNDEKİ CD DE ÇIKIYOR AMA İNGİLİZCE ,TÜRKÇE OLARAK İSTERSEN MOVİE MAKER PROĞRAMI İLEDE ATABİLİRSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: faem

aga bu siteyi yeni keşfettim size bi sorum olacak ben panosonic gs75 alıcamda çektiğin görüntüleri bilgisayara atmak zor olurmu bazı arkadaşlar çok zor başarmış ve siyah beyaz olarak ata bilmiş. bu hata onlardan kaynaklanan bi şeymi yoksa gs75 lerden mi sorun var?

--------------------------------------------------------EMEĞE SAYGI-----------------------------------------------------------------------------

bir sorum daha çektiğim fotoğraf kalitesi kaç megepixel olur?

gs75lerde hafıza kartına kayıt edebilirmiyim?
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119993280&CS_Category=_DIJITAL_KAMERA164&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK

sormak istediğim şu;
    bu ürün 1,4 Gb lik dvd lere(-r ve-rw) kayıt yapıyor ama o dvd leri hiç bir dvdrom okumuyor,
    bu kamera ile çekilen görüntüleri bilgisayara nasıl aktaracağım, bunun için en pratik yol nedir?
    bu dvd leri dvd player direkt okuyor mu? ben bu dvd deki görüntüleri nasıl vcd yaparım?dvd-rw ile kayıt yaparken görüntüleri kamera kendisi silebiliyor mu(dvd-r de silmiyor denedim:)) ürünün yanında birde dvd-ram vermişler 1,4 GB lık, bunun kullanmanın dvd-rw ye göre avantajı nedir?
    bu tür sorular sıkça sorulmuştur biliyorum ama ilk defa böyle bi işe girdim (dvd kamera işi) ve panasonic sitesinde bile kullanım klavuzu yok
    şimdiden teşekkürler
    saygılar

• quote:

aga bu siteyi yeni keşfettim size bi sorum olacak ben panosonic gs75 alıcamda çektiğin görüntüleri bilgisayara atmak zor olurmu bazı arkadaşlar çok zor başarmış ve siyah beyaz olarak ata bilmiş. bu hata onlardan kaynaklanan bi şeymi yoksa gs75 lerden mi sorun var?

gardaş ben de de gs75 var süper de aktarıyorum hiç bişey olmuyor
    bir FİREWİRE 1394 kartı al bir de program tamamdır
    şimdiden teşekkürler
    ------------------------------------------emeğe saygı--------------------------------------------------------------------

cevabınız için çok teşekkürler bişey daha danışmak istiyorum panosonic gs75 ler de tek tuşla fotoğraf çekimi varmı?

bir sorum daha çektiğim fotoğraf kalitesi kaç megepixel olur?

gs75lerde hafıza kartına kayıt edebilirmiyim?

tabiki tek tuş var şimdi olmayan kamera yok nerdeyse hafıza kartınada kayıt yapabiliyosun çektiğin fotolarda 1.7 mp oluo

benim alıcağım kamereda usb var onda damı gerekiyo FİREWİRE 1394 kartı lütfen yarımcı olun.
    şimdiden teşekkürler
    ------------------------------------------emeğe saygı--------------------------------------------------------------------

Arkadaşım kamerandaki usb çıkışla bilgisayarına bağlantı yapabilir bazı özel programlar yardımıyla çektiğin fotoları düzenleyebilir hatta görüntüden fotoğraf alabilirsin.Eğer bilgisayarından video düzenleme yapmak istiyorsan firewire 1394 kartı ve kablosu almak zorundasın.Ayrıca bilgisayarında ulead vb.gibi video düzenleme programlarınında yüklü olması şart.Sana tavsiyem üst topiclerde bulacağın DERS:VİDEODAN GÖRÜNTÜ AKTARMA konusunda Yavuz'u okuman seni çok aydınlatacaktır bu konuda.Sonuç olarak usb kablosuyla görüntü düzenlemesi yapamazsın mutlaka bir capture kart(firewire 1394) olması lazım bilgisayarında...
    De ki:"Onları ilk defa yaratan diriltecek ve o her yaratmayı bilir".Size o yeşil ağaçtan bir ateş yapan O'dur.Şimdi siz ondan tutuşturmaktasınız.Gökleri ve yeri yaratan,onlar gibisini yaratmaya kâdir değilmidir?Elbette kâdirdir.Çünkü o herşeyi yaratandır,her şeyi bilendir.O'nun emri,bir şeyi dileyince ona sadece "Ol" demektir.O da hemen oluverir.Sizde yalnız O'na döndürüleceksiniz. Yasin:79-80-81-82-83

• agalar bugün gs 75 almaya gittim ve bana onlar piyasadan kalktı dediler gs180 tavsiye ettiler ama gs75 le gs180 karşılaştırdığımda gs75te olanlar gs180 de olmuyo ayrıca arada 600ytl fiyet farkı var.beni yönlendire bilirmisiniz sizce hangisini almalıyım hangisinin özellikleri daha yüksek yardım plss.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.