Şimdi Ara

PANASONİC DÜNYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA PANASONİC´LE İLGİLİ BÜTÜN SORULARINIZI VE BİLDİKLERİNİZİ BURAYA YAZIN ÇÜNKÜ:ÖTEKİ BAŞLIĞA BAKTIM ÇOK KARIŞIK İŞTE ŞİMDİ DAHA İYİ

• ARKADAŞLAR BİR PANASONİC KAMERA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YUKARIDAKİ BAŞLIKLARI İYİCE OKUDUM
    VE ANLADIĞIM KADARIYLA EN POPÜLER ÜRÜN PANASONİK GS75 BEN DE ONU DÜŞÜNÜYORUM AMA BAZI SORULARIM VAR SİZ DUYARLI ARKADAŞLARA::

GS 75 MODELİNİN MİKROFONU YOK DEMİŞLER FORUMDA DOĞRU MU? YANİ SESİ KAYIT ETMİYOR MU???

BİR DE BU 10X OPTİK YETERLİ OLUR MU?? YA DA SONRADAN LENSİNİ DEĞİŞTİRİP 20X FALAN YAPILABİLİNİR Mİ??? BAŞKA HANGİ APARATLAR TAKILABİLİR???

PEKİ SADECE BİR KASET HEDİYEYLE 1000YTL 2 YIL GARANTİ İYİMİ??

BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SİZ DE SORULARINIZI YAZIN CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIYIM..

BİLGİ PAYLAŞMAK İÇİNDİR

• BUYRUN BU DA RESMİ VE ÖZELLİKLERİ:::::::::::

GS75
    1.7 Megapixel 3CCD
    Panasonic Lens
    Crystal Engine ile mükemmel görüntü
    10X optik, 500X dijital zoom
    120 derece açılabilen 2,5” LCD ekran (113k Pixel)
    Işık panelli LCD ekran ile renkli gece çekimi (1 Lux)
    SIS (Super Image Stabilizer) titreşim önleyici
    Web kamera fonksiyonu
    Mikrofonsuz “Free-Style” uzaktan kumanda
    1,7 sn hızlı başlama fonksiyonu
    SD kart yuvası
    AV çıkış, DV giriş ve çıkış terminali
    MotionDV Studio 5.3 hareketli görüntü aktarım programı
    3CCD Kamera Sistemi:Evet
    Lens:Panasonic
    Görüntü işlemci LSI:Crystal Engine
    Sabit Görüntü Kaydı:1.7 MP
    OIS (Optik imaj Sabitleyici):SIS
    MEGAOIS (Optik imaj Sabitleyici):Hayır
    Akıllı Rüzgar Önleyici:Evet
    Zoom Mikrofon & Stereo Mikrofon:Evet
    Pro-Sinema Modu:Hayır
    Profesyonel Fonksiyonlar:Hayır
    Yüksek Resim Kalitesi Geniş Format (16:9):Hayır
    Eş Zamanlı Hareketli & Sabit Görüntü Kaydı:VGA (640x480)
    Yumuşak Ten Detayı:Evet
    Tele Makro Modu:Evet
    Renkli Gece Çekimi:Evet (1 Lux)
    Manzara Modu:Evet
    Tek Dokunuşla Oynatım:Evet
    Direkt Mod Seçimi:Evet
    Yandan Tutma Kayışı:Evet
    Lens Kapağı:Evet
    Odaklama Halkası:Hayır
    Flaş:Hayır
    Entegre LED Işık:Hayır
    Aksesuar Yuvası:Cold
    Optik Zoom:10x
    Dijital Zoom:20X/500X
    Başlama Hızı:1,7 sn
    Ekran:2,5"(113kPixel)
    Akıllı LCD :Hayır
    Power LCD:Evet
    Mikrofonlu Uzaktan Kumanda:Evet (Mikrofonsuz)
    IR Uzaktan Kumanda:Evet
    Omuz Askısı:Evet
    USB 2.0:Evet (HS Modu)
    Hafıza Kartı Uyumluluğu:SD
    PictBridge Uyumluluğu:Evet
    DV Giriş/Çıkış:Çıkış
    Analog Giriş/Çıkış:Çıkış
    WEB Kamera Fonksiyonu:Evet
    Ağırlık:420g
    Boyutlar ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik ):76 x 77 x 120 mm
    CD ROM: Motion DV STUDIO 5.1 USB Driver Video Stream Driver

RESİM::::::
     PANASONİC DÜNYASI

İŞTE BÜTÜN KAMERACILARIN TERCİHİ UCUZ VE İYİ

• gs75 in görüntü kalitesi çok ii tavsiye ederim de bikaç sorum var

lcd sinde sonradan ölü pixel oluştu 3 4 tane var öl pixel geri alma ihtimalleri varmı
    bide capture yapınca çizgi çizgi oluyo görüntü diyeceksinizki pc dendir okulun pc sinde capture kartıylada denedim aynı şeyi yapıo bazen düzelio görüntü anlamadım bir ayarımı var capture yaparken
  • arkadaşlar umarım bilenler ulaşır ve cevap yazar. bu aralar kamera almayı düşünüyorum. aklımdaki modeller sony hc 96, sony hc 40e, yada iyi para verip doğubanktan panasonic gs 500 bilenler yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

ARKADAŞLAR BİR PANASONİC KAMERA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YUKARIDAKİ BAŞLIKLARI İYİCE OKUDUM
    VE ANLADIĞIM KADARIYLA EN POPÜLER ÜRÜN PANASONİK GS75 BEN DE ONU DÜŞÜNÜYORUM AMA BAZI SORULARIM VAR SİZ DUYARLI ARKADAŞLARA::
    GS 75 MODELİNİN MİKROFONU YOK DEMİŞLER FORUMDA DOĞRU MU? YANİ SESİ KAYIT ETMİYOR MU???
    BİR DE BU 10X OPTİK YETERLİ OLUR MU?? YA DA SONRADAN LENSİNİ DEĞİŞTİRİP 20X FALAN YAPILABİLİNİR Mİ??? BAŞKA HANGİ APARATLAR TAKILABİLİR???
    PEKİ SADECE BİR KASET HEDİYEYLE 1000YTL 2 YIL GARANTİ İYİMİ??
    BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Panasonik değil Panasonic diye yazın lütfen. Sony'e Soni diye yazmanız gibi komik olur yoksa.
    Gelelim Sorularınıza :
    - GS75 fiyatına göre güzel bir kamera, mikrofonu yok diye kim demiş, harici mikrofonu belki olmayabilir. Sesi üzerindeki mikrofondan kaydeder, ses kayıt etmemesi diye birşey olmaz.
    - 10x optik zoom yeterli, daha fazlasına gerek yok. Zoom arttıkça kameranın stabilizesi bozulur ekstra zoom lensler takılarak tripodla sabitleyerek daha fazla zoom yapabilirsiniz ama GS75 için böyle bir opsiyon var mı bilmem.
    - Teknosa da aynı fiyata çanta hediyeli idi sanırım. Daha ucuza da bulunabilir.

• yeknet arkadaşım peki bu kamerada "tele makro modu" aksesuar yuvası "COLD" ve "ır mikrofonsuz uzaktan kumandadiye" birşey var. bunların açıklaması nedir ve sanırım bu kamerada flaş da yok herhalde. Yani aydınlatma aparatı takılabilinir mi?? birde Ben Adanadayım burada öyle çok uğraşan yok o işlerle onun için size danışıyım dedim. Neyse son tercihimi yapmak üzereyim. ilk başta GS37 düşünüyordum zoomu yüksek diye ama bu forumdan çok şey öğrendim. onun için Sİzce 75 mi 37 mi alayım benim tercihim 75 den yana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic GS 17 almayı düşünüyorum? Bütçem kısıtlı,kaliteli çekim ve İYİ GECE ÇEKİMİ yapıyormu acaba bu ürün?
    Bunun yerine sony hc24 mü önerirsiniz?
  • 1.000 YTL'ye Panasonic NV-GS 75 alacağınıza, Teknosalar'da 1.099 YTL'ye satılan (her teknosada yok, stokları ile sınırlı) NV-GS 140 serisini almanızı tavsiye ederim. 140'larda Leica marka lens varken, 75'lerde Panasonic'in fason lensi var. Onun dışında flaş, 2.3 megapiksel olması,vs gibi diğer artılarıda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ponderous

1.000 YTL'ye Panasonic NV-GS 75 alacağınıza, Teknosalar'da 1.099 YTL'ye satılan (her teknosada yok, stokları ile sınırlı) NV-GS 140 serisini almanızı tavsiye ederim. 140'larda Leica marka lens varken, 75'lerde Panasonic'in fason lensi var. Onun dışında flaş, 2.3 megapiksel olması,vs gibi diğer artılarıda var.

evet bende tavsiye ederim
  • arakadaşlar gs75 ile gs140 arasıda 100 ytl var peki hiç düşündünüz mü niye?
    çünkü gs140 ve 150 modellerinde ekranda 4 paralel kırmızı çizgi oluşuyormuş.
    yabancı bir sitede gördüm. onun için bu kadar ucuz bence.
    isterseniz araştırın diğer sayfalarda da bahsediliyor. orada linkide var girin bakın görüntüye
    peki aranızda gs140 ya da gs75 kullanan var mı bir de onların yorumlarını alın.
    çünkü ben de arştırma içindeyim.
  • ben gs75 kullanıyorum görüntü kalitesinden memnunumda ölü pixel oluştu benimkinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos
    ben gs75 kullanıyorum görüntü kalitesinden memnunumda ölü pixel oluştu benimkinde

gardaş ölü piksel sorunu zaten kameraya göre değişiyor. sendeki japon mu bir bak altına made in japon yazıyorsa iyidir.ama yine de japonya da üretilmesine rğmen mesala pil i çin de üretilmiştir. belki lcd ekren da aynı şekilde çinde üretilmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos
    ben gs75 kullanıyorum görüntü kalitesinden memnunumda ölü pixel oluştu benimkinde

gardaş ölü piksel sorunu zaten kameraya göre değişiyor. sendeki japon mu bir bak altına made in japon yazıyorsa iyidir.ama yine de japonya da üretilmesine rğmen mesala pil i çin de üretilmiştir. belki lcd ekren da aynı şekilde çinde üretilmiştir.

valla kamera japon pil çin ekrena bakamadım baya moralimi bozdu bu ölü pixel kaç pixelde garanti kapsamında oluo bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çimuanos -- 2 Mayıs 2006; 18:16:56 >

• gardaş morelini bozma pil genelde çin olur. bence normal ama lcd yi bilmiyorum. yine de kamera garantiliyse götür bence lcd sine baksınlar ölü pixelleri söyle.yada ara sor.mesala klimaların bence içi tamamen japon malıdır. ama dışına bir plastik geçiriyorlar. herkez istediği markayı damgalıyıp satıyor onun gibi...
  • yaw tekofaks ı aradım istanbulla görüşmem lazım dedi buraya getirmeniz lazım makineyı dedi bilen varsa lütfen yardımcı olsun kaç ölü pixel de garantiye alıolar bunlar boşu boşuna gitmeyelim
    bide bunu götürmeyip kabullensem bu ölü pixeli devamı gelirmi ya lcd sorun çıkartırmı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çimuanos -- 3 Mayıs 2006; 10:44:22 >
  • gardaş senin gitmene gerenk yok. sen kargoyla yollasan da olur. ben bilgisayarı yolladım mesala yapıp gönderdiler.birdaha ara adresi sor kargoyla göndersem olur mu diye sor. sonrası sana kalmış
  • Herkese Merhaba Arkadaşlar,
    Kızımın doğum gününü çekebilmek için ben de Panasonic GS35 aldım.Işığın yetersiz olmadığı ortamlarda çok güzel çekiyor.AMa gel gelelim çekilen görüntüleri bilgisayara aktarabilmek için verilen program cd'sini bilgisayarıma kurmama rağmen programı nasıl çalıştıracağımı hakikaten anlamadım.
    Bana bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Eğer internetten kullanmasını görebileceğim bir adres varsa şayet internet adresini alsamda kafidir.
    Herkese mutlu günler.
    Bülent
  • arkadaşın söylediği gibi bende görüntüyü bilgisayara aktarmak için tv kartına bağladım bende de görüntü siyah beyaz ve çizgiler geçiyo içinden bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • haftasonu doğubanka gittim, gs250 almak istiyordum, 2-3 hafta öncesinde 850$'a veriyorlardı, ama her kata bakmama rağmen bulamadım maalesef :( çoğu yerde gs300 var ve 900$ gibi fiyatlar çekiyorlar, halbuki bu model benim bildiğim kadar yurtdışında gs250'den 150-200$ kadar daha ucuza gidiyor..

ben de gs140 aldım en sonunda..gs140 + 512mb SD kartı + 2 panasonic film + dandik çanta = 700$
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.