Şimdi Ara

PANASONİC DÜNYASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic ürün alacak arkadaşlar size bir yer tavsiye edeyim başka yerden (tabi istanbulda iseniz) almayın derim hem fiyat hem garanti bakımında bir çok yer gezdim üzerine yok..Panaser ltd.şti. sirkeci bölgesi tekofaks tek yetkili dağıtıcı bayisi burası. 0 212 511 25 26 telefon numarası levent bey.. teknosalara veya buna benzer başka yerlere kazıklanmayın ürüne ilk siz dokunun.hende aynı fırsatlarla..
  • Arkadaşlar Panasonic Gs140 almayı düşünüyorum tavsiyeniz nedir?

Bir de bu kamera ile ilgili yurt dışı sitelerinde doğru dürüst bir bilgiye ve fiyata rastlamadım.

Sanki bir el bu kamerayı bir anda piyasadan çekmiş gibi??
  • NV GS 500 ALAYIM MI NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

Mini DV ile HDD arasınad uçurum fark varmı sonuçta pil ömrüde önemli
    çekim kalitesi hakkında yorumlarınızı yazabilirseniz sevineceğim MPEG2 mi, AVI mi....?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 22 Haziran 2006; 19:48:18 >
  • merhaba

panasonic sd kartları tercih edebilirsin.hem veri aktarım hızı çok iyi hemde garantili ürün...

hüdavendigar cad.no:50 sirkeci / istanbul
    0212 5112526
  • P
  • SEÇİMİN ÇOK GÜZEL .ŞU AN PAZARDA EN İYİ YER TUTAN ÜRÜNLERDEN BİRİ GS500 HEM 4 MP.HEMDE 12 OPTİK ZOOM VAR.KULLANIMIDA ÇOK KOLAY VE RAHAT.HERŞEY ELİNİN ALTINDA.ANI YAKALAMAK HİÇ BU KADAR OLMAMIŞTI.DAHA FAZLA DÜŞÜNME BENCE

TEMİN ETMEK İSTERSEN YARDIMCI OLURUZ PANASER OLARAK HER ZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ.

GÖRÜŞMEK ÜZERE

LEVENT
  • bizden
  • minidv yi pc ye aktarmak için mutlaka capture kart gerekiyor mu
  • panasonic dmc ls2 nin program cd si lazım. yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • ya abi ben bişey sorucam bu gs 75 ile gs 180 farkı ney fiyatları aynı bende alıcam hanisini alsam diye kararsız kaldım bide dvd olması dahamı iyi yoksa mini dv yardım edin lütden
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34istanbul

Arkadaslar

Kameralarin pixel degerleri, sadece fotograf cekimi icin mi gecerli ?

Bugun carrefour panasonic sorumlusu dedi ki : pixel degerleri sadece fotograf icin gecerlidir. Hareketli
    video cekimlerinde, 800 kp den fazlasi yok.

Eger bu dogruysa, sadece hareketli video kaydi yapmak icin kamera alacaklar, pixel degerlerine pek bakmasinlar.

Bu arada ayni carrefourdaki sony sorumlusu da dedi ki :

Kamera uzerindeki pixel degerinin % 60 i kadari, hareketli video cekimleri icin gecerli degerdir..

Cevaplar icin simdiden tesekkurler....

Bu elemanları sorumlu diye oraya koyanlara helal olsun..

Örnek olarak sony HC94E modelini ele alalım..

Kamera Modunda Piksel Sayısı (K): 4:3 Mod ; 2048

Yani görüldüğü üzere 800K falan deiL.. Panasoniclerde 3CCD oldugu için bu piksel olayını tam olarak bilmiyorum.. Panasonic'in sitesinde yazdğına göre GS280 modeli:

Image Sensor (Effective) 4:3: 640K x 3

Fotoğraf boyutu ile video boyutu birbiri ile karıştırılmamalı.. 3.1MP 4MP gibi değerler fotoğraf boyutlarıdır. Video boyutu değillerdir.. Videolar bütün kameralarda zaten standard boyutlardadırlar ki yanlış hatırlamıyorsam 800X600 olması gerekio.. TAbi piksel sayısı ne kadar büyükse o alana sıkışan piksel sayısı da fazla olacağından netlik artacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 2 Temmuz 2006; 16:07:14 >

• ankarada armadada 1600 ytl ye nv gs 280 buldum.10 ay taksit yapıyorlar bide.burdaki yorumlara bakınca fiyat beni şaşırttı doğrusu.fikir belirtebilcek olan olursa sevinirim.bu konularda tek bilgi kaynağım burası,belkide fiyat normaldir ben öyle düşünmüş olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Panaser Levent

SEÇİMİN ÇOK GÜZEL .ŞU AN PAZARDA EN İYİ YER TUTAN ÜRÜNLERDEN BİRİ GS500 HEM 4 MP.HEMDE 12 OPTİK ZOOM VAR.KULLANIMIDA ÇOK KOLAY VE RAHAT.HERŞEY ELİNİN ALTINDA.ANI YAKALAMAK HİÇ BU KADAR OLMAMIŞTI.DAHA FAZLA DÜŞÜNME BENCE

GÖRÜŞMEK ÜZERE

LEVENT

gs280 hakkındaki yorumunuzu alabilirmiyim
  • quote:

SEÇİMİN ÇOK GÜZEL .ŞU AN PAZARDA EN İYİ YER TUTAN ÜRÜNLERDEN BİRİ GS500 HEM 4 MP.HEMDE 12 OPTİK ZOOM VAR.KULLANIMIDA ÇOK KOLAY VE RAHAT.HERŞEY ELİNİN ALTINDA.ANI YAKALAMAK HİÇ BU KADAR OLMAMIŞTI.DAHA FAZLA DÜŞÜNME BENCE

GÖRÜŞMEK ÜZERE

LEVENT

birde yabancı sitelerde yeni seri olarak gs300 den bahsediliyor
    Türkiyede satılıyormu farkı nedir
    teşekkür ederim.
  • TEŞEKKÜRLER
  • nv-gs280 ===== Leica Lens, Mini DV, 3 CCD, 3.1 Megapixel, 10x Optik zoom, 700x Dijital zoom, SD Kart Yuvası, Web-Cam

PANASONIC tartışılmazz

Levent
  • son bitane kaldı bizde düşünürsen yardımcı oluruz
    geçen senenin en iyi serisi

fazla düşünme bence
  • quote:

son bitane kaldı bizde düşünürsen yardımcı oluruz
    geçen senenin en iyi serisi

fazla düşünme bence

verdiğin bilgi için teşekkür ederim
    ama tam karar vermiş değilim
  • slm bende GS NV 150 var ama resim yada görüntü çekerken sepya,negatif ,siyah beyaz gibi efektler kullanıla biliyomu varsa nerde bi zahmet bana yardımcı olun bide dublaj için 12bit mi yoksa 16 bitmi kayıtyapmak lazımdı
  • armadadaki fiyatla ilgili yorum olmadığına göre soruyu biraz değiştiriyim
    şimdi panasonic nv gs 250 ile nv gs 280 in özellikleri hemen hemen aynı görünüyor ama aralarında 600 milyon fiyat farkı var
    bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen paylaşabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.