Şimdi Ara

PANASONİC DÜNYASI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
17.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amerikadaki bir arkadaşım aracılığı ile 485 dolar Panasonic gs 300 siparişi vericem sizce fiyat ve ürün nasıl ? epey araştırdım en mantıklı ve uzun süre idare edebilecek model bu gibi geldi bana birde sizin fikirlerinizi almak istedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

Arkadaşlar amerikadaki bir arkadaşım aracılığı ile 485 dolar Panasonic gs 300 siparişi vericem sizce fiyat ve ürün nasıl ? epey araştırdım en mantıklı ve uzun süre idare edebilecek model bu gibi geldi bana birde sizin fikirlerinizi almak istedim...

Fiyat iyimi ne demek bedava eğer getirtebiliyorsan bende isterim kardeş tabi masraflarını karşılarım (eğer kamera PAL ise getirt hiç düşünme)
  • iyi o zaman kesin siparişi veriyim bende elimde biraz para vardı xbox 360 mı yoksa video kamera mı aliyim dedim sanırım video kamera alıcam :)
  • GS 280 hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim.
  • arkadaslar çok güzel herkesde panasonic var. bende pv-gs120 getirttim usa dan geçen sene ama bir türlü pc'ye aktarmayı beceremedim. şu işi düzgünce anlatıp açıklayacak biri yokmu.illa şu ie21???? no'lu kartı mı almak gerekiyor. ne kartı bu, ne işe yarar fiyatı nedir. sony gibi direk usb'den baglayıp atamıcammı. ya bi yol gösterin fırlatıp cama yapıştırcam makineyi.
  • bende bugün gs180 aldım..çok güselmiş...çok beğendim yav..her çeşit çıkış-giriş var..
    3ccd
    tavsiye ederim alacaklara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofinite

armadadaki fiyatla ilgili yorum olmadığına göre soruyu biraz değiştiriyim
    şimdi panasonic nv gs 250 ile nv gs 280 in özellikleri hemen hemen aynı görünüyor ama aralarında 600 milyon fiyat farkı var
    bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen paylaşabilirmi

bu hafta istanbula yolum düştü ve orda arkadaşım vatan a gidelim orda baya çeşit var dedi ve gittik.panasonic kısmındaki görevli gerçekten çok bilgili ve yardımcıydı,bütün sorularıma cevap aldım.Ankaralı biri olarak modeller hakkında karşılaştırmalı bilgiler alabilmek beni şaşırttı.nv gs 250 almaya karar verdim ama malesef 2-3 ay sonra.
    benim kafama yattı.1,800-2000 arası bütçesi olanlar bu modelide araştırsınlar bence.
  • arkadaşlar uzuuuuuuun incelemelerden sonra ve sizlerin değerli katkılarıyla karar verdim
    şu an itibariyle Panasonic nv gs 280 almış bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun merakla bekliyorum gelsinde oynayayım
  • arkadaşlar ben gs250 aldım sıfır(1600ytl'ye ) harika kamera ama turkçe kullanma kılavuzu yok içinde elinde olan varsa bana link olarak yollaya bilirmi.
  • gs 27 nin uzaktan kumandasını dışarıdan nerden temin edebiliriz? bir de fiyatıının rica edeceğim???saygılar...
  • panasonıc iyidir.ben kullanıyorum.gayet de memnunum.tavsiye ederim.gece çekimi zomlama ses gayet güzel.
  • arkadaşlar bende kamera almayı düşünüyorum ve sizin fikrinize ihtiyacım var aklımda iki model var ...
    bunlar
    1-panasonic nv-gs37
    2-sony dcr-hc24e
    bunlardan hangisini almamaı tavsiye edersiniz...ayrıca bu kameralar 720*576 çözünürlüğünde kayıt yapa biliyormu ve panasonic de 1394 çıkışı varmı şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgi ve satış

PİYASADA LED IŞIKLAR VAR , FOTOĞRAFÇILARDA BULUNUR Bİ ARAŞTIR.

Sayın Panasonic Yetkilisi ve diğer arkadaşlar

Panasonic in aşağıdaki linkte yeralan SD Kamerası varmı yada ne zaman gelecek.

Link_1

Link_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 10 Ağustos 2006; 19:45:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogusyalcin

arkadaşlar bende kamera almayı düşünüyorum ve sizin fikrinize ihtiyacım var aklımda iki model var ...
    bunlar
    1-panasonic nv-gs37
    2-sony dcr-hc24e
    bunlardan hangisini almamaı tavsiye edersiniz...ayrıca bu kameralar 720*576 çözünürlüğünde kayıt yapa biliyormu ve panasonic de 1394 çıkışı varmı şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bana bir fikir verecek yok mu...
  • panasonic NV-GS 17 aldım yanında 5.3 motion dv video proğramı ve kabloları dahil aldım am pc ye aktarma yapmıyor..capture yapıyorum aktarmıyor..ne yapacağımı şaşırdım..çok da para de verdim 459 ytl bayıldım., gece çekim yaparkende yavaşlatıyor GECE ÇEKİMİ VASAT ..kullanan bir el atsın., yardım etsin., windows movie maker ile atayım dedim oda görüntüyü az bozdu..onla attı...unlead 9.0 la denedim oda attı ama görüntü kötü idi., kendi orjinal video yazılımı ile niye atmıyor onu anlıyamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Panasonic GS 17 almayı düşünüyorum? Bütçem kısıtlı,kaliteli çekim ve İYİ GECE ÇEKİMİ yapıyormu acaba bu ürün?
    Bunun yerine sony hc24 mü önerirsiniz?

Ben bu iki makinayı karşılaştırdım., açıkcası sony hc24 gs17 den daha iyi gece hem çekimde hemde gece çekiminde gs17 gece çekiminde inanılmaz vasatkeşke hc24 alsaydım diyorum şu an., sonuçta hc23,hc24=gs17,gs21 hemen hemen ayını özelliklere sahip., ama aldık bir kere geri vermek olmaz
  • arkadaşlar panasonic vdr 150 dvd kameram var bubnunla çektiğim görüntüler üzerinde çalışma yapabilmem için önerebileceğiniz bir dvd proğramı varmı
  • bu dvdye kayıt eden makina mı? kaç saat kayıt yapıyor 1.4gb sanırım cd leri
  • arkadaşlar panasonic gs75 modelli bir kameramvar gece çekimlerimde pek verim alamıyorum ayrı ayarı varsa lütfen yardımcı olun yada ekstradan ışık alsam performans verirmi valla kır düğünü yaptım fakat insanların yüzü belli ollmuyo şimdiden alacaklara söyliyim gece çekimleri güçlü ışıkta yapın öyle 0 lux falana mantara bağlıyo haberiniz olsun bu konuda pm atarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: thugsta

arkadaşlar panasonic gs75 modelli bir kameramvar gece çekimlerimde pek verim alamıyorum ayrı ayarı varsa lütfen yardımcı olun yada ekstradan ışık alsam performans verirmi valla kır düğünü yaptım fakat insanların yüzü belli ollmuyo şimdiden alacaklara söyliyim gece çekimleri güçlü ışıkta yapın öyle 0 lux falana mantara bağlıyo haberiniz olsun bu konuda pm atarsanız sevinirim

Manual gain kontrol olması gerekir. 0-18 arası 15 civarı ayarlarsan otomatik çekime göre daha iyi sonuç alırsın. Ama gain değeri arttıkça karıncalanmalarda çoğalır. Bir kaç deneme yaparak kendin için en uygun ayarı bulabilirsin. Panasonicler üst düzey bir kaç model hariç gece çekimlerinde pek iyi sonuç vermez bunun için manual ayarları vardır. Ama diğer yönlerden iyidirler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.