Çok güzel bir çalışma tebrik ederim. Yalnız bir noktaya değinmek lazım.Plaketi asite atınca çıkan gazı solumamak ve mümkünse bu eritme işini açık havada maske ve eldiven ile yapmak lazım. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silicon -- 7 Ekim 2006; 2:40:40 >
Çok güzel bir çalışma tebrik ederim. Yalnız bir noktaya değinmek lazım.Plaketi asite atınca çıkan gazı solumamak ve mümkünse bu eritme işini açık havada maske ve eldiven ile yapmak lazım. Teşekkürler.
evet arkadaşım haklısın ben sadce resim çekmek için odada yaptım.
arkadaşım gerçektende güzel bie çalışma yapmışsın ama kağıt kalktıktan sonra bazı düzeltmeler yapman gerekmiş bende şimdiye kadar hiç böyle bir gereksinim olmadı galba kullandığın kağıtla ilgili
arkadaşım gerçektende güzel bie çalışma yapmışsın ama kağıt kalktıktan sonra bazı düzeltmeler yapman gerekmiş bende şimdiye kadar hiç böyle bir gereksinim olmadı galba kullandığın kağıtla ilgili
evt arkadaşım doğru burası adana;bir parça,kağıt vb. çok zor bulunuyor bende anca böyle bir kuşe kağıt buldum.
Ellerine sağlık. Öyle bir zamanda yetiştin ki anlatamam. Çok teşekkür ederim.
ALLAH (c.c) kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez. İnsan bu düşünce ile hareket ederse, 'PES' etmek üzere olduğu tüm işlerinden başarıyla ayrılabilir. www.bilgeyazilim.net Visual C#.NET, PLC, PIC, SCADA ...
dostum bu devrenin baskı devre pdf sinde oynama yaptın dimi orjinal hali ile orantısı bozuk. yani diğer soketleri takman imkansızdı. eğer isteyen olursa tam boyutlandırılmış pdf sini koyabilirim buraya. mükemmel ama çok uğraştıran bir devredir. hem tüm picleri hem de eepromları programlar. eline sağlık.
Arkadaşlar birşey soracam. Elimde internetten bulduğum pdf formatında bir pcb var. Fakat benim bu pcb nin mirrorunu almam gerekiyor. Dün iki saat uğraştım fakat beceremedim. Bu işi nasıl halledebilirim acaba ?
Arkadaşlar birşey soracam. Elimde internetten bulduğum pdf formatında bir pcb var. Fakat benim bu pcb nin mirrorunu almam gerekiyor. Dün iki saat uğraştım fakat beceremedim. Bu işi nasıl halledebilirim acaba ?
Sorun halloldu..Photoshop ile hallettim arkadaşlar...
dostum bu devrenin baskı devre pdf sinde oynama yaptın dimi orjinal hali ile orantısı bozuk. yani diğer soketleri takman imkansızdı. eğer isteyen olursa tam boyutlandırılmış pdf sini koyabilirim buraya. mükemmel ama çok uğraştıran bir devredir. hem tüm picleri hem de eepromları programlar. eline sağlık.
arkadşım tam boyut pdf sini koyarsan sevinirim. bir de bu devrenin parçalarının neyin nereye takılacağını bilmiyordum.kendim buldum,çünkü dosyada yoktu.
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak