Şimdi Ara

Packard bell tj75/core i3/4gb ddr3/ hd5650/500 hdd--mini inceleme/ İ5 LER GELDİ. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
1
Favori
67.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 28'inde bende aldım vatan bilgisayardan i3 işlemcili olanını 1320 tl'ye. üzerinde home basic yüklü geldiği için ben hiç ayar filan yapmadan öncelikle bütün sistemin yedeğini dvdye yazdım. tabi ki sürücüleride. ardından win7 ultimate 64 bit'i kurdum. ve aynı sürücülerle tanıtma işlemini hallettim ve bütün multimedia özellikleri de tabi ki. şimdiye kadar bi sorun çıkarmadı programlarda. nfs shift ve cod modern warfare 2 kurup denedim. full detay hiç kasılma yok. 3dmark la bile kasmama rağmen ısınma yok denecek kadar az. bunu da neden söylüyorum bi arkadaşım asus'un t9000'li bi serideki işlemcili olanını(modelini tam hatırlayamadım) yakmıştı 3dmark ile :). windows puanları ve 3d mark puanını resim olarak vereyim. alan ve alacak olan arkadaşlara tavsiyem sürücüleri kesinlikle packard bellin kendi programı ile yedekleyin dvd ye. benim de bir sorum olacaktı aslında. bu 3d mark la ilgili bi problem mi yoksa benim kullandığım deneme sürümüyle mi alakalı? program ekran kartını görmüyor sanırım. generic vga yazıyorda :D

Packard bell tj75/core i3/4gb ddr3/  hd5650/500 hdd--mini inceleme/ İ5 LER GELDİ.

Packard bell tj75/core i3/4gb ddr3/  hd5650/500 hdd--mini inceleme/ İ5 LER GELDİ.

Sanırım tam okunamıyor resimden skorlar

cpu score: 6235

gpu score: 3353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulofsilence -- 2 Şubat 2010; 23:12:58 >

• 3-4 gün önce Golddan ALIĞIM İ5 Lİ MODELDE CIZIRTI VAR HOPARLORDE BEYLER ....
  • bazısı var dio bazısı yok dio:) sırf şu sorunlardan korktugum için lenovo almayı düşünüyorum:S şöle ki 3 yıl önce aldıgım dizüstü acer artık masa üstü oldu çünkü dizime aldıgımda anında mavi ekran oluyo:Dkorkuyorum bu yüzden acerdan pbden vs.
  • Herkese selam çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben bugün Pb TJ75 CORE I3 330M 2.13 GHZ-3072MB-320GB laptop aldım fakat hoparlörlerden sürekli cızırtı geliyor:( ses kartını devre dışı yaptım yinede cızırtı kesilmedi.acaba sizlerde de bu cızırtı mevcut mu? çünkü ona göre değiştircem bilgisayarı.acil cvplarınızı bekliyorum.
  • gelde şimdi pb al donanım süper fiyat süper sorunlarda süper 2 kuşaktır çözülemeyen sorun
  • allaşkına 1haftadır problem yok. 4dk arayla iki kişide cızırtı sorunumu çıkmaya başladı alacaklar var burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

allaşkına 1haftadır problem yok. 4dk arayla iki kişide cızırtı sorunumu çıkmaya başladı alacaklar var burda

Yalan mı söylüyor millet bilgisayarlarında çıkan sorunlarda mı yazmayacaklar artık.
  • quote:

allaşkına 1haftadır problem yok. 4dk arayla iki kişide cızırtı sorunumu çıkmaya başladı alacaklar var burda

ne demek istediğini anlayamadım. ben ve aynı sorundan muzdarip olan diğer arkadaş yalan mı söylüyoruz.bilgisayarı bugün aldım ve yeni inceleme fırsatım oldu.banlanması gereken biri varsa oda sensin saygısızlığın gereği yok.
  • sanırım o yalan sölüyosunuz babında degilde tam alıcakken heveslenmişken yinemi bu sorun demek istedi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Yalan mı söylüyor millet bilgisayarlarında çıkan sorunlarda mı yazmayacaklar artık.

senle muhatap olmucağımı söyledim. nie hala ısrarla mesajlarıma alıntı yapıyosun. BANA SAÇMA GELDİ! 1 HAFTADIR BURDA HERKES MAKİNADA TEK KUSUR BULAMADI. BUGÜN 6 7 TANE MAKİNAYI KÖTÜLEYEN MSJ OKUDUM. YARIM SAAT İÇİNDE 2 TANE CIZIRTI ÇIKTI.
    ayrıca !
    8 9 tane kullanan var. 1 2 tane makinada cızırtı çıktı diye yeni seride de aynı sorun var deme lüksünüz yok sizin. 1.5 milyar para verip alıyor insanlar bu makinayı. senin 3 tane bascağın harf yüzünden de belkide zar zor biriktirdiği, ömrü boyunca 1 defa alacağı notebook u kabusa dönüyo. sorunu olanlar pmden konuşsun. eğer gercekten varsa böle bi durum yazarsınız.

1cümleyle " 3-4 gün önce Golddan ALIĞIM İ5 Lİ MODELDE CIZIRTI VAR HOPARLORDE BEYLER .... " basite alıncak laf olmadığınıda öğrenmen gerekir.
    kendi fikirlerimi yazmakta özgürüm. saygı gösteremiyorsan kusura bakma yeni forumlara

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

sanırım o yalan sölüyosunuz babında degilde tam alıcakken heveslenmişken yinemi bu sorun demek istedi galiba

Katılıyorum. Hayaller yıkılınca tabi insan nereye saldıracağını bilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

sanırım o yalan sölüyosunuz babında degilde tam alıcakken heveslenmişken yinemi bu sorun demek istedi galiba

yok kardeşim benim bu aralar laptop alcak ekonomik durumum yok. benim sadece bilgi paylaştığım diğer almayı heves eden forumdaşlar için tedirginliğim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 3 Şubat 2010; 1:13:32 >
  • Kardeşim cızırtı var makinede , yazıyoruz işte miilet ayık olsun diye yazmayalımmı, PB tj65 de ki sorunu düzeltmemiş ve alan diğer arkadaşlarımdada bu sorun var.
    Hoparlorlerin kalitesi oldukça kötü beyler müzik dinlemeyi oyun oynamaktan daha çok seviyorsanız kesinlikle bu makineden uzak durun.
  • Sanırım yeni nesil İ serisi için bi çok soruyu cewaplamamıza yetebilecek bir inceleme...

İnceleme: Intel Core i3/i5/i7 İşlemciler “Arrandale”

Link : http://www.notebookcheck-tr.com/Inceleme-Intel-Core-i3-i5-i7-Islemciler-Arrandale.25115.0.html
  • valla cızırtı var diyen arkadaşlar paranoyak hale gelmişler iyice bende i5 li model var cızırtı mızırtı yok kendi kendinize iş aramayın illa cızırtı var mı diye ararsanız bulursunuz müzik falan da dinledim oyunda oynadım öle cızırtı falan duymadım
    varsa makinenin tek kötü tarafı fanı çok çalışıyor o kadar
  • Hard disci boyle bolebiliyormusuz:

Windows Vista ve Windows 7 de ek bir programa ihtiyaç duymadan Harddiscimizi bölebiliriz.Eğer kurulum sırasında harddisciniz bölünmemişse yada ilgili biriminizi daha fazla bölüme ayırmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek hiç bir program kullanmadan harddisc'inizi bölebilirsiniz.

# Öncelikle Bilgisayarım'ı sağ tıklayıp YÖNET i açıyoruz.
    # Sol taraftaki menüden Disk Yönetimine tıklıyoruz.Disk Yönetimine tıkladığımızda sağ tarafta harddiscin bölümleri görünüyor.Biz ayırmak istediğimiz bölümü Sağ tuş ile tıklayıp Birimi küçült seçeneğini seçiyoruz.
    # Açılan pencerede 4 tane bölüm var.
    - Disci bölmeden önceki toplam boyut
    - Ayırabileceğimiz maximum alan
    - Ayırmak istediğimiz alan ( Burada verilen maximum değere kadar istediğiniz büyüklükte alan belirleyebilirsiniz. )
    - Alanımızı ayırdıktan sonra böleceğimiz alanda kalacak olan boyut.

Ayıracağımız alanı belirledikten sonra Küçült butonunu tıklıyoruz.

# Küçültme işleminden sonra harddisc bölümlerinin yanında oluşan Biçimlendirilmemiş alanı sağ tıklayarak. Yeni Basit Birim seçeneğini seçiyoruz.

# Açılan Yeni Basit Birim Sihirbazı'ndan aşağıdaki işlemleri sırası ile yapıyoruz.

- İleri butonunu tıklıyoruz.
    - Ayırmak istediğimiz alanı bize soruyor. ( Tabi biz zaten ihtiyacımız olan alan kadar seçtiğimizden tamamını seçiyoruz )
    - Burada Bir sürücü harfi atıyoruz. ( Sistem boşta olan bir harfi otomatik atıyor. İsterseniz siz değiştirebilirsiniz )
    - Bu birimi aşağıdaki ayarlarla biçimlendiri işaretleyip kendimize göre ayarlarını yapıyoruz.
    = Dosya Sistemi : NTFS
    = Ayırma Birimi Boyutu : Varsayılan ( Olduğu gibi kalsın )
    = Birim Etiketi : İstediğinizi yazabilirsiniz ben Lifeless yazdım
    Bu adımları geçtikten sonra İleri'yi tıklıyoruz.
    - Açılan Pencere de bize Yeni oluşturacağımız bölüm hakkında bilgileri veriyor. Son'u tıklayıp işlemi bitiriyoruz.

# Disk Yönetiminde oluşturduğumuz Bölümün biçimlendirilmesini bekliyoruz.

# Biçimlendirme bittikten sonra Yeni böLümümüz kullanıma hazır. Şimdi Bilgisayarıma girip kontrol Edebilirsiniz.

Not : Anlatım tamamı ile alintidir

Lifeless e tesekkurler

• Dostlar bilirsiniz - elektronik şans işidir.
    Vatandan 119TK aldım. i5 / 620GB HD / 6GB DDRIII / win7pre makina.
    Fabrikadan gelen kutuyu ilk ben açıp güvenlik bandını söktüm.
    Benimkinde cızırtı yok. Hard diski yukarda anlattıgım gibi ikiye boldum.

İlk iş uzerinde gelen 60 gunluk MS Office ve Norton'u silip orjinallerini kurdum.
    Packard'in update sayfasına gidince update bulamadı.

Hemen İnternet Exploreri öldürdüm.
    Firefox / Ad block Plus eklkentisi(Bu sayfadaki reklamların hicbirini su an gormuyorum)
    Firefox / Video download helper eklentisi (Youtube ya da web radyolarında çalanları anında yakalıyor)
    Firefox / Mail notifier eklentisi (Hotmail Gmail Yahoo mail kutunuzu tarar) kurdum tavsiye ederim.

Bu arada Son win puanlamalarım şöyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 3 Şubat 2010; 11:27:36 >

• Beyler Şubatın 29'unda aldığım i3'lü modeli sorunsuz kullanmaktayım gelen şikayetler kafamda yer etmiş her oyunda cızırtı yapacak diye bekliyorum ama sorun yok sanırım ilk defa teknoloji konusunda şanslı çıktım. yoksa şu ana kadar illaki bir problem çıkardı. Pil konusunda da bilgi vereyim daha bu yazıyı yazmaya karar verdiğimde baktım %89 da 2 saat 4 dakika (Tam Performans) gösteriyordu ekran parlaklığı sonuna kadar açık durumda. Benim ilk aldığım bir kaç gün içindeki sorunum klavyeye alışamadığımdan hızlı yazmamı engelliyordu fakat artık bir problem yok o kadar oyun oynamama ragmen çok nadir 60 ın üzerine çıktı gta 4 oynarken 56 dereceye sabitleniyordu (dandik bir soğutucu ile beraber)
  • vatan'dan alan arkadaşlar.
    sipariş kaç günde ulaştı elinize ?
    p.tesi saat 1de sipariş verdim hala kargoya verilmeye hazır diyor.
    gitçem kendim alcam sonunda
  • Cumartesi akşamı sipariş verdim dün sabah aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.