Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: greenman

indirim iptal oldu sanırım

indirim yalan oldu..
  • site açılıyormu sizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

site açılıyormu sizde ?

Gidip geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat77

avantajix %5 i unutmayın arkadaşlar.

3al2öde kampanya dönemindeki alışverişlerden 43,4TL para iadesi aldım, 2 gün önce hesaba yattı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmuz

quote:

Orijinalden alıntı: pusat77

avantajix %5 i unutmayın arkadaşlar.

3al2öde kampanya dönemindeki alışverişlerden 43,4TL para iadesi aldım, 2 gün önce hesaba yattı...

şu avantajixi bir ben kullanamadım gitti,galiba limiti 25tlyi bulması lazım gibi bişey var.neyse olsun geçen sefer bi converse jack purcell bu seferde bi sandalet ve woly temizleyiciyi kaptık gitti.site gümlemiş bu arada
  • şu durumda ürün almayın. sistem sürekli çöküyor. başınız ağrır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatsedat

quote:

Orijinalden alıntı: emre_02

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: emre_02

Bu ayakabbının 44.5 unu kim aldı beyler doğruyu söyleyin

Aynı numaraya bakıyorum ama ben masumum

ürünü sepete attım.müşteri hizmetlerine mail atmıştım bi konu hakkında cevap gelmeyince ödeme yapayım dedim bende bi baktım ürün uçmuş sepetten

akşam bende air toukol 2 premium siparişi verdim 44.5 numara indirimle 65 e geldi.
    baktım stokta halen var bir bakın isterseniz 44.5 cular:)
    bu arada converse de 44 giyiyorum umarım ayağıma olur

hocam nike ı 1 numara büyük alın diyorlar . Umarım ayağına olur memnun kalırsın

• kampanya cayır cayır devam ederken kim bu konuyu biten fırsatlara attı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kampanya cayır cayır devam ederken kim bu konuyu biten fırsatlara attı yahu?

bende konu silindi diye korktum bu kadar güzel ilerleyen konuya yazık oldu diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

quote:

bende konu silindi diye korktum bu kadar güzel ilerleyen konuya yazık oldu diyordum

Şikayet üzerine sayfa tekrar sıcak fırsatlara alındı.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 29 Ağustos 2012; 16:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

quote:

Orijinalden alıntı: crona

quote:

Şikayet üzerine sayfa tekrar sıcak fırsatlara alındı.Teşekkürler.

Biz teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Puanlardan dolayı %30 indirim var. Şimdi bu %30 indirim sadece tek ayakkabı için geçerlimi olacak yoksa sepete ekleyip aldığım tüm ayakkabılarda geçicek mi?

merhaba,

Puan indirimleri tek ayakkabı için geçerli oluyor. Sepetinize koyduğunuz en yüksek fiyatlı ürüne uygulanıyor. Outlet ürünlerde de geçerli oluyor.

sağlıcakla
  • bu %50 indirime ,puanlardan dolayı %30 indirim + indir20 indirimi kullanılabilir mi ?

puanları indirim çeki yapmadığım için deneyemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

bu %50 indirime ,puanlardan dolayı %30 indirim + indir20 indirimi kullanılabilir mi ?

merhaba,

Puan indirimi spetinizdeki tek ayakkabı için geçerli oluyor. % 50 indirim + % 30 puan indirimi oluyor, outlet hariç. Ancak % 30 indirim % 20 indirimle birleşmiyor.

sağlıcakla
  • bir iki saat önce 4 ayakkabı aldım kargoya verilmiş bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

bu %50 indirime ,puanlardan dolayı %30 indirim + indir20 indirimi kullanılabilir mi ?

merhaba,

Puan indirimi spetinizdeki tek ayakkabı için geçerli oluyor. % 50 indirim + % 30 puan indirimi oluyor, outlet hariç. Ancak % 30 indirim % 20 indirimle birleşmiyor.

sağlıcakla

Alıntıları Göster
    @ring
    teşekkür ederim,bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 29 Ağustos 2012; 17:43:10 >

• Ben de bir Scooter ayakkabı sipariş verdim ya bakalım nasıl olacak...
  • nasıl yapıyoruz indirimi, %50 aktif değil şu anda yardım help
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

nasıl yapıyoruz indirimi, %50 aktif değil şu anda yardım help

merhaba,

Sepete ekleyin indirim o zaman gerçekleşiyor. Ürünün normal indirimi % 50 den az ise o ürüne % 50 indirim uyguluyor, normal fiyatı üzerinden. Ürünün fiyatı % 50 indirimden fazlaysa aynı indirim geçerli oluyor. Ayrıca % 20 indirimde sepette uygulanıyor (indirim kodu kısmına indir20 yazıp uyguluyorsunuz)

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

nasıl yapıyoruz indirimi, %50 aktif değil şu anda yardım help

Ben 103 liralık ayakkabıyı sepete atınca yarıya indi fiyatı sonra indirim20 yazdım ama ondan dolayı mı yoksa zaten seçenek vardı ondan mı bilmiyorum fiyat kargo dahil 46 TL oldu.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.