Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bende zamanında %50 kodu hesaba eklemiştim şimdi baktım silinmiş kodum 25 ide 50 yide kabul etmiyor.3 ayakkabı alacaktım vazgeçtim
  • Daha önce Slazenger marka ayakkabılardan alan oldu mu ? Kalıpları nasıl acaba ? Scooter ve Metropolpolis almıştım onlar normal giydiğim numaradan aldım tam oldu Slazenger bir numara büyük mü almam lazım yoksa aynı numarayı mı almalıyım ?

Alacağım ayakkabı bu.. http://www.pabbuc.com/slazenger_dolega_kahverengi
  • Zamanında iyi sömürdük, yine alacaktım ama düzgün ayakkabı kalmamış

Bu arada : Nike - Air Flex Trainer II Lea 42 numarasını tüketen arkadaşa teesüflerimi sunarım, tek güzel o vardı bugün alırım diyordum tükenmiş. Ev ayakkabı doldu gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 29 Ağustos 2012; 19:33:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahely

Daha önce Slazenger marka ayakkabılardan alan oldu mu ? Kalıpları nasıl acaba ? Scooter ve Metropolpolis almıştım onlar normal giydiğim numaradan aldım tam oldu Slazenger bir numara büyük mü almam lazım yoksa aynı numarayı mı almalıyım ?

ben 2 adet slazenger klasik deri ayakkabı aldım buradan. 42 giyiyorum güzel oldu. bence kaç numara giyiyorsan öyle al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

quote:

Orijinalden alıntı: yahely

Daha önce Slazenger marka ayakkabılardan alan oldu mu ? Kalıpları nasıl acaba ? Scooter ve Metropolpolis almıştım onlar normal giydiğim numaradan aldım tam oldu Slazenger bir numara büyük mü almam lazım yoksa aynı numarayı mı almalıyım ?

ben 2 adet slazenger klasik deri ayakkabı aldım buradan. 42 giyiyorum güzel oldu. bence kaç numara giyiyorsan öyle al.

Bende 42 giyiyorum öyle alayım o zaman. Teşekkürler cevabınız için.

• http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_siyah

bu terlikde iç astarı çıkartıp takılabiliyormu bilen kullanan arkadaşlar varmı acaba ?
  • eski kampanya kadar iyi değil
  • eski kampanyayı bir daha tekrarlayacaklarını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

eski kampanyayı bir daha tekrarlayacaklarını zannetmiyorum

o bir efsaneydi sezon sonu belki olur belli olmaz her kampanyada ayakkabı stokluyorum kendime hakim olamıyorum skechers koşu ve step ayakkabıları çok kaliteli güzel ama biraz kaba, olsun yinede aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: yawan

eski kampanyayı bir daha tekrarlayacaklarını zannetmiyorum

o bir efsaneydi sezon sonu belki olur belli olmaz her kampanyada ayakkabı stokluyorum kendime hakim olamıyorum skechers koşu ve step ayakkabıları çok kaliteli güzel ama biraz kaba, olsun yinede aldım

bende önceki kampanyayı kaçırdıydım. ama bu kampanyada baya bi ayakkabı aldım. o kampanyayı tekrarlarlarsa her türlü stoklarım zaten

• nike 44.5 numara usa 10.5 mu yoksa 11 mi acaba.
  • 10,5'tur ben 11(45) giyiyorum.
  • slazenger geldi nike da 45 almistim nike tam slazenger büyük oldu
    şimdi iade etsek 10 tl kargo olacak

ayakkabı zaten 35 tl

nasıl yapsak da küçültsem sıcak su da çektirsek :)

aslında cayma hakkında iade kargo parası da şirketten ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bugün sabah sepetime eklemiş olduğum converseleri sitenin saçmalaması yüzünden alamamıştım fiyatları yükseltmişler böyle üçkağıtçılık yapan firmadan ben de alışveriş yapmam!46 tl olan ayakkabı 55 tl + kdv olmuş.

o zaman piyasadan, daha ucuza bulabiliyorsan, al.
    çok güzel kampanyalar yapan bu siteye üçkağıtçı demek nankörlüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAahmet

http://www.pabbuc.com/skechers_cali_gear_s0452_siyah

bu terlikde iç astarı çıkartıp takılabiliyormu bilen kullanan arkadaşlar varmı acaba ?

hayır çıkmıyor.
  • Marine gear merhaba
    Hocam merak etme üçkağıtçılıkları onunla bitmiyor zamanında konu 10 sayfa iken yazmaya başladım en son 20 küsürlerde patladım.

Siteden yarar sağlamak istiyorsanız her sıcak fırsata genel olarak ne yapıyorsanız onun biraz fazlasını yapacaksınız, araştıracaksınız, haklarınızı bileceksiniz ve hakkınızı sonuna kadar arayacaksınız.

Genel bir tavsiye

Ürünün piyasasını araştır

Kargo dahil Ucuzsa al (mümkünse kredi kartı, değilse online havale)

Mümkün kalmadıkça iade edeceğin bir ürünü alma.

Ürünü aldığın gibi önce gözünle kontrol et birşey yoksa sonra test et

İade edeceğin bir ürünse hemen aynı gün fatura altındaki iade bölümünü doldur ve iade et, edemiyorsan 1 hafta daha hakkın var ama site bunu yasal olmayan yoldan 2 güne düşürmüş durumda, yinede hakkını arayabilirsin.

İade ederken kargo parasını kullanıcı, geri dönüşte firma karşılıyor, makul, yinede burda şöyle bir eksiklik var, firma size 5 lira ile yollarken, siz 10 liraya aldığınız bir terliği, 8 liradan aşağı göndermiyorsunuz, heleki iade listesi kabarık ise 20 lirayı geçik kargo ücretleri görüyorsunuz, bir arkadaş bunu firma adını vererek kargo görevlisinden indirim isteyerek azaltmıştı, denemek serbest.

Daha ayrıntısıda var ama şimdilik bu kadar.

• Mesafeli satışlarda iade durumunda her türlü kargo ücretini satıcı karşılamak durumunda.
  • Siparişim elime ulaştı bile
  • ve ayrıca sitedeki çoğu ürünün piyasanın altında olması(tabi sana göre) beni ilgilendirmez beni ilgilendiren kısım indirimin gerçek olması sonuç olarak benim baktığım ürünlerin çoğunda %50 indirim yapmamışlar!!! ama yalan yere yapmış gibi gösteriyorlar. kampanyadan önce indirimsiz fiyatı 99 tl olan ürünlerin fiyatı 119-129 tl yapıp %50 indirim yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

ve ayrıca sitedeki çoğu ürünün piyasanın altında olması(tabi sana göre) beni ilgilendirmez beni ilgilendiren kısım indirimin gerçek olması sonuç olarak benim baktığım ürünlerin çoğunda %50 indirim yapmamışlar!!! ama yalan yere yapmış gibi gösteriyorlar. kampanyadan önce indirimsiz fiyatı 99 tl olan ürünlerin fiyatı 119-129 tl yapıp %50 indirim yapmışlar.

arkadaşlar elinde eski yeni fiyat diye caps olan varsa koyabilirmi boşuna yaygara yapmayalım o kadar inceliyorum ürün fiyatı kadar değişeni göremedim. Ama converslerde ve bazı markalarda ilk gün %50 yerine %60 indirim yapıyordu, woly markasında %75 indirim yapıyordu sistemde hata vardı, sonra site göçtü sanırım bakıma alıp düzeltmiş olmalılar. 3al 2öde ve %50 indirim ne kadar ucuza geliyor? Kısaca hesap yapalım
    eski kampanya:
    3 adet ürün alıyorduk misal: 100tl 110tl 100tl olsun toplam ödenen tutar 100+110+100= 310+=310tl 100liralık ürün beleşe geliyordu 310-100=210 Pbbc50 kullanıyorduk 210/2= 105+5tl kargo bedeli=110TL 110/3=37TL

Şimdi 100 liralık üründe %50 indirim var 100TL/2=50TL
    ayrıca indir20= 50-10=40TL+5TL kargo Bedeli =45TL

Yüzdeleri şimdi genele vuralım ilk kampanyada 100 liralık üründe indirim %67
    bu kampanyada indirim %55

Bu kampanyanın güzelliği 3 adet ürün almak zorunda değilsin.

Not: ilk kampanyada ürünler arası fark arttıkça indirimin yüzdesi düşer, fark olmazsa max. indirim elde edilmiş olur bu da yaklaşık %70e denk gelir. Ayrıca tek ve yüksek fiyatlı bir ürün alacaksanız hesabınızda biriken puanları kullanıp %30 indirim alarak bu kampanyayı ilk kampanyanın ayarına getirmeniz mümkün. .saygılar.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.