Şimdi Ara

p35c-ds3r anakrtına hangi ramlerdn önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart olarak gigabyte ın p35c-ds3r anakartını işlemci olarak intel c2q Q6600 ı alacagım.
    ancak ram konusunda ne yapacagımı bilemedim basta OCZ 2 GB DDR2 800 MHz Kit (2x1GB) nVidia-SLI EPP 'i karar kıldım.
    forumları arastırınca oczlerin bu board la ii calısmadıgını hatta hic acmadıklarını falan bahsetmişler.
    bana 100-125 ytl arası bi bellek önerir misiniz lütfen

• ocz reaper alabilirsin vatanda 120 ytl
  • tesekkurler ancak bu anakarta ocz marka ramlerin ii calısmadıgı konusunda yazı görmüstüm...
  • Aynı bordu bende yeni aldım E8400 takılı ve Ram olarak Ocz 2*1gb 800mhz Soe kit aldım, kullanma imkanım olmadı sadece xp kurup bıraktık ve cumadan sonra kullanmaya başlayacağım. Ama henüz bir sorunla karşılaşmadım, hatta OC de yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha1481

tesekkurler ancak bu anakarta ocz marka ramlerin ii calısmadıgı konusunda yazı görmüstüm...

yok öyle bişey yanlış bilgilendirilmişsin arkadaşımda da aynı anakart var ocz reaper kullanıyo o.c ile 1200 mhz ye kadar çıkdı yani gayet iyi bi uyum içerisinde
  • Bende aldığımı öneririm Ocz 2*1gb 800mhz Soe kit, üzerinde özel soğutucu kanalları var ve fiyatıda uygun yaklaşık 85$. CL5 olarak geliyor ama 800mhz de CL4 yada 900+mhz CL5 olarak garantili kullanabiliyorsun garanti veriyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Bende aldığımı öneririm Ocz 2*1gb 800mhz Soe kit, üzerinde özel soğutucu kanalları var ve fiyatıda uygun yaklaşık 85$. CL5 olarak geliyor ama 800mhz de CL4 yada 900+mhz CL5 olarak garantili kullanabiliyorsun garanti veriyorlar.

bu ramler tokoz yahu 900 mhz nin üstüne çıkamıyor ocz reaper ler 1333 mhz ye kadar çıkıyor ve sadece 40 ytl daha pahalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

bu ramler tokoz yahu 900 mhz nin üstüne çıkamıyor ocz reaper ler 1333 mhz ye kadar çıkıyor ve sadece 40 ytl daha pahalı

Henüz kullanmadım, kullanınca belli olur.
  • teşekkur ederim bilgi yanlışlıgı olmus sizin sayenizde düzeldi. ocz kararımdan vazgecmiyorum o zamzn..
  • Q6600 ve 500gb seagate barracuda aldım,anakart ve ram napacağım bilemiyorum.. ekran kartı zotac 8800gt amp edition..
  • corsair,geil,a-data ramleri tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.