Şimdi Ara

p10 panel led tabela yapımı hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4-5 ay önce enisteme panel ler tabela yaptım . Uzunluk 96x48 . Tf s5 u adlı karti kullanıyorum . Saat 5 - 5.30 gibi tabela kendi kendine kapanıyor . Sabah tekrar açılıyor bu saate kadar B çalışıyor . Dün programdan yazip flasa attim . Götürdüm taktim . Hic bi etkilsim yok . Flashi çıkarıyorum . 3-4 saniye yaniyor çalışıyor sönüyor . Nedeni ne olabilir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srhturn

Arkadaslar 4-5 ay önce enisteme panel ler tabela yaptım . Uzunluk 96x48 . Tf s5 u adlı karti kullanıyorum . Saat 5 - 5.30 gibi tabela kendi kendine kapanıyor . Sabah tekrar açılıyor bu saate kadar B çalışıyor . Dün programdan yazip flasa attim . Götürdüm taktim . Hic bi etkilsim yok . Flashi çıkarıyorum . 3-4 saniye yaniyor çalışıyor sönüyor . Nedeni ne olabilir sizce

hocam kart üzerindeki saati tarihi saklayan Bıos pili bitmiş olabilir eğer pil biterse bu tür sorunlar çıkabilir

birde kablo bağlantıları ve 5 volt güç kaynağını kontrol et

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Usta peki pil.bitince nasl tekrar sabah çalışıyor ?
    ve trafo tabelanin icerisinde . Yukarda asili bağlantıları kontrol edecek firsat ve zamanim yok :D

• Pil felan bitmemiş - Time Tun Off/ON - diye bir bölüm var yani siz zamanlama yapmışsınız gün içerisinde bir saat içerisinde kapatıyor sistemi. Eğer sistemde bir sıkıntı çekersenizhttps://msreklam.com/p10-led-panel-led-tabela-yapimi/ panel sistemleri şemasına bakabilir yada elinizdeki kontrol kartı içinhttps://msreklam.com/powerled-kontrol-karti-programi-ve-kullanimi/ sitesine bakabilirsiniz videolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.