Öncelikle merhabalar, sahip olduğum Asus MX279H monitörüm bir kaç yıl önce deprem sırasında yere düşerek kırıldı uzun süre ihtiyacım olmadı ama artık tamir etmek istiyorum. Bunun için iki sorum var.
Not 1: Cihazıma uyumlu herhangi bir paneli takabilirim(480p gibi de olsun istemem elbette). Not 2: Uzun süreli kullanmak isterim ancak düşük bütçeli ancak geçici yolları da tercih ederim. Not 3: Bozukluğun büyük bir kısmını gidermek de işime yarayacaktır. Yani hafif kalın çizgisel bozukluklar benim için sorun olmaz. ![]() |
Asus mx279h kırık panel için çözümü olan var mı?

-
-
Merhaba, aynı monitöre sahibim, bir kaç ay önce ekranda belli bir alan kararınca tamir için gezmediğim tamirci kalmadı ancak panel yapışıktır kırılır vs deyip hiçbiri tamire yanaşmadı, servisi aradığımda parça destek süresinin dolduğunu yardımcı olamayacaklarını ilettiler. En son gözümü karartıp kendim işe giriştim. Nette arka kapağın açılması dışında bir kaynak yok ondan sonrası ise aşırı zor değil, panel klipslerle tutturulmuş yapışık değil, ben ledlere kadar ulaştım sorun ledleri besleyen flex kablodaymış bozuk iki led vardı ama değişim için muadilini bulamadım görüntüyü çok bozmadığı için o şekilde kapattım kullanıyorum. Bir şekilde çıkma panel bulabilirseniz değişim sağlayabilirsiniz ancak belirttiğim gibi servis ve tamirciler açısından benim şansım yaver gitmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X