Şimdi Ara

Özür Dilemek Bu Kadar Zor Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her karşılaşmamızda yüzünü çevireceğine bulunduğum ortamlardan kaçıcağına özür dilesenya benden bu kadar mı zor Allahsızın kızı.Zor durumdayım arkadaşlar 20 yıldır üzülmediğim kadar üzülüyorum bu ara yardım edin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke biraz daha açık konuşsan da biz de anlasak hocam
  • Küçük bir tartışma bir anda o kadar büyüdüki neye uğradığımızı şaşırdık resmen o sert konuştu ben daha sert konuştum yemin ederim ikimizinde feleği şaştı.Ciddi manada kalbim kırıldı kiç kırılmadığı kadar bir daha sana yazarsan bilmemne çocuguyum dememle ipler tamamen koptu çok çok olay varmışki şunu anladım benim inanın hatırlamadığım kafaya dahi takmadığım olaylar bunun uykusunu getirmiyormuş...Hepsini biriktirmiş o günü bekliyormuş demekki.

• en azından sevgiliniz olmuş
  • Acı insanı olumlu anlamda değiştirir

Unutmak yok seyrek hatırlamak var

Zaman çabuk geçiyor klişe de olsa bu günlere güleceksin

Sürüyle kız var hak eden ya da etmeyen birileri için üzülmek boş,bunun için de kendine söversin bir ara
  • kızlar özür dilemez, daha bugüne kadar özür dileyen kız görmedim. kendilerini hep haklı gördükleri için, mümkün değil yani özür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HarveyBullock kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz değeri karşınızdakinden alamadığınızı anlamak adama öyle pis koyuyorki...Ama soru işaretleri hala kafada ulan madem nelere gittiğimden ne mok yediğimden bu kadar meraklıydın ne olduda daha önceki gün randevun nasıl geçti derken bugun bana ateş püskürte biliyorsun.Acı vermek mi istiyor anlayamıyorum.

• blekwolf B kullanıcısına yanıt
    Özür diledi hemde benim gram kafaya takmadığım bir konuda beklemediğim bir şekilde özür diledi.Ama sanmıyorum bir daha dileyeceğini.Çıldırıcam anasını satim sanki boşuna yaşamışız gibi o kadar şeyi bir anda bırakmak bu kadar kolay mı Allah peygamber aşkınaya.

• düğünden 1 saat önce ayrılan çiftler var. kızlar için malesef bu kadar kolay, yaşanmışlıkları bir anda bırakmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Küçük bir tartışma bir anda o kadar büyüdüki neye uğradığımızı şaşırdık resmen o sert konuştu ben daha sert konuştum yemin ederim ikimizinde feleği şaştı.Ciddi manada kalbim kırıldı kiç kırılmadığı kadar bir daha sana yazarsan bilmemne çocuguyum dememle ipler tamamen koptu çok çok olay varmışki şunu anladım benim inanın hatırlamadığım kafaya dahi takmadığım olaylar bunun uykusunu getirmiyormuş...Hepsini biriktirmiş o günü bekliyormuş demekki.

Kızlar boyledir hocam.Sorunlu yaratıklar.Sen bir şey dersin o öyle şeyler düşünür ki içinden bir de o düşündüklerini yaptın gibi davranır sana.

• Haklıdan değil güçlüden özür dilenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle keşke zamanı geri alabilsem resmen 1 haftadır içmediğim kadar sigara içiyorum uyku düzenim altüst oldu.Adım gibi eminim kafasına her şeyi bu kadar takan o da şuanda benden aşşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum yada kendimi avutuyorum bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Aynen öyle keşke zamanı geri alabilsem resmen 1 haftadır içmediğim kadar sigara içiyorum uyku düzenim altüst oldu.Adım gibi eminim kafasına her şeyi bu kadar takan o da şuanda benden aşşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum yada kendimi avutuyorum bilmiyorum.

Hocam oldu bitti yavaş yavaş ileriye odaklanin.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    Hocam senin iş ne oldu en son? Pmden bilgilendirirseniz iyi olur

• Ağlattın be kardeş , bende benzer durumdayım 6 aydır konuşmuyorum, hep biz mi alttan alacaz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: blekwolf

kızlar özür dilemez, daha bugüne kadar özür dileyen kız görmedim. kendilerini hep haklı gördükleri için, mümkün değil yani özür

Kızlarda insandır ve özür dilerler.

• Ulan geçen sene yaşadıklarımın aynısı. Kız 1 gün evvel seninle konuşmaktan çok mutluyum bir daha küs kalmayalım dedi ertesi gün bir arkadaşıma kasandroyu görmek sesini duymak onunla konuşmak istemiyorum demiş. Baya bi yanmıştı içim ama unuttum geçti şimdi de başka birinden hoşlanıyorum ama açılmakla açılmamak arasında kararsızım. Hep kış aylarında bu hale geliyorum :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.