Şimdi Ara

Sınıfta Kalmak nasıl bir duygu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An İtibari ile sınıfta kaldığım kesinleşti , 16 Yıllık şehirden bambaşka bir şehre taşındık ve birazda çalışmamam sonucu sınıfta kaldım . bunu aileme nasıl açıklarım eve nasıl giderim ? tecrübeli arkadaşlar
    DipNot:Lise 3 öğrencisiyim

• dünyanın sonu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: consumeobeydie

dünyanın sonu değil
    Öyle ama , Aile yapısı genel olarak çalışkan olduğu için aşırı bir baskı olacak
  • Lise 1de kalmıştım bende. sonradan anladım ki büyük salaklıkmış kalmak. Şimdi teşekkür alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarguvseN

Lise 1de kalmıştım bende. sonradan anladım ki büyük salaklıkmış kalmak. Şimdi teşekkür alıyorum.

Gözüme uyku girmiyor be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyDeR

quote:

Lise 1de kalmıştım bende. sonradan anladım ki büyük salaklıkmış kalmak. Şimdi teşekkür alıyorum.

Gözüme uyku girmiyor be hocam

Alıntıları Göster
    hiç çalışmayarak bak gram anadolu lisesindeydim lise 1, 2 , 3 ,4 hep farklı okullarda okudum çalışmayarak sadece sınav günü okulda biraz bakarak çok iyi notlar alarak geçtim nasıl sınıfta kalabiliyorsunuz ki çok zor değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

hiç çalışmayarak bak gram anadolu lisesindeydim lise 1, 2 , 3 ,4 hep farklı okullarda okudum çalışmayarak sadece sınav günü okulda biraz bakarak çok iyi notlar alarak geçtim nasıl sınıfta kalabiliyorsunuz ki çok zor değil mi

ya aferim sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun dersler değil zaten hocam. Böyle moktan egitim sistemiyle kalmak bile büyük başarı.

• RyDeR kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun dostum. Yapıcak hiç birşey yok maalesef. Dünyanın sonu değil elbet bu günlerde gelip geçer. Sıkma canını... Eğlenmene bak sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    ilk ay atlatamazsın sadece hocam. Asıl sorun okul başlayınca oluyor. Arkadaşların üst katta yeni sınıflarında sen ise hala aynı yerde olacaksın. :( Sırf bu yüzden okulumu değiştim.

• Lisede de sinifta kaliyosan...

• quote:

ilk ay atlatamazsın sadece hocam. Asıl sorun okul başlayınca oluyor. Arkadaşların üst katta yeni sınıflarında sen ise hala aynı yerde olacaksın. :( Sırf bu yüzden okulumu değiştim.
    bu zamanda sınıfta kalınca ne oluyor bilmiyorum da
    bizim zamanımızda bir alt sınıfta okuyordun. arkadaşların falan hepsi değişiyor. çok berbat bir durum oluyor. Lise 1 de sınıfta kalmıştım. Yeni arkadaş çevresine alışamadım. Okuldan mezun olmama rağmen sanki hiç lise arkadaşım olmamış gibi hissediyorum. Eskiden yeni çevrelere alışmakta da zorluk çeken birisiydim.
  • Lise2de sınıfta kalmış biri olarak söylüyorum ki dünyanın en kötü hissidir. Hiç olmadığım kadar strese soktu. Bana hayatım boyunca çekeceğim hastalıklar kazandırdı. 5-6 ay kimsenin yüzüne bakamadım. Dediğin gibi bizim aile yapısıda fazlasıyla çalışkan. üst lisans-doktora-prof. e kadar soyadımı taşıyan kişiler hep böyle üst düzey yerlerde çok okumuş insanlar babamda dahil. Sana şimdiden çekeceğin rahatsızlıklar için bol şans diliyorum..

Daha lafım bitmedi arkadaşların kep atarken senin daha 1 yıl okuman gerekiyor. Arkadaşların üst sınıfta sen alt sınıftasın. Buna sebep bi geç kalmışlık hissi bürüyor içini. Sağda solda bayramlarda akrabalara denk gelince konu derslere ve okula gelmesin diye dua ediyorsun. Hatta bayramlaşmaya bile gitmediğim kişiler oldu. Üniversiteden sonra bir iş sahibi olunca sırf bu sebepten soyadımı taşıyanlar hariç kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum. Kesinlikle şehir dışı planlıyorum..

__
    Peki nasıl atlatırım dersen o kişiliğine göre değişir. Ben o herkezin övdüğü iyi nesiller yetiştirdiği sanıldığı İmamhatipte kalmıştım. Sırf bu sebepten dine diyanetle aram açıldı ve kurandan soğudum. Kuran hocası resmen beni sınıfta bırakmak için diğer hocalara baskı yapmış. Beni sevmeyen 3 tane hoca vardı diğerleri severdi ama sağolsun düzgün kuran okuyamadığım için sınıfta bırakıldım . Bir daha da imamhatiplerin önünden geçmem.. Şayet geçersem de ufak çaplı bi yangın çıkarırım. Neyse konumuza dönelim AÇIK LİSE denilen hazine gibi sistem beni kendine çekti. Şuan arkadaşlarım 12.sınıfı bitiriyor son ayları ve kep atma fotoğraflarını falan atmışlar bakıp bakıp özlüyorum ama bende en geç 1-2 ay içinde bitiriyorum liseyi.

Bak arkadaşım ben 1 dönem geç yazıldım 1 dönem de sınava giremedim eğer girseydim eylülde arkadaşlarımdan nerdeyse 1 yıl erken SINIFTA KALDIĞIM HALDE onlardan erken bitiriyordum. Kesinlikle öneriyorum hem çalışman kolaylaşıyor tüm gün senin istediğin gibi ders çalış istersen git para kazan.

Ama şimdi ben lise2 de kaldığım için 3 dönem girebildiğim halde 1 yıl erken bitirebiliyordum. Sen eğer yazılırsan kredine göre bir dahaki 2017 mayısta bitirebilme durumun var. Bu tamamen sana bağlı.

EDİT: Ayrıca ygs/lys yazılmaya 2 gün geç kaldığım için de kendimi çok suçluyorum. Temmuzda bitmez bu yıl sınava girsem de üniversiteye yazılamam diyordum ama az araştırma yapınca çok da rahat bitermiş tabi ama bunu fark etmem geç oldu. Üniversiteye hiç geç kalmadan yaşıtlarımla beraber girebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 5 Haziran 2016; 14:21:07 >

• quote:

An İtibari ile sınıfta kaldığım kesinleşti , 16 Yıllık şehirden bambaşka bir şehre taşındık ve birazda çalışmamam sonucu sınıfta kaldım . bunu aileme nasıl açıklarım eve nasıl giderim ? tecrübeli arkadaşlar

Hoş geldin arkadaşım üzülme Ailen ile konuş Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt dememiş De.. bak babaanneme bak dedeme onlarda çocuktu yaşlandılar hayat kısa kalp kırmak üzülmek üzmek boş işler

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

quote:

An İtibari ile sınıfta kaldığım kesinleşti , 16 Yıllık şehirden bambaşka bir şehre taşındık ve birazda çalışmamam sonucu sınıfta kaldım . bunu aileme nasıl açıklarım eve nasıl giderim ? tecrübeli arkadaşlar

Hoş geldin arkadaşım üzülme Ailen ile konuş Allahın ilk emri oku olmuştur Yıllarca okula gidip hayatı çürüt dememiş De.. bak babaanneme bak dedeme onlarda çocuktu yaşlandılar hayat kısa kalp kırmak üzülmek üzmek boş işler
    ben de lise 1 de kalmıştım şuan lise 3 üm ve en çok bu sene koydu seneye herhalde daha fazla koyacak ulan kalmasak lise ortamından kurtulacaktık liseden nefret ediyorum ya onun dışında dünyanın sonu değil şuan derslerim iyi bu durumdan ders alırsan avantajına olur.

• Aynısını üniversitede denesene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BED128C9

ben de lise 1 de kalmıştım şuan lise 3 üm ve en çok bu sene koydu seneye herhalde daha fazla koyacak ulan kalmasak lise ortamından kurtulacaktık liseden nefret ediyorum ya onun dışında dünyanın sonu değil şuan derslerim iyi bu durumdan ders alırsan avantajına olur.

Alıntıları Göster
    Lise 3 bu sene çalıştığım için midir nedir kolay geliyor. Neyse bence paranız varsa temel liseye geçmeni öneririm.Aynı okulda sakın okuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4A1-S

Lise 3 bu sene çalıştığım için midir nedir kolay geliyor. Neyse bence paranız varsa temel liseye geçmeni öneririm.Aynı okulda sakın okuma.

Alıntıları Göster
    ben direk açığa geçtim hiç kasmaya gerek yok burda daha rahatım şimdiki aklım olsa yine gitmezdim örgüne
  • Uyuuuuupppppppppp

• Üniversite için söyleyeyim dışından herkese üniversite uzatılır yeaaaa dersin ama içten içe üzülürsün hem kendin için hemde sana destek olan ailen için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.